Bătălia Trenurilor cu Iarna: Curse Anulate și Eforturi Împotriva Viscolului

Bătălia Trenurilor cu Iarna: Curse Anulate și Eforturi Împotriva Viscolului

Traficul feroviar pe ruta Galați-București a fost grav afectat de condițiile meteorologice extreme și de incidentele neașteptate. Ruperea firului de c

Traficul feroviar pe ruta Galați-București a fost grav afectat de condițiile meteorologice extreme și de incidentele neașteptate. Ruperea firului de contact și copacii căzuți pe linia ferată au dus la anularea unor trenuri, marcând un episod dificil pentru călătorii din zonă.

Anulări și Întârzieri: Trenuri Părăsite în Calea Naturii Necontrolate:

Trenurile IR 1572, IR 1575 și IR 1574, care deservesc ruta Galați-București și retur, au fost anulate în urma ruperii firului de contact și a copacilor căzuți în gabarit. Călătorii se confruntă cu neplăceri majore, iar circulația între stațiile Galați și Filești a fost întreruptă.

Intervenții Feroviare la Confluența Naturii Înfuriate:

Echipele de intervenție CFR SA lucrează intens pentru a restabili circulația. Drezine pantograf și personal feroviar sunt mobilizați pentru a tăia și îndepărta arborii căzuți în urma viscolului. Cu trenul R 7569 Mărășești – Galați oprit temporar, intervențiile sunt menite să asigure siguranța pe parcursul remedierilor.

Sursa Foto: libertatea.ro

Cod Roșu de Viscol: Furia Naturii în Sud-Estul Țării:

Avertizarea Cod Roșu de viscol emisă de Administrația Națională de Meteorologie adaugă la complexitatea situației. Județele Constanța, Tulcea, Galați și Brăila se confruntă cu intensificări puternice ale vântului și vizibilitate redusă. Călătorii și operatorii feroviari se luptă cu un mediu capricios, iar intervențiile feroviare devin esențiale în contextul acestor condiții meteorologice extreme.

În mijlocul haosului naturii și a eforturilor constante de intervenție, călătorii și echipele feroviare trec printr-un test dificil. Situația necesită răbdare și înțelegere din partea publicului, în timp ce autoritățile depun eforturi pentru a restabili normalitatea în transportul feroviar afectat de forța nemiloasă a vremii.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0