Cum s-au transformat vedetele din Romania cu ajutorul procedurilor minim invazive?

Cum s-au transformat vedetele din Romania cu ajutorul procedurilor minim invazive?

Femeile apelează la serviciile medicului estetician pentru a retușa unele imperfecțiuni. Operațiile estetice te pot face să arăți cu pana la zece ani mai tânăr. Tehnicile chirurgicale s-au dezvoltat, devenind tot mai sigure si eficiente, iar rezultatele de o durata mai lunga. Deci este normal ca oamenii să își dorească sa imbunatateasca caracteristici faciale nefavorabile, sau sa stearga semnele îmbătrânirii, prin intermediul diverselor proceduri estetice.

Chirurgia plastica faciala a cunoscut o popularitate tot mai crescuta in ultimul deceniu. Dorința de a avea un chip mai atrăgător a crescut și in rândul vedetelor.

Aflam de la Madalina Brindusescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics cum s-au transformat vedetele noastre de-a lungul timpului!

Printre cele care beneficiază de un nou aspect fizic se află și Cristina Spătar.

Cunoscuta solistă Cristina Spătar, adepta intervențiilor chirurgicale și estetice a ales acum cateva luni o nouă intervenție estetică pentru remodelarea și alungirea feței. ,,Slimming face are rolul de a remodela linia mandibulară și de a obține un aspect al feței mai sculptat, mai alungit. Nu este o procedură grea și chirurgicală, din contră se realizează foarte ușor prin introducerea unor fire resorbabile. Se folosește o cremă anestezică, procedura fiind extrem de rapidă, aproximativ 30 de minute. Această procedură se poate efectua în orice perioadă a anului.”, a declarat Madalina Brindusescu.

Ce interventii estetice mai are Cristina Spatar?

Cristina are și un lifting facial pentru corectarea ridurilor, dar și o arcuire de sprâncene. Desigur, bustul nu a putut fi trecut cu vederea. Sânii artistei au fost operați de trei ori. Aceasta a recurs si la o intervenție de liposucție în zona taliei.

 

Frumoasa bruneta, Elena Ionescu a apelat si ea la medicul estetician!

,,Ador buzele cu volum si de obicei folosesc contur de buze, dar vreau sa ma bucur mai mult de copilaria fiului meu, iar tot timpul din lume sa il acord lui. Asa ca am decis sa imi fac buze perfecte, dar fara machiaj, vreau sa salvez timp”, ne-a marturisit artista.

,,Procedura pe care a ales-o Elena se numeste Russian Lips. Această tehnică modelează buzele într-o formă de inimă și oferă volum mai mare. Tinde să ridice buza mai degrabă decât să adauge un volum excesiv, deci este ideala pentru cele interesate de umplerea buzelor sau pentru cele care își doresc un finisaj natural. Elena a avut nevoie  si de câteva ședințe pentru ten. A încercat terapia vampir, un tratament regenerativ care face minuni. Este vorba de câteva injecții cu propriul sânge și plasmă îmbogățită cu trombocite. A urmat indicațiile medicilor și a urmat tratamentul cel mai iubit de către paciente folosit în tratarea acneei – baby face, care oferă luminozitate, hidratare și înlătură semnele cauzate de acnee”, ne-a dezvaluit managerul clinicii.

Ce proceduri minim invazive a ales Elena Ionescu?

Nu în ultimul rând, Elena a făcut și lipoliză, terapie de remodelare corporală care reprezintă procesul de dizolvare a grăsimilor localizate în depozite de dimensiuni mici si medii. Artista mănâncă sănătos și face sport regulat!

 

Solista trupei Heaven, Adina Postelnicu arată senzational.

Aceasta nu doar ca a slabit spectaculos, dar arata mai tanara ca niciodata. Cum reuseste? Noi i-am aflat secretul!

“Procedurile cele mai apreciate de Adina sunt PRP (terapia vampir) și tratamentul „Baby face” pentru un ten de bebeluș.  Orice femeie isi doreste o piele tânăra, fermă, cu mai puține riduri și un contur bine determinat dar nu intodeauna vrem să apelăm la produse chimice pentru a obține aceste rezultate. „Terapia vampir” este bazată pe puterea de vindecare a propriului organism și presupune injectarea propriului sânge în zonele cu probleme. Rezultatul final înseamnă întinerirea zonelor injectate.”, a explicat Mădălina Brinduşescu, managerul clinicii.

 

Tratamentele faciale sunt la mare căutare în rândul vedetelor. Beauty Art Aesthetics este preferata acestora pentru procedurile profesioniste și eficiente pe care le folosește.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la Gala ,,Health, Beauty & Lifestyle Awards”. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brindușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala ,,Femei de succes” și  la Gala ,,Performanței și Excelenței”, iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes si Femeilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

office@beautyartaesthetics.ro

COMMENTS

DISQUS: 0