Află totul despre Skin Booster, colacul de salvare a pielii noastre!

Află totul despre Skin Booster, colacul de salvare a pielii noastre!

Se apropie cu pași repezi sezonul cald!  Asta înseamnă că soarele va fi mai puternic, iar pielea noastră, mai deshidratată, dacă nu avem grijă de ea a

Se apropie cu pași repezi sezonul cald!  Asta înseamnă că soarele va fi mai puternic, iar pielea noastră, mai deshidratată, dacă nu avem grijă de ea așa cum trebuie. Expus la pete hiperpigmentare și la apariția de riduri fine din cauza vântului uscat, a razelor și a transpirației, tenul nostru are nevoie de un colac de salvare!

Experții Beauty Art Aesthetics, o clinică de top din nordul Capitalei, dedicată tratamentelor prietenoase cu pielea, vă prezintă un produs injectabil pe bază de acid hialuronic care contracarează cele mai supărătoare și comune probleme ale tenului nostru. Cum acționează Skin Booster, aflați din rândurile următoare!

 

HIDRATAREA PROFUNDĂ, „BOOST” PENTRU O PIELE SĂNĂTOASĂ

Ați simțit că tratamentele pe care le urmați acasă nu sunt eficiente, iar tenul vostru tot uscat rămâne? Se întâmplă acest lucru pentru că substanțele nu pătrund în piele suficient de adânc încât să creeze și rezultate durabile. Specialiștii Beauty Art Aesthetics prezintă Skin Booster ca fiind abordarea contemporană de hidratare și de hrănire a pielii în profunzime. Prin acest tratament modern și extrem de versatil, realizat exclusiv de către experții în frumusețe, textura, calitatea și aspectul pielii voastre vor fi complet schimbate!

Mădălina Brândușescu, fondator și owner Beauty Art Aesthetics: „Procedura este concepută special pentru a reduce ridurile, cutele, liniile fine, petele solare și, în general, orice problemă deranjantă a pielii. Skin Booster va lăsa pacienților o piele frumoasă și le va reda încrederea în ei înșiși.

Tratamentul de ultimă generație dedicat atât femeilor, cât și bărbaților de orice vârstă presupune folosirea unor microinjecții hidratante, pentru a împrospăta pielea. Acidul hialuronic este vedeta acestei proceduri, cea mai iubită substanță din industria frumuseții.

Mădălina Brândușescu, fondator și owner Beauty Art Aesthetics: „Este dovedit că după vârsta de 25 de ani cantitatea de acid hialuronic din organism începe să scadă, moment în care trebuie să intervenim din exterior. Tocmai pentru că este natural, acidul hialuronic nu produce efecte secundare, deci este o subsanță sigură. Prin Skin Booster, vom injecta acidul hialuronic sub formă de gel în dermul mijlociu și în cel profund, pentru a reface stratul acestei substanțe.

Pe lângă uniformizare, diminunarea ridurilor, îmbunătățirea aspectului pielii și o mai mare luminozitate a tenului, pacienții vor sesiza și un ușor efect de lifting, dar și o umplere a cicatricilor post acneice. Rezultatele vor rămâne extrem de naturale, iar beneficiile tratamentului vor fi pe termen lung, putând persista până la un an.

 

CUM SE EFECTUEAZĂ TRATAMENTUL?

Specialiștii Beauty Art Aesthetics ne lămuresc care sunt, mai exact, etapele acestui tratament.

Mădălina Brândușescu, fondator și owner Beauty Art Aesthetics: „Înainte de toate, experții noștri vor dezinfecta zona care urmează să fie tratată. Ulterior, cu un ac extrem de fin, gelul va fi injectat în derm. Pentru ca procedura să nu producă niciun disconfort, se va folosi înainte de tratament o cremă cu efect anestezic. După Skin Booster, producția de acid hialuronic, de colagen și de elastină va fi mărită.

Pacienții iubesc procedura și pentru că este extrem de rapidă: durează, în general, nici jumătate de oră. Tratamentul este ideal nu doar pentru ten, ci și pentru gât, mâini și decolteu, însă majoritatea clienților îl preferă pentru a face o schimbare în jumătate inferioară a chipului.

 

DE CÂTE ȘEDINȚE AM NEVOIE?

Pentru că este o procedură non-invazivă, Skin Booster nu va avea nevoie de perioadă de recuperare. Practic, imediat după terapie vă puteți relua activitățile obișnuite. Efectele vor apărea gradual, însă chiar după o primă ședință veți sesiza rezultate.

Specialiștii Beauty Art Aesthetics vă vor analiza tenul, pentru a vedea dacă tratamentul vă este potrivit. Ulterior, vor realiza o schemă personalizată, pentru ca voi să beneficiați de cele mai bune rezultate.

Mădălina Brândușescu, fondator și owner Beauty Art Aesthetics: „Generic, vă pot spune că Skin Booster este un tratament conceput cu trei sesiuni, care se vor efectua la distanță de trei, opt săptămâni. La fiecare șase luni, este recomandată o sesiune suplimentară, pentru a menține rezultatele. Este însă esențial să aflăm, înainte de toate, nevoile pielii fiecărui pacient, pentru a ne asigura că Skin Booster îi este chiar destinat.”

 

Vreți să aflați dacă Skin Booster este tratamentul ideal pentru voi? Discutați cu experții în estetică de la Beauty Art Aesthetics, clinica premiată patru ani consecutiv, din 2018 pâîn 2021, datorită tratamentelor non-invazive, pe care le iubesc și multe dintre vedetele de la noi!

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii: 

  • Str. Intrarea Școala Herăstrău nr. 1, Sector 1, București, 077190
  • www.beautyartaesthetics.ro
  • contact@beautyartaesthetics.ro
  • 0722 296 007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0