Bărbat prins cu 243 de km/oră pe A1. În mașină erau doi minori care nu erau în scaune dedicate, iar el nu purta centură

Bărbat prins cu 243 de km/oră pe A1. În mașină erau doi minori care nu erau în scaune dedicate, iar el nu purta centură

Un șofer a fost prins pe A1 între Râmnicu Vâlcea - Deva cu... atenție, 243 de km/oră. Bărbatul avea în mașină doi minori care nu erau în scaune dedica

Un șofer a fost prins pe A1 între Râmnicu Vâlcea – Deva cu… atenție, 243 de km/oră. Bărbatul avea în mașină doi minori care nu erau în scaune dedicate.

Bogdan Băcilă, jurnalist Digi24: Șoferul în vârstă de 35 de ani, din județul Sibiu, a fost surprins de radar în zona localității Siliște circulând cu 243 de km/oră într-o zonă cu restricție de 130 de km/oră. Șoferul nu a oprit la semnelele polițiștilor rutieri, mașina fiind trasă pe dreapta abia după 16 kilometri de la locul unde radarul a înregistrat această viteză. Bărbatul nu era singur în mașină, era însoțit de doi copii minori transportați fără scaune dedicate.

Șoferului i s-a suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 150 de zile și i-a fost aplicată o amendă de 3.480 de lei. Conducătorul auto a fost sancționat și pentru nepurtarea centurii de siguranță și transportarea minorilor fără dispozitive de siguranță. A fost testat pentru consum de alcool și droguri, dar rezultatele au fost negative.

 

Citește continuarea pe digi24.ro

Sursă: www.digi24.ro

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0