Daniel Trifu ne dezvaluie ce a facut Elena Merisoreau ca sa poata sa ajunga la un concert!

Daniel Trifu ne dezvaluie ce a facut Elena Merisoreau ca sa poata sa ajunga la un concert!

Daniel Trifu ne dezvaluie ce a facut Elena Merisoreau ca sa poata sa ajunga la un concert! Incredibil dar a

Daniel Trifu ne dezvaluie ce a facut Elena Merisoreau ca sa poata sa ajunga la un concert!
Incredibil dar adevarat. Vei afla una din cele mai amuzante intamplari ale Elenei Merisoreanu si ale artistului Daniel Trifu.
Ca orice artisti importanti Elena Merisoreanu se afla alaturi de Daniel Trifu si alti colegi in drum spre Constanta cu soferul lor personal, pe autostrada.
Glume, povesti si veselie mare in masina pana cand la un moment dat, Daniel observa ca masina era pe rosu la combustibil. Soferul era foarte tacut. Daniel ii spune Elenei Merisoreanu ca au ramas fara benzina. Panicata, d-na Merisoreanu il cearta pe sofer pentru situatia creata si-i spune:
“Cum ai putut sa uiti asa ceva! Avem concert important! Ne facem de rusine!”

Daniel Trifu- Arhiva personala

Soferul opreste masina pe dreapta si Daniel coboara sa ceara ajutor. Trec 10 minute si nu  se schimba situatia. Elena Merisoreanu era proaspat operata la picior si evita sa stea in picioare, pastrandu-se doar pentru concerte. Vazand ca nu opreste nici o masina se ridica imediat sa ceara ajutor. La 30 de secunde dupa ce iese din masina, face cu mana si se opreste imediat primul tir care apare. Zambind domnul cu tirul nu face decat sa isi declare admiratia artistei spunand ca este mare fan. Dupa ce Daniel ii explica situatia, acesta rezolva situatia sarind in ajutor cu sticle de combustibil. D-na Merisoreanu a scos cd-uri si evident o poza cu autograf pentru fanul infocat.

“ Am ramas socat, noi am stat 10 minute fara rezultat iar d-na Merisoreanu in cateva secunde a rezolvat problema. Lumea o iubeste, o recunoaste si o si ajuta. A fost extraordinar!” a declarat Daniel Trifu.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0