Belgia va da în judecată Google pentru că nu cenzurează imaginile cu baze militare

Belgia va da în judecată Google pentru că nu cenzurează imaginile cu baze militare

Ministerul Apărării din Belgia va în judecată Google pentru că nu a respectat solicitările sale de a cenzura imaginile din satelit cu baze militare im

Ministerul Apărării din Belgia va în judecată Google pentru că nu a respectat solicitările sale de a cenzura imaginile din satelit cu baze militare importante, conform unei purtătoare de cuvânt a ministerului, scrie Reuters.

Făcând referire la securitatea naţională, ministerul a comunicat că a cerut ca Google să cenzureze imaginile cu baze militare importante şi centrale nucleare din serviciul său de hărţi.

Google a respectat cererile altor guverne

„Ministerul Apărării va da în judecată Google”, a declarat purtătoarea de cuvânt, fără să ofere mai multe detalii.

Google a respectat cereri similare de la alte guverne privind hărţile din Google Earth, Google Maps şi modul Street View.

Google a comunicat că lucrează cu guvernul belgian de doi ani pentru a răspunde la problemele ridicate de Ministerul Apărării.

„Este păcat că Ministerul Apărării din Belgia a decis să ia această măsură. Am lucrat cu ei de peste doi ani şi am făcut modificări la hărţi acolo unde ni s-a cerut şi unde a fost legal”, a declarat Michiel Sallaaets, un purtător de cuvânt al Google în Belgia.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0