Corectarea cearcănelor, să ne lăsăm pe mâna specialiştilor

Corectarea cearcănelor, să ne lăsăm pe mâna specialiştilor

Cearcănele, acele pete inestetice de sub ochi, sunt, fără îndoială, coşmarul tuturor celor care îşi doresc o piele perfectă. Îmbătrânirea, factorii ge

Cearcănele, acele pete inestetice de sub ochi, sunt, fără îndoială, coşmarul tuturor celor care îşi doresc o piele perfectă. Îmbătrânirea, factorii genetici, stilul de viaţă, toate pot duce la formarea lor.  De obicei, atunci când le vedem, dăm vina pe oboseală. Şi nu greşim, căci lipsa somnului este, într-adevăr, responsabilă pentru mai mult de 95% dintre cazuri. Din fericire, evoluţia din medicina estetică ne ajută să scăpăm de ele!

Specialiştii Beauty Art Aesthetics, o clinică de top din nordul Capitalei, deţinută de una dintre cele mai tinere femei de afaceri din România, Mădălina Brânduşescu, vă propun două tipuri de tratament, pe care le veţi descoperi în rândurile următoare. În urma unui consult, veţi alege alături de specialişti cu experienţă de peste un deceniu în domeniu cea mai bună soluţie pentru dumneavoastră!

 

CE BOLI POT ASCUNDE CEARCĂNELE, ÎN FUNCŢIE DE NUANŢĂ

 

Cu excepţia cazului în care sunt moştenite, cearcănele apărute brusc pot trăda unele probleme de sănătate. De aceea este esenţial să ajungeţi la cabinetul doctorului pentru a trata afecţiunile, dacă ele există.

Ştiaţi că cearcănele care au o tentă CENUŞIE pot indica anemia sau afecţiuni pricinuite de oboseală ori de stres? De cealaltă parte, dacă cearcănele au o nuanţă ALBĂSTRUIE, acest lucru poate ascunde afecţiuni pulmonare sau cardiace. Culorile ROŞIATICE indică, în schimb, creşterea în volum a vaselor de sânge din zona ochilor, adică posibile probleme de hipertensiune.

În general, cearcănele pot ascunde unele dezechilibre. Poate hrana pe care o consumaţi nu este sănătoasă, poate fumaţi prea mult, poate nu beţi suficientă apă sau vă expuneţi prea mult la soare. Cert este că toţi aceşti factori pot duce la formarea lor. Odată apărute, cearcănele oferă feţei un aspect îmbătrânit, iar cremele din comerţ pe care le folosiţi acasă nu le pot trata, doar estompa temporar.

 

CORECŢIA CEARCĂNELOR CU ACID HIALURONIC

Dacă vreţi să arătaţi de parcă v-aţi fi odihnit 8 ore pe noapte, una dintre soluţii este să apelaţi la specialiştii de la Beauty Art Aesthetics pentru corecţia cearcănelor, prin injectarea de acid hialuronic. Vorbim despre o procedură non-chirurgicală, minim invazivă şi deloc riscantă, dar care are totuşi nevoie de priceperea unor experţi, căci necesită fineţe.

Imediat după aplicarea anesteziei locale, presupune injectarea în zona cu probleme a acidului, îmbogăţit cu antioxidanţi, minerale şi vitamine. Efectul este vizibil imediat şi poate dura până la maximum un an, o perioadă relativ lungă. Inclusiv ridurile de sub ochi sunt estompate în mod evident. Tratamentul se întinde pe maximum 20 de minute.

Este una dintre cele mai bune proceduri pentru a reface volumul şi pentru a conferi luminozitate zonei de sub ochi. Ulterior, trebuie să feriţi zona de posibile lovituri, dar şi să evitaţi să o masaţi. Specialiştii vă vor oferi toate recomandările post-intervenţie!

 

SCĂPAŢI DE CEARCĂNE PRIN DEPIGMENTARE

Depigmentarea cearcănelor este o altă soluţie disponibilă la Beauty Art Aesthetics şi la care apelează cei care vor să spună adio petelor negre de sub ochi.  Procedura minim invazivă durează până la jumătate de oră şi, la fel ca în cazul celei anterioare, nu presupune durere, doar… efecte vizibile imediat!

Tratamentul implică injectarea în zona ochilor a unui cocktail format din diverse substanţe. Cea mai întâlnită este Vitamina C şi asta pentru că accelerează producţia de colagen, care previne apariţia petelor închise la culoare, dar are şi proprietăţi antioxidante, care stimulează regenerarea pielii.

În general, totul se întinde pe maximum jumătate de oră, iar înţepătura este extrem de fină, astfel că nu va putea fi observată cu ochiul liber. Dacă vreţi să uimiţi printr-un efect total, depigmentarea se poate realiza şi împreună cu alte procedee non-chirurgicale, precum Terapia Vampir sau Microneedling-ul. Numărul de şedinţe va fi stabilit alături de specialiştii de la Beauty Art Aesthetics.

După procedură, trebuie să ştiţi că zona se va exfolia uşor, o problemă pe care o puteţi rezolva rapid cu ajutorul unei creme hidratante. La recomandarea expertului, puteţi folosi şi produse complementare, pentru a intensifica efectul.

 

Pentru un consult, informaţii suplimentare sau listă de preţuri, specialiştii de la Beauty Art Aesthetics vă stau la dispoziţie. Misiunea lor este să aibă grijă de dorința pacientului și să îl asigure că este diagnosticat și tratat corect, la timp, cu profesionalism și respect. Şi vedetele apelează la procedurile făcute aici:

 

Elena Merișoreanu – ,,Beauty Art Aesthetics are grijă să arat mereu tânără și frumoasă!”

Andreea Antonescu – ,,Sunt extrem de mulțumită de expertiza medicilor, de rezultatele, de eficiența tratamentelor și, mai ales, de receptivitatea echipei la solicitările mele!”

Adina Postelnicu – ,,Ador să mă rasfăț la clinica Beauty Art Aesthetics. Tratamentele faciale sunt preferatele mele.”

 

Găsiţi Beauty Art Aesthetics pe Internet: https://beautyartaesthetics.ro/ , la numărul de telefon: 0722 296 007 sau la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0