Află de la experții Royal Palace Ballroom care este decorul pentru o nuntă de vis!

Află de la experții Royal Palace Ballroom care este decorul pentru o nuntă de vis!

În industria nunților a început deja agitația. Toate pregătirile sunt în toi, pentru cele mai importante evenimente din viața viitorilor miri. Iar pentru un eveniment rafinat, ei trebuie să știe că detaliile fine fac diferența. Mai mult, luxul și eleganța fac parte din meniul unei nunți memorabile.

Monocromul minimal domină topul tendințelor din 2022, în materie de ornamente de nuntă. El trebuie regăsit de la decorurile florale și până la cele ale meselor. La Royal Palace Ballroom, specialiștii au grijă să realizeze cele mai frumoase decoruri pentru o nuntă de vis. Aceștia se vor asigura că totul arată ca într-o poveste, însă una cool și modernă. Stiliștii și coordonatorii salonului exclusivist de lângă Capitală vor aduce în prim plan cele mai potrivite nuanțe pentru evenimentul tău. Dacă ai stabilit tematica nunții, atât ție, cât și consultanților Royal Palace Ballroom, le va fi ușor să aleagă o culoare predominantă în materie de elemente decorative. După o atentă documentare, am pus cap la cap toate detaliile care țin de tendințele cromatice de anul acesta. Iar acum le împărtășim cu tine.

 

Ce stil alegi pentru nunta ta?

Mai întâi, trebuie să știi că înainte de a alege culoare predominantă, trebuie să îți faci o idee despre stilul în care îți dorești să fie organizată nunta. În funcție de acesta, există diferite decorațiuni. Principalele patru stiluri sunt clasic, elegant, casual și glamour. Însă, nu te sfii să le combini, dacă vrei puțin din toate.

Nunta organizată în stil clasic poate îmbina elementele tradiționale cu cele moderne. Acest stil este ideal pentru decorurile monocrome. În plus, nu se demodează niciodată. Nu uita că nuanțele pot fi alese și în funcție de anotimpul în care este organizată nunta.

Stilul elegant se potrivește perfect cu nonculorile. Albul este extrem de versatil și poate fi accesorizat cu orice. Iar negrul rafinat poate fi integrat cu ușurință într-un decor modern.

La o nuntă casual se poate încadra tema marină, iar pentru că tot se apropie vara, este ideală. Nuanțele de albastru royal vor face impresie. Însă, tot acestui stil se potrivesc și decorațiunile rustice.

Nunta glamouroasă este una mai luxuriantă, cu aer boem și rafinat. Un astfel de eveniment se potrivește ca o mănușă locației exclusiviste Royal Palace Ballroom. Ei sunt maeștri în decorarea sălii cu materiale prețioase, însoțite de candelabre din cristal și aranjamente florale excepționale.

 

Culoarea ta mult iubită va fi pretutindeni

Alegerea unei culori, care să domine aranjamentele, nu este întotdeauna ușoară. Însă, gândește-te la culoarea sau nonculoarea ta preferată. Consultă-te cu stiliștii salonului Royal Palace Ballroom și împreună veți stabili ceea ce se potrivește cel mai bine tematicii nunții tale. Iar dacă vreți un strop de inspirație, îți dezvăluim câteva trenduri în materie de nuanțe perfecte pentru marele eveniment.

Albul curat sugerează note înalte de rafinament și eleganță. Echipa Royal Palace Ballroom dispune de toate cele necesare pentru un cadru de vis. De la scaune albe, foarte comode, cu detalii fine de auriu și până la mese rotunde, în jurul căruia se vor regăsi persoanele dragi ție, toate sunt aranjate cu o atenție deosebită. Aranjamentele florale din suporturile de pe masă vor arăta superb și vor fi în armonie cu toate celelalte elemente de decor.

Candelabrele cu cristale de Bohemia dansează în cascade unice, iar florile luxuriante îți vor tăia răsuflarea ție, dar și invitaților. Lumina caldă, emanată din candelabrele, va crea o atmosferă plăcută și un mediu relaxant. Royal Palace Ballroom este locul ideal, unde cuplurile care pun accent pe detalii pot crea un cadru complet atemporal și unic. De momentele imortalizate în fotografii se vor bucura chiar și peste ani și ani.

Alte nuanțe mult râvnite anul acesta sunt tonurile de verde-olive și negru modern.

 

Aranjamente florale spectaculoase, pentru fotografii de neuitat

Aranjamentele cu flori albe vor reda inocența, puritatea și transparența. Acestea se vor potrivi de minune cu buchetul miresei sau ținuta acesteia. Trandafirii albi simbolizează iubirea sinceră, loialitatea. Iasomia este perfectă atât primăvara, cât și vara, la fel și bujorii. Pe lângă aspectul plăcut, mirosul va încânta mirosul oricărui invitat. Orhideea albă și calele inspiră rafinament și opulență. Iar lăcrămioarele, cu florile lor foarte delicate, pot simboliza norocul și fericirea.

În funcție de preferințele tale, floriștii de la Royal Palace Ballroom pot crea atât aranjamente florale fine, simpliste, cât și unele supradimensionate. Aceștia pot realiza arcade superbe, aranjamente pentru zona de recepție, fotocorner și multe altele.

Florile sunt aranjamentele care completează discret și dau viață tuturor celorlalte elemente ale nunții. O poziționare foarte bună a acestora pot crea iluzia unui decor dinamic și armonios. Cele parfumate vor seduce și încânta privirile invitaților.

 

 

Trendurile în mobilierul de nuntă

Saloanele de nunți s-au transformat în locații de lux, cu decoruri extravagante și moderne. Dacă înainte erau folosite scaune de plastic ori cele din lemn acoperite cu material în care invitații ajungeau să se împiedice, în 2022 se poartă elementele de mobilier simpliste. La Royal Palace Ballroom sunt scaune de un alb imaculat, cu detalii fine în nuanțe aurii. Acestea sunt tapițate, iar confortul oferit este la cel mai înalt nivel. Mai mult, oferă salonului un aer luxuriant. Mesele sunt rotunde, iar invitații se pot vedea mult mai bine și pot discuta altfel, în comparație cu mesele lungi de tip vagon.

Echipa Royal Palace Ballroom: „Dacă organizezi ceremonia la piscină, celebrele scaune chiavari vor fi nelipsite. Acestea se vor asorta covorului alb rafinat și decorului de poveste unde tu îți vei uni destinul cu persoana iubită. Pentru că tot suntem în afara salonului, caleașca albă, de pe iarba proaspătă va fi locul ideal pentru cei care vor să facă fotografii. Mai mult, la noi există și o arcadă supradimensionată, în centrul căreia se află un ceas. Acesta este încă un loc perfect pentru a imortaliza momentele dragi. În fața lui este o bancă, unde te poți așeza pentru a te odihni preț de câteva momente. Fântâna din fața intrării salonului este la fel de elegantă și somptuoasă ca celelalte elemente ale salonului exclusivist. Apa rece, care curge în cascadă, va fi elementul fresh al locației. Așteptăm să ne bucurăm împreună de toate acestea.”

Toate elementele de mobilier sunt moderne, atractive vizual și foarte rezistente. Cu siguranță, invitații tăi vor sesiza calitatea acestora și o vor aprecia.

 

 

Alegerea decorurilor pentru nunta mult visată de tine, va fi făcută cu mare atenție de specialiștii Royal Palace Ballroom. Ia legătura cu ei la 0748 018 018 și stabiliți culoarea dorită. Apoi, ei știu ce au de făcut pentru a pregăti în cel mai minuțios mod toate elementele de decor. Nu uita că locația este situată pe strada Mihai Eminescu, numărul 87, Tunari, Ilfov. Iar dacă vrei să vezi câteva cadre de poveste din locația exclusivistă, intră pe site-urile lor.

https://www.instagram.com/royalpalaceballroom.ro/

http://www.royalpalaceballroom.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0