Tratament de vară, în doi pași, pentru refacerea pielii! Cum funcționează Peel2Glow?

Tratament de vară, în doi pași, pentru refacerea pielii! Cum funcționează Peel2Glow?

Știați că există un tratament care nu doar curăță tenul, ci îl ajută să și câștige luminozitate? Peel2Glow este produsul care acționează în două faze și care poate fi folosit atât de esteticieni, la clinici, cât și de noi toți, acasă! Specialiștii clinicii Beauty Art Aesthetics spun că are rolul unei biorevitalizări și este binevenit în sezonul cald! Ce ingrediente importante pentru sănătatea tenului conține și cum acționează, ne spun experții în rândurile următoare.

 

TRIADA MAGICĂ DE ACIZI. CUM AJUTĂ ETAPA DE PEELING TENUL SĂ REVINĂ LA VIAȚĂ

Pentru că orice ten are nevoie, periodic, de o curățare temeinică, nu uitați să îl răsfățați cu un peeling de calitate. Peel2Glow, un produs inovator, recent apărut și introdus și în gama de servicii a Beauty Art Aesthetics, vă propune unul pe bază de AHA, care exfoliază ușor pielea, reducând, totodată, liniile fine și ajutând la obținerea unui aspect îmbunătățit al tenului. Este primul pas al tratamentului. Fiola conține trei tipuri de acizi, printre cei mai iubiți de dermatologi.

MĂDĂLINA BRÎNDUȘESCU, FONDATOR ȘI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Unul dintre acizii AHA folosiți în compoziția tratamentului este acidul glicolic, un aliat de nădejde în lupta împotriva îmbătrânirii pielii, dar și în combaterea acneei. Este una dintre cele mai iubite substanțe, fiind indispensabilă în tratamentele dermatologice. Acidul glicolic curăță în profunzime, ajutând la îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii și favorizând regenerarea celulară.

Un alt acid de beneficiile căruia vă veți bucura în cadrul aceleiași etape de tratament este acidul mandelic, recunoscut drept „ingredientul-minune pentru un ten perfect”. Așa cum îi sugerează numele, este derivat din migdale amare și este mult mai delicat cu pielea, reușind să tempereze efectele acidului glicolic.

MĂDĂLINA BRÎNDUȘESCU, FONDATOR ȘI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS: „Acidul mandelic are un efect excelent în lupta pielii cu îmbătrânirea. Recomandat pentru pielea cu impurități, el reușește să stimuleze producția de colagen, să estompeze petele hiperpigmentare și chiar cicatricile. Este ideal pentru persoanele cu piele sensibilă.

Ultimul, dar nu cel din urmă este acidul maleic, folosit pentru a accelera procesul biologic al pielii.

 

DUPĂ PEELING, URMEAZĂ ETAPA DE HIDRATARE

A doua fiolă a tratamentului Peel2Glow aduce un plus de luminozitate și efect de umplere. Este posibil datorită unor doze concentrate din ingrediente iubite de specialiștii în frumusețe din lumea întreagă. Ele mențin pielea vizibil netedă, fermă și recondiționată.

MĂDĂLINA BRÎNDUȘESCU, FONDATOR ȘI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS:  „Pentru că tot suntem în sezonul cald, acest tratament reușește să protejeze pielea împotriva deteriorării cauzate de razele soarelui și de pigmentarea inegală. În același timp, puteți spune adio liniilor fine și ridurilor și bun venit strălucirii naturale a pielii.

Acidul tranexamic din compoziția tratamentului este cea mai nouă descoperire în tratarea petelor hiperpigmentare, despre care specialiștii spun că este deosebit de eficient în redarea nuanței uniforme tenului. Și pentru că tot suntem la capitolul piele cu pete, cum putea lipsi de pe lista ingredientelor benefice în tratare tocmai vitamina C?

MĂDĂLINA BRÎNDUȘESCU, FONDATOR ȘI OWNER BEAUTY ART AESTHETICS„Vitamina C este recunoscută datorită efectului excelent de albire și antioxidare. Ei i se alătură și complexul de acid azelaic și glicină, care redau luminozitate tenului, îl fac mai hidratat și mai elastic.

Dacă alegeți să cumpărați tratamentul de la Beauty Art Aesthetics și să îl aplicați acasă, trebuie să știți că etapa de peeling presupune folosirea întregii cantități a fiolei, care trebuie agitată în prealabil. Două, trei minute de așteptare cu soluția aplicată pe chip sunt suficiente. Ulterior, este nevoie să clătiți fața cu apă. A doua etapă presupune folosirea a jumătate din fiola concepută pentru strălucire. Ea poate fi aplicată și pe gât, și pe decolteu și nu necesită clătire.

 

Specialiștii Beauty Art Aesthetics vă așteaptă la clinica din nordul Capitalei, ca să testați tratamente de ultimă generație, ce redau blând tot ceea ce pielii îi lipsește. Pentru a fi la curent cu toate noutățile din lumea Beauty Art Aesthetics, vă invităm pe paginile de Internet: https://www.instagram.com/beautyartaesthetics/ și https://beautyartaesthetics.ro/

Clinica a fost premiată în iulie 2022 cu trofeul „Excelență în estetică facială și proceduri minim invazive, la Gala Health, Beauty and Lifestyle.

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0