Gala Health Beauty and Lifestyle Awards 2023 a adus împreună celebrități, influenceri și oameni de succes, pentru a sprijini copiii cu autism, alături de Fundația I Success!

Gala Health Beauty and Lifestyle Awards 2023 a adus împreună celebrități, influenceri și oameni de succes, pentru a sprijini copiii cu autism, alături de Fundația I Success!

Evenimentul de prestigiu care reuneşte sub acelaşi acoperiş sănătatea, frumuseţea, antreprenoriatul de succes, celebritățile și influencerii din Român

Evenimentul de prestigiu care reuneşte sub acelaşi acoperiş sănătatea, frumuseţea, antreprenoriatul de succes, celebritățile și influencerii din România şi-a desemnat câştigătorii! La Gala Health Beauty and Lifestyle Awards 2023, celebrități, influenceri și oameni de succes s-au reunit pentru a sprijini copiii cu autism alături de Fundația I Success. Evenimentul, care a avut loc la Royal Palace Ballroom, a premiat 28 de oameni de succes pentru contribuțiile semnificative în domeniile lor de activitate și a oferit oportunități de networking exclusiv pentru invitați. Gala a câștigat o reputație notabilă pentru rolul său de a aduce împreună personalități din domenii diverse, precum și pentru promovarea brandurilor și produselor de calitate. Prin organizarea Galei în parteneriat cu Fundația I Success, evenimentul a avut și un scop caritabil important, fundația propunându-și să dezvolte programe speciale adaptate nevoilor individuale ale copiilor cu autism, pentru a-i ajuta să-și îmbunătățească abilitățile și să dobândească noi competențe.

 

Eugenia Şerban şi Doina Teodoru, printre premiate: „Sper să mai am în faţă încă 35 de ani de carieră!”

Domeniul artistic, atât de bine reprezentat în România, a fost printre cele premiate la gala Health, Beauty and Lifestyle! Eugenia Şerban, una dintre actriţele cu o carieră remarcabilă pe micile şi pe marile ecrane, a primit trofeul „Excelenţă în actorie”, ca o încununare a multelor roluri interpretate în cei peste 30 de ani petrecuţi în lumina reflectoarelor şi în faţa camerelor de filmat.

„De obicei, Excelenţa se acordă la final de carieră, eu sper să mai am încă cel puţin 35 de ani de actorie de acum încolo! Mulţumesc că fac parte din minunata familie Health, Beauty and Lifestyle!”, a declarat actriţa la eveniment.

Doina Teodoru s-a regăsit şi ea pe lista scurtă de premiaţi! Arătând cât de ambiţioasă şi de determinată este odată cu participarea la America Express, a reuşit să impresioneze, cu acelaşi aplomb, şi industria cinematografică prin rolurile sale. La Health, Beauty and Lifestyle a primit trofeul „Realizări remarcabile în actorie”.

Cristina Şişcanu şi Andrei Ştefănescu, premii pentru realizările de la TV şi de pe reţelele de socializare

Şi Cristina Şişcanu a plecat acasă cu un premiu important: „Best Mommy Lifestyle Influencer”! Pe lângă cariera de prezentator, are mare grijă şi de comunitatea frumoasă pe care a creat-o în mediul online: peste 250.000 de fani îi urmăresc activitatea pe Instagram, acolo unde a devenit o veritabilă sursă de inspiraţie în tot ce înseamnă modă, frumuseţe, călătorii, dar şi parenting!

„Vreau să mulţumesc comunităţii mele de pe Instagram, Facebook şi, mai nou, TikTok! Acum şase ani am început această activitate, printr-o campanie de încurajare a alăptatului în public. Mă bucur tare mult că în anii următori, persoane publice care au devenit mame mi-au urmat exemplul, nu s-au sfiit să promoveze alăptatul în public. Astăzi, avem o lege care protejează acest lucru. Vă promit că o să generez conţinut interesant şi în continuare şi vă invit să mă urmăriţi!”  este mesajul pe care Cristina Şişcanu l-a transmis la eveniment.

Zâmbitor, aşa cum îl ştim, şi Andrei Ştefănescu a avut, pe scena Health, Beauty and Lifestyle, un mesaj important pentru toţi cei care l-au susţinut în cei peste 10 ani de când este prezentator TV:

„Încep prin a vă mulțumi pentru faptul că apreciaţi munca mea zilnică, de peste un deceniu, în televiziune… Mă bucur că am fost prezent într-o companie atât de selectă! Dacă cineva, în urmă cu vreo 20 de ani, îmi spunea că voi face televiziune şi că voi fi şi premiat, aş  fi spus că îşi bate joc de mine! Aşadar, vă mulţumesc tuturor, iar celor care mă privesc zilnic, le transmit că îi iubesc!”

Vedeta a primit premiul „Realizări remarcabile în televiziune”.

 

Misha Miller, protagonista unui moment-surpriză la eveniment

Cunoscută la nivel internaţional, Misha Miller a onorat cu prezenţa invitaţii şi chiar le-a pregătit un concert privat: i-a încântat cu toate piesele care au ajuns la radiouri din ţări precum Turcia, Marea Britanie, Grecia, Cipru, Italia, Rusia şi Bulgaria, inclusiv cu cea mai recentă lansare: remake-ul melodiei „Un minut”, care are, de asemenea, succes uriaş în România şi în străinătate. Pentru reuşitele muzicale bifate până la vârsta de 27 de ani şi în aşteptarea unui Grammy, aşa cum a mărturisit, artista a primit la Gala Health Beauty and Lifestyle Awards 2023  încurajatorul premiu „Best New Artist”.

Cine sunt antreprenorii momentului?

Pe lista de premiaţi s-au regăsit şi oameni de afaceri care creează frumosul şi care demonstrează că starea de bine este şi despre cum ne simţim în propria piele. Unul dintre numele care reinventează frumuseţea este al doctorului Dana Bratu, Membră a Societăţii Române de Dermatolgie şi a Academiei Americane pe domeniu, medic specialist dermatolog şi director medical al clinicilor DermaBeauty, acolo unde face pacienţii mai încrezători în propria imagine, prin tratamente de ultimă generaţie: „Aş vrea să dedic acest premiu echipei mele, dar și clinicii Derma Beauty care m-a crescut şi îi mulţumesc tare mult că uite, am ajuns împreună atât de departe! Considerăm că fiecare merită să fie cea mai bună versiune a sa și atât timp cât chirurgia ne ajută, de ce să nu apelăm la ea?!”, a declarat specialistul în dermatologie în momentul primirii distincţiei „Outstanding achievements in dermatology & aesthetic beauty’’.

Și pentru că un fizic frumos include și un zâmbet sănătos, Gala Health Beauty and Lifestyle Awards 2023 a fost și despre inovațiile din stomatologie, care ne asigură astăzi dantura perfectă. Doctorul Raluca Pascu, fondatoarea clinicii iDentity și promotoarea conceptului de stomatologie High-End, a fost distinsă cu trofeul „Outstanding achievements in dentistry”.

„Premiul ne onorează, atât pe mine, cât şi echipa pe care o conduc! De peste 15 ani oferim servicii premium în domeniul stomatologiei! Mulţumesc celor din spatele conceptului Health, Beauty and Lifestyle că sunt aproape de mine!”,

Pe lista de premiați și-a găsit loc și Georgiana Daniela Ulmeanu, tânăra antreprenoare care reinventează frumusețea prin intermediul Glam Aesthetic Clinic, locul unde procedurile estetice minim invazive şi chirurgicale se întâlnesc, pentru ca atât femeile, cât şi bărbaţii dornici de o transformare să găsească soluţii de ultimă generaţie la orice problemă de ordin fizic. În momentul primirii trofeului „Performanţă în chirurgie estetică şi proceduri minim invazive”, femeia de afaceri a declarat: „Sunt onorată! Tot efortul şi toate obstacolele depăşite m-au adus în acest punct. Sunt recunoscătoare că astăzi pot primi o distincţie atât de importantă şi, totodată, motivantă pentru planurile de viitor.”

Pentru că frumusețea înseamnă și timpul acordat rutinei de îngrijire, evenimentul și-a îndreptat atenția și către o antreprenoare, care a creat propria linie de produse cosmetice, iar acum face concurență brandurilor din străinătate. Tiana Momirov, fondatoarea Momirov Cosmetics, a adunat secretele frumuseții de pe întreg Globul și le-a transpus în produse concepute de specialiști cu o vastă experiență în crearea rețetelor cosmetice. Femeia de afaceri a primit premiul  „Excelență în îngrijirea pielii”!

Tot la capitolul inovații se încadrează și alți premiați ai galei, precum: Cristina Dumitrașcu, CEO Bespoke Aesthetics, Răzvan Vasile, președinte și CEO MBAKids Academy, Ziad Dannawi, fondator Lelas Perfumes și Bogdan Apostu, co-fondator al conceptului The Clinique Beauty and Health.

Te-ar mai putea interesa:

Frumusețea, grija și sănătatea au fost premiate la un eveniment doar al lor! Află cine sunt oamenii de succes ai momentului

Invitații s-au delectat cu un show fashion, inspirat de serialul „Wednesday!

Printre momentele muzicale și cele de înmânare a premiilor și-a găsit locul și o prezentare de modă cu totul diferită, care poartă semnătura lui Raymond Dinu, copilul-minune, care la doar 8 ani este model internațional, artist și… designer vestimentar! Colecția sa, prezentată la European Kids Fashion Week, a făcut paradă și la gala Health, Beauty and Lifestyle, în aplauzele participanților, impresionați de creațiile inspirate de serialul Wednesday! „Imaginația este atuul meu”, le-a transmis Raymond Dinu invitaților. De altfel, tânărul designer a fost recompensat pentru lucrurile mărețe făcute până la această fragedă vârstă cu premiul „Rising star designer”.

 

LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR HEALTH, BEAUTY AND LIFESTYLE 2023 O REGĂSIȚI ÎN RÂNDURILE URMĂTOARE:

Momirov Cosmetics ,,Excelență în îngrijirea pielii’’

PhD. Oana Turcu – ,,Realizări remarcabile în domeniul frumuseții’’Ardes Cosmetici

Răzvan Vasile ,,Personalitatea inspirațională a anului în educația tinerilor’’MBAKids Academy

Bespoke Aesthetics company – ,,Cereform – Most Technologically Advanced Breast Implant’’

Dr. Raluca Pascu – ,,Outstanding achievements in dentistry’’ – iDentity Clinic

Avocat Eugen Constantin Vidineac – ,,Avocatul Anului’’

Dr. Dana Bratu – ,,Outstanding achievements in dermatology & aesthetic beauty’’DermaBeauty Clinique

Mateea Petrescu – ,,Cea mai vizibilă strategie de comunicare la nivel internațional’’

Georgiana Daniela Ulmeanu – ,,Performanță în chirurgie estetică și proceduri minim invazive’’ – Glam Aesthetic Clinic

Ziad Dannawi –  ,,Oriental Luxe Scent Of The Year’’ – Lelas Perfumes

Ana Brumă – ,,Skincare expert consultant’’ – Aesthetics Lab

Simona Chițac – ,,Francizare și antreprenoriat de succes în medicină estetică’’ – Legacy Med

The Clinique Beauty & Health – ,,Rezultate excepționale în tratamente estetice premium’’

Dr. Lucia Corbeanu – ,,Performanță în stomatologie’’

Raymond Dinu – ,,Rising star designer’’

Royal Palace Ballroom – ,,Cea mai bună locație de evenimente a anului 2023’’

Doina Teodoru – ,,Realizări remarcabile în actorie’’

Melania Sârbu – ,,Top educational centre for young children’’ Lotus Academy Bucharest

Constantin Ioan Gliga – ,,Successful lawyer’’

Larisa Tănase – ,,Performanță în reinventarea sprâncenelor’’ – Simetric Beauty

Eugenia Șerban – ,,Excelență în actorie’’

Simona Muscă – ,,Viziunea Sănătății’’

Misha Miller – ,,Best New Artist’’

Cristina Șișcanu – ,,Best Mommy Lifestyle Influencer’’

Andrei Ștefănescu – ,,Realizări remarcabile în televiziune’’

Monica Iagăr – ,,Realizări remarcabile în cariera sportivă’’

Sweet Moments – ,,Excelență în cofetărie și patiserie’’

Paul Diaconescu – ,,Rising Star’’

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0