Ce lege propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis: „Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul”

Ce lege propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis: „Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul”

Ce lege propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis. Codin Maticiuc a demonstrat că este determinat să schimbe sistemul sanitar din România. De ani de zile, actorul are grijă ca cei mai putini norocoși să aibă o viață cât de cât normală. Maticiuc a propus un proiect de lege conform căruia organizațiile non-profit care efectuează construcții, modernizări, reabilități si dotări de echipamente pentru spitale vor fi scutite de TVA. Recent, legea a ajuns spre promulgare la Klaus Iohannis.

Ce lege propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis. Codin Maticiuc face parte dintr-o familie înstărită, iar de câțiva ani reușește să ajute multă lume. Actorul este ajutat de sponsori și oameni dedicați pentru a renova spitalele din România, în special cele dedicate copiilor, Cu toate astea, Codin Maticiuc susține că în tot acest timp, cei de la putere nu l-au ajutat absolut deloc.

Legea propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis

Codin Maticiuc este producător și actor, iar de câțiva ani a reușit să renoveze numeroase spitale din România. Alături de sponsori și oameni implicați, actorul a reconstruit secțiile de pediatrie, iar recent a început renovarea unui etaj din Spitalul Fundeni București.

Codin Maticiuc a propus un proiect de lege conform căruia organizațiile non-profit care efectuează construcții, modernizări, reabilită și dotări de echipamente pentru spitale vor fi scutite de TVA. Recent, Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege și a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Ioahnnis.

Codin Maticiuc: „Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul”

Codin Maticiuc a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care le-a mulțumit celor care l-au susținut în acest proiect, inclusiv iubitei sale, Ana Pandeli. Actorul a mărturisit că mulți nu i-au dat multe șanse la început de drum, dar cu timpul a demonstrat că poate să schimbe viețile multor oameni. Se pare că partenera sa de viață are un rol important în tot acest proiect și îl sprijnă pe Codin Maticiuc în tot ceea ce vrea să facă.

‚A trecut legea! Astăzi în plenul Parlamentului, la camera deputaților fundațiile care construiesc, renovează sau utilează spitale de stat și-au câștigat dreptul să recupereze TVA-ul!Cum?! Da, cum ați auzit. Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul.

Am crezut cu tărie ca pot schimba asta și am luptat așa cum voi lupta să schimb tot sistemul sanitar din România. Majoritatea ONG-urilor mi-au zis ca e imposibil și să renunț. Astăzi legea FACEM este trimisă spre promulgare la președintele țării!’

Citește articolul întreg pe VIVA

COMMENTS

DISQUS: 0