Află secretele intervenţiei opuse augmentării mamare!  Cum să ai sâni mai mici?

Află secretele intervenţiei opuse augmentării mamare! Cum să ai sâni mai mici?

Forma şi proporţia adecvate. Sunt cele două criterii care definesc sânii frumoşi! Atunci când volumul şi dimensiunea lor vă îngreunează viaţa este bine să ştiţi că aveţi la îndemână o intervenţie care vă poată ajuta să obţineţi un decolteu armonios în raport cu restul corpului. Cum să ai sâni mai mici? Intervenția se numeşte reducţie mamară, iar specialiştii clinicilor de lux Glam Aesthetic Clinic vă lămuresc când este cazul să luaţi în considerare o astfel de procedură chirurgicală, dar şi ce presupune ea.

 

Beneficiile reducţiei mamare. Când să apelezi la această procedură?

O procedură tot mai căutată de femeile care nu mai pun semnul egal între un bust mare şi frumuseţe, reducţia mamară rezolvă problema sânilor grei şi lăsaţi. Dincolo de micşorarea volumului, intervenţia corectează forma şi eventuale asimetrii, creând fermitate şi oferind un contur estetic.

 

„În cazul reducţiei mamare, putem vorbi atât despre avantaje estetice evidente, cât şi despre avantaje funcţionale! În primul caz, prin rezultatele obţinute, pacienta va căpăta mai multă încredere în propria persoană. În cel de-al doilea caz, pacientele pot uita de efectul greutăţii sânilor asupra coloanei vertebrale, de durerile de umeri, de gât şi de ceafă, dar şi de iritaţiile locale care pot duce la infecţii, ca urmare a fricţiunii dintre sâni.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

 

De altfel, medicii chirurgi plasticieni spun că puteţi lua în considerare o astfel de intervenţie şi atunci când sânii prea mari vă incomodează să practicaţi activităţile fizice preferate, când căpătaţi o postură incorectă, dar şi când vă găsiţi tot mai greu haine din cauza bustului mult prea voluminos.

 

„Odată cu trecerea timpului, pielea se va tot lăsa, deci sânii vor căpăta o formă tot mai puţin estetică, motiv pentru care recomandăm să veniţi de timpuriu la un control, ca să vedem împreună ce soluţii găsim. În ciuda a ceea ce aţi putea crede, nu întotdeauna procedura este cerută de femeile care se confruntă cu kilogramele în plus. Existe paciente tinere, care deşi au o greutate normală, nu sunt mulţumite de dimensiunea disproporţionată a sânilor naturali, raportat la siluetă.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

 

Pentru un rezultat cu adevărat spectaculos,  la nevoie, specialiştii de la Glam Aesthetic Clinic pot recomanda şi procedura de lifting mamar, în cadrul aceleiaşi şedinţe.

Ce se întâmplă în timpul intervenţiei şi cum să te pregăteşti pentru acest moment?

Cum să ai sâni mai mici? Un consult este absolut obligatoriu atunci când vorbim despre orice intervenţie estetică, mai ales când aducem în discuţie o operaţie laborioasă precum aceasta. Este momentul în care veţi primi toate răspunsurile la întrebări, iar medicul vă va afla doleanţele. Evaluarea stării de sănătate şi efectuarea unor mamografii, ecografii şi analize de sânge sunt alţi paşi esenţiali, pentru o intervenţie în siguranţă.

 

„Vorbim despre o procedură care se afectuează sub anestezie generală, pe o durată de 1-3 ore sau chiar mai mult, în funcţie de mărimea şi structura sânilor. Tehnica aleasă pentru intervenţie se raportează întotdeauna la starea de sănătate a pacientei, la anatomia sânilor, la cantitatea de ţesut care trebuie îndepărtat. Pacientele trebuie să ştie că procedura de reducţie necesită minimum o zi de internare.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

 

Procedura în sine presupune îndepărtarea ţesutului adipos şi poziţionarea corectă a areolei şi a mamelonului.  Uneori, pentru a nu crea discrepanţe, areola poate fi şi ea micşorată. Pielea rămasă va fi remodelată, iar inciziile, închise la finalul operaţiei. Sânii vor fi acoperiţi ulterior cu un pansament sau cu bandaje.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

Ce opţiuni de aparat dentar există? Află ce a ales artistul Andreas Maxer!  

La ce să fii atentă după intervenţie?

Imediat după procedură, urmează perioada de recuperare, care poate dura de la 2 săptămâni, până la 2 luni. De altfel, acesta este intervalul până la reluarea completă a activităţilor. În această perioadă, sânii vor fi mai sensibili, de aceea este recomandat să acordaţi o mai mare atenţie protejării lor, în timpul băilor fiind recomandate mişcări fine şi lente. Tot pentru protecţie, medicul estetician vă va recomanda o bustieră specială, pe care trebuie să o purtaţi zi şi noapte în următoarele 2-3 luni. Totuşi, trebuie să reţineţi că fiecare caz este unic, aşadar şi recomandările vor fi adaptate.

 

„Pacientele pot resimţi o presiune la nivelul toracelui, care poate fi ţinută sub control cu ajutorul tratamentului medicamentos, prescris de medic. Pentru vindecare completă, recomandăm limitarea activităţilor fizice în primele 5 săptămâni. Semnele postoperatorii vor începe să se estompeze, iar în câteva luni, sânii vor căpăta un aspect frumos, ferm, natural.”

( Dr. Pouya Pourgolafshan, Medic Specialist Chirurgie Plastică, Estetică și Microchirurgie Reconstructivă )

 

Trebuie să ştiţi că intervenţia nu este recomandată dacă pacienta nu a atins pragul maturităţii şi nici dacă persoana respectivă încă mai alăptează sau are în plan o sarcină.

 

Glam Aesthetic Clinic a ajutat peste 5.000 de pacienţi să îşi recapete încrederea în propria frumuseţe, prin cele mai căutate proceduri injectabile şi chirurgicale din lumea estetică.Vă invităm pe site-ul oficial pentru a descoperi lista completă de servicii: https://glamclinic.ro/. Găsiţi Glam Aesthetic Clinic în Bucureşti, la adresa: strada Ştefan Negulescu, numărul 39, sector 1, dar şi în Braşov, pe strada Octavian Augustus, numărul 1.

 

COMMENTS

DISQUS: 0