Avantajele procedurilor minim invazive.  Te invităm în universul Beauty Art Aesthetics

Avantajele procedurilor minim invazive. Te invităm în universul Beauty Art Aesthetics

Sunteţi pregătiţi să ştergeţi anii de pe chipul şi de pe corpul dumneavoastră? Vreţi să urmaţi un tratament la o clinică de înfrumuseţare, dar nu ştiţ

Sunteţi pregătiţi să ştergeţi anii de pe chipul şi de pe corpul dumneavoastră? Vreţi să urmaţi un tratament la o clinică de înfrumuseţare, dar nu ştiţi ce presupun procedurile minim invazive despre care aţi tot auzit?

Pentru experţii de la Beauty Art Aesthetics, astfel de intervenţii nu mai au secrete. Specializaţi în proceduri minim invazive, aceştia vă vor explica ce implică, dar şi ce avantaje majore aduc, comparativ cu tehnicile tradiţionale chirurgicale, pentru a înţelege, dincolo de rezultate, cât de mult a avansat „arta frumuseţii”.

 

 

 FRUMUSEŢE MODERNĂ,  FĂRĂ BISTURIU

Procedurile estetice minim invazive sunt realizate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, cum ar fi, de pildă, tehnologia laser. Nu sunt prietene cu bisturiul, deci nici cu inciziile mari pe corp, şi asta pentru că instrumentele folosite permit esteticianului să lucreze în cavităţi mici, care evită tăieturile ample.

În schimb, aduc rezultate spectuloase şi imediate, la preţuri accesibile. Intervenţiile de acest tip sunt, de fapt, cele care au făcut chirurgia plastică şi estetică mai ieftină, dar şi mai rapidă.

Un alt beneficiu uriaş pentru pacienţi este şi faptul că ele nu implică internarea, prin urmare, ulterior, puteţi pleca direct acasă şi vă puteţi relua activităţile obişnuite. Recuperarea este rapidă şi nedureroasă, iar timpul de vindecare, scurt. Maximum două săptămâni şi niciun semn post-operator care să vă trădeze!

Pe de altă parte, evoluţia noilor tehnologii şi dezvoltarea intervenţiilor minim invazive îi ajută şi pe esteticieni să obţină mai uşor rezultatul dorit.

 

 

CE PROBLEME „ŞTERG” INTERVENŢIILE MINIM INVAZIVE

De la netezirea ridurilor, până la estomparea vergeturilor, intervenţiile minim invazive acoperă o gamă largă de nevoi. Unele însă sunt mai solicitate decât altele. Experţii Beauty Art Aesthetics au făcut un top al celor mai apreciate astfel de proceduri, potrivit cererii pacienţilor.

Aşa se face că mărirea buzelor cu acid hialuronic rămâne cea mai căutată intervenţie a anului 2021 efectuată la Beauty Art Aesthetics, şi asta pentru că este o modalitate rapidă  şi simplă de a obţine buzele voluminoase la care aţi visat mereu: „Clinica Beauty Art Aesthetics este faimoasă pentru procedurile exclusive de injectare pe care le practică în ceea ce privește aspectul buzelor – Russian, Kendall și Kylie Lips. Specialiștii noștri obțin cele mai bune rezultate, personalizate în funcție de fizionomia fiecărui pacient.”– Mădălina Brânduşescu, manager Beauty Art Aesthetics

În căutarea unui ten neted, lipsit de riduri, pacientele Beauty Art Aesthetics au apelat în număr mare şi la firele PDO, utilizate pentru un efect de lifting, altădată posibil doar chirurgical: „Firele PDO sunt fire bioresorbabile din polidioxanonă, material folosit în chirurgia cardiacă şi generală de mai mulţi ani. Aceste fire sunt de mai multe feluri: mono, screw, doublescrew, cog şi sunt 100% compatibile cu organismul uman, de aceea foarte rar s-au raportat reacţii alergice sau adverse.”– Mădălina Brânduşescu, manager Beauty Art Aesthetics

Tot din dorinţa unei pieli fără imperfecţiuni, a crescut şi cererea pentru mezoterapie, un tratament care, printre altele, revitalizează şi hidratează pielea lipsită de strălucire. Practic, prin microinjecţii se introduce în straturile profunde ale pielii un cocktail de substanţe, plin de vitamine, minerale şi enzime.

 Lipoliza este un alt tratament minim invaziv la care apelează tot mai des cei care îşi doresc o remodelare corporală rapidă. Printr-un proces de dizolvare a grăsimii localizate, intervenţia a devenit prietena pacienţilor care nu se puteau bucura de corpul perfect, indiferent de câte diete şi exerciţii fizice au încercat: „Lipoliza acţionează prin injectarea în stratul de grăsime a unui amestec ce conţine fosfatidilcolină, o substanţă care se regăseşte în mod natural în organism, care este compusă din acizi graşi saturaţi şi care are ca rol principal facilitarea emulsifierii şi descompunerii grăsimilor şi a colesterolului.”– Mădălina Brânduşescu, manager Beauty Art Aesthetics

Intervenţiile minim invazive nu sunt o joacă sau un tratament care poate fi urmat de oricine, oricând. Ele se realizează doar după un control minuţios, în care experţii vor stabili care sunt nevoile fiecărui pacient!

 

Ştiinţa şi tehnologia se îmbină astăzi, pentru ca dumneavoastră să daţi timpul înapoi, prin soluţii blânde, cu efecte naturale. La clinica din nordul Capitalei, Beauty Art Aesthetics, găsiţi o listă lungă de intervenţii minim invazive, menite să vă ajute să vă simţiţi mai bine în propria piele.

În iulie 2021, clinica din nordul Capitalei a fost distinsă cu primul premiu internațional pentru „Excelență în frumusețe” primit în cadrul Galei I Success Awards, organizată la Cannes. Iar în luna septembrie a aceluiaşi an, managerul clinicii, Mădălina Brândușescu, a primit premiul pentru „Realizări remarcabile în domeniul medicinei estetice”, la Gala I Success Awards, de la Veneţia!

Găsiţi Beauty Art Aesthetics la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0