Cum să străluciți în ziua nunții? Hairdresser-ul Florina Scurtu vă dezvăluie tendințele pentru 2022 în materie de coafuri pentru ziua cea mare

Cum să străluciți în ziua nunții? Hairdresser-ul Florina Scurtu vă dezvăluie tendințele pentru 2022 în materie de coafuri pentru ziua cea mare

V-ați planificat nunta în acest an și deja știți spre ce rochie de mireasă să vă îndreptați? Este timpul să vă gândiți și la coafura pe care o veți purta în ziua cea mare! Dacă alegerea vi se pare dificilă, aflați că specialiștii vin în întâmpinarea voastră cu sugestii de preț, care să vă facă munca mai ușoară.

Specialista în coafuri de mireasă, Florina Scurtu, care a învățat arta părului perfect de la maestrul rus Georgiy Kot, vă prezintă ce se poartă în acest an în materie de coafuri spectaculoase, dar și care sunt secretele unui rezultat de poveste!

  1. Care sunt cele mai noi tendințe în materie de coafuri pentru nuntă? Ce trebuie să știe femeile care se căsătoresc în 2022?

În 2022, combinăm simplitatea cu eleganța. Cocurile sunt tot la modă, însă ușor reinventate: se poartă cele lejere, care conferă o notă în plus de feminitate, dar și de naturalețe, aspecte care nu se vor demoda niciodată. Și buclele de tip Waves se poartă, iar miresele le pot alege cu încredere în noul an! Arată absolut minunat pe un păr sănătos și strălucitor și, în plus, conferă un look extrem de lejer, la care miresele pot apela în orice anotimp.

 

  1. Cât de mult contează modelul rochiei și machiajul în alegerea coafurii pentru ziua cea mare?

Ne influențează în proporție de sută la sută și asta pentru că toate cele trei elemente – rochia, machiajul, coafura- trebuie să croiască o singură poveste! Una armonioasă, care să țină cont și de gustul miresei, dar și de bunul gust, în general. O rochie și un machiaj prea încărcate ne sugerează o coafură lejeră, simplă. În schimb, dacă rochia nu este extravagantă, iar machiajul rămâne natural, noi, hairstyliștii putem plusa în ceea ce privește părul: o coafură mai specială se potrivește de minune în acest context.

 

  1. Ce rol au accesoriile în cazul unei coafuri atât de speciale, precum cea de mireasă?

Accesoriile sunt punctul forte atunci când discutăm despre o coafură de mireasă, prin simplul fapt că pot transforma un banal coc, într-unul spectaculos! Tot accesoriile ne dictează și către ce coafuri ne putem îndrepta. În general, accesoriile asigură un plus de eleganță și conferă strălucire. Ele vor scoate mai bine în evidență nu doar coafura în sine, ci și rochia.

 

  1. Care a fost cea mai extravagantă solicitare din partea unei mirese în ceea ce privește coafura?

Cea mai extravagantă solicitare a venit din partea unei cliente din Turcia. Țin minte că și-a dorit un coc cu extra volum. Pentru un rezultat spectaculos, a trebuit să folosim mult adaos de coc. La final, am adăugat un accesoriu supradimensionat și un voal, extrem de spectaculos și extrem de lung, decorat cu mii de pietricele strălucitoare. A fost impresionant. Și pozele de la nuntă au fost pe măsură! A fost o cerință atipică, pentru că, de obicei, clientele se feresc de volumul în exces atunci când vine vorba despre coafura de nuntă.

         

  1. Cât timp se muncește, în medie, la o coafură de mireasă? Care sunt secretele pentru un rezultat perfect?

În medie, timpul alocat unei singure mirese depășește o oră. Poate ajunge chiar la ore bune, în funcție de cerințe. Cât despre secrete, pentru un rezultat perfect contează foarte mult finisajul, dar și ce produse de styling alegi și cum reușești să le folosești. Este nevoie de multă practică. Vorbim despre zeci sau chiar despre sute de ore de exercițiu până să ajungi să realizezi o coafură fără cusur. Părul ne poate da libertatea să creăm stiluri diverse, însă, în același timp, poate fi și o reală provocare să încerci să îl îmblânzești.

 

  1. Miresele vin cu temele făcute de acasă și știu exact ce tip ce coafură își doresc sau se lasă pe mâinile specialistului? Ce ați sesizat?

Există și mierese care știu ce vor, pentru că s-au visat de mult timp în această ipostază și și-au imaginat cum vor să arate, până în cele mai mici detalii. Asta nu înseamnă că nu ne acceptă și nouă sfaturile, pentru un rezultat care să le depășească așteptările.

De cealaltă parte, există și mirese care vor să fie surprinse! În acest caz, le prezentăm ce credem că le-ar sta bine, ținând cont de gusturi personale, de fizionomie, ulterior, alegem împreună spre ce ne îndreptăm înainte de evenimentul cel mare, la probe.

Hairdresser-ul Florina Scurtu are un portofoliu impresionant de creații. Datorită experienței pe care a acumulat-o, astăzi predă cursuri concepute chiar de ea celor care vor să afle câtă migală se asunde în spatele unei coafuri de mireasă. Îi puteți urmări rezultatele și puteți afla toate noutățile din carieră pe pagina oficială de Instagram: https://www.instagram.com/florina_scurtu/

 

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0