25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Medicul care a ajuns primul la accident povestește ce a văzut: „Avea nevoie de ajutor rapid”

25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Medicul care a ajuns primul la accident povestește ce a văzut: „Avea nevoie de ajutor rapid”

La un sfert de secol de la moartea ei la vârsta de doar 36 de ani, Prințesa Diana rămâne o sursă de fascinație pentru oamenii din întreaga lume, iar soarta ei încă aruncă o umbră asupra familiei regale britanice.

 

Lady Di a murit la Paris, pe 31 august 1997, după ce mașina în care se afla alături de iubitul ei, Dodi al-Fayed, a făcut accident în timp ce încerca să scape de paparazzii care o urmăreau pe motociclete. Moartea ei a aruncat monarhia britanică în criză și venea după dezintegrarea publică a căsătoriei ei cu prințul Charles, scrie Reuters.

Milioane de oameni au deplâns dispariția „prințesei poporului”, așa cum a descris-o pe Diana atunci prim-ministrul britanic de la acea vreme Tony Blair.

 

Medicul care a ajuns primul la locul accidentului își amintește ultimele clipe ale prințesei

La 25 de ani de la tragicul accident, medicul francez care a ajuns primul la locul tragediei își amintește cu groază scena. A venit să se reculeagă la locul accidentului. Frederic Mailliez este încă marcat de ceea ce s-a întâmplat în tunelul Alma din Paris pe 31 august 1997.

 

Citește continuarea pe digi24.ro

Sursă: www.digi24.ro

COMMENTS

DISQUS: 0