Alexandru Raducanu, fondatorul postului Canal 33 a fost premiat la Gala Barbati de Succes

Alexandru Raducanu, fondatorul postului Canal 33 a fost premiat la Gala Barbati de Succes

Cea de-a treia ediţie a Galei I Success „Celebrity Awards –“Bărbați de success” a avut loc luni, 18 noiembrie, la Aristocrat Events Hall. In cadrul ga

Cea de-a treia ediţie a Galei I Success „Celebrity Awards –“Bărbați de success” a avut loc luni, 18 noiembrie, la Aristocrat Events Hall. In cadrul galei sunt recunoscute meritele unor personalitati din diferite domenii de activitate: televiziune, business, arhitectura, muzica sau medicina.

Au fost acordate peste 20 de premii iar fondatorul postului Canal 33 a fost si el premiat. Premiul i-a fost inmanat de femeia de afaceri, Nora Seroussi.

Despre Alexandru Raducanu

Este fondatorul postului Canal 33.  De-a lungul anilor a publicat multe cărți ca autor, dar și că a sprijinit alți autori să-și facă cunoscute cărțile. A manageriat toate verigile lanțului de afaceri, de la producție, distribuție, promovare și sponsorizări. A lansat publicații de bussines și evenimente, între care amintim The Marketer și Bussines Woman, o publicație anuală pentru femei, cu Andreea Marin director editorial.  Este, așadar unul dintre profesionistii de calitate din presa din România, serios, discret, încercând să impună standarde din Vest în media din România.

Este jurnalist, editor și scriitor și nu doar atât. Și-a luat licența în Psihologie, are un MBA Romano-Canadian în marketing și a urmat cursurile susținute de Academia Națională de Informații pentru leaderi din România pe care au ocazia să le facă doar miniștri, parlamentari, primari sau directori de instituții guvernamentale.

Alexandru Raducanu, femeia de afaceri Nora Seroussi si artista Francisca.

Lista completă a premiilor “Gala- Bărbaţi de Succes 2019”

Printre premianții galei se numara: dr. Călin Doboș, medic specialist chirurgie estetica, dr. Tarek Nazer, medic specialist Ortopedie-Traumatologie, avocatul Eugen Constantin Vidineac, compozitorul și cântărețul Marius MogaSebastian DobrincuFlorian Rus, cântărețul Aurelian Temișan, prezentatorul tv Dan Negru, omul de afaceri Bogdan Petrilă, omul de afaceri Alex Pintilie, cântărețul de muzica populara Florin Grigore, arhitecții Andrei Răzvan Marica și Flavius Florin Ciocoiu de la Einn Studio, omul de afaceri Ziad DannawiAlexandru RăducanuRăzvan Dincă, prof. Albert Alexei Von Kloss-Ignatenko, prezentatorul tv Cosmin CernatMihai Ghiță, Vasile Vlasin,  realizatorul tv Cristian Brancu, cântărețul Dan Helciug, trupa ProconsulAndrei Cotruța.

Gala I Success Celebrity Awards „Bărbați de succes” organizată de Flavia Covaciu și Oana Irimia

“Ne-am dorit să scoatem în evidență barbatii de succes din România iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovam puterea exemplului in toate editiile I Success Awards si vrem sa adunăm laolaltă oameni exceptionali într-un cadru de networking exclusivist”, au spus antreprenoarele Flavia Covaciu si Oana Irimia, organizatoarele evenimentului.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0