Chef Sorin Bontea face dezvăluiri cutremurătoare despre viața sa personală: „Veneam acasă o dată la 7-8 luni”

Chef Sorin Bontea face dezvăluiri cutremurătoare despre viața sa personală: „Veneam acasă o dată la 7-8 luni”

În cadrul emisiunii „Chefi la cuțite” difuzată marți seara, chef-ul Sorin Bontea s-a deschis și a făcut o confesiune emoționantă unei concurente, Ioana Clemansa Sandu-Alexe. Aceasta, operator de call center din Pitești, a fost hotărâtă să facă o impresie bună și să-și facă copiii mândri de ea, în timp ce Bontea i-a dezvăluit o experiență din trecutul său în care venea acasă o dată la 7-8 luni.

Oana Clemansa Sandu-Alexe s-a prezentat cu emoție în platoul show-ului culinar, dar cu încredere în capacitățile sale culinare.

În 2005, am rămas fără loc de muncă și am realizat că trebuie să fac ceva, având deja doi copii. Așa că am decis să mă înarmez cu curaj și să plec peste hotare. Inițial, am crezut că voi fi plecată doar câteva luni, însă în cele din urmă, am petrecut 14 ani dus-întors. Dacă aș putea să încep din nou, nu aș face același lucru. Când ești tânăr, vezi lucrurile altfel, a declarat concurenta.

Ioana Clemansa Sandu-Alexe, concurenta de la Chefi la cuțite, a avut o confesiune emoționantă despre lupta ei de a fi o mamă prezentă pentru copiii săi. „Am pierdut ce a fost mai frumos. Copilăria lor și să fiu mamă. Este foarte greu ca mamă să îți lași copiii”, a mărturisit aceasta. Povestea ei de viață l-a impresionat profund pe chef Sorin Bontea, care a fost determinat să împărtășească și el durerea din trecutul său.

„Veneam acasă o dată la 7-8 luni, eram plecat foarte mult timp. Bucătarul a povestit că această perioadă a fost una grea și a dus la distanțarea lui de familie și prieteni.

„Am început să fac mâncare într-o bucătărie improvizată și am început să îmi fac un nume în industria gastronomică. Dar a fost o perioadă grea, în care am făcut multe sacrificii pentru a ajunge aici”, a spus Sorin Bontea.

Cu toate acestea, chef-ul a subliniat că, în ciuda dificultăților, a reușit să-și construiască o carieră în lumea gastronomiei și că acum este recunoscător pentru tot ce a realizat. El a adăugat că încă mai are multe de învățat și că își dorește să împărtășească din experiența sa cu tinerii bucătari care își doresc să urmeze această cale.

„Sunt mândru de ceea ce am realizat și recunoscător pentru că am ajuns aici. Dar știu că mai am multe de învățat și îmi doresc să împărtășesc din experiența mea cu tinerii care își doresc să devină bucătari”, a concluzionat Sorin Bontea.

Citește și: Noi violențe în Franța. Oamenii au ieșit pe străzi să protesteze față de noua lege a pensiilor

COMMENTS

DISQUS: 0