Daniela Crudu s-a îndrăgostit de una dintre cele mai populare procedure estetice: Slimming Face!

Daniela Crudu s-a îndrăgostit de una dintre cele mai populare procedure estetice: Slimming Face!

Daniela Crudu a vorbit întotdeauna deschis despre intervenţiile estetice la care apelează! Nici de această dată nu se sfieşte să recunoască faptul că a bifat o nouă procedură pe listă. Vedeta s-a îndrăgostit iremediabil de Slimming Face, un tratament care conturează chipul fără bisturiu şi pe care frumoasa Daniela Crudu l-a mai testat şi în trecut. Alegerea ei, şi acum, a fost clinica Beauty Art Aesthetics, deţinută de buna ei prietenă, Mădălina Brânduşescu, acolo unde ştie că o echipă de profesionişti îi oferă, cu fiecare ocazie, tratamente reuşite! Specialiştii clinicii premium ne-au oferit toate detaliile procedurii care a fost vedetă în 2021 şi care are toate şansele să îşi păstreze popularitatea şi în acest an!

 

 CHIP CONTURAT, FĂRĂ INTERVENŢII COMPLICATE

Daniela Crudu nu lasă niciodată vreun detaliu la întâmplare, căci mereu este extrem de atentă la felul în care arată. A dorit un aspect al chipului mai sculptat, drept care specialiştii Beauty Art Aesthetics au ştiut exact spre ce intervenţie să se îndrepte.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: Slimming face este o procedură non chirurgicală, cu rezultate temporare, care face concurenţă Bichectomiei. Experţii noştri îmbină, pentru un efect spectaculos, injectările cu toxină botulinică şi firele PDO, ca să contureze şi să subţieze chipul.”

Metoda blândă şi inovatoare presupune aşadar doi paşi. Despre puterea firelor PDO şi a toxinei botulinice ne-au vorbit tot experţii.

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics: „Într-o primă fază, firele PDO, fire biodegradabile sută la sută compatibile cu organismul uman, se inserează sub piele, cu scopul de a ridica şi de a întări anumite zone. Firele încurajează producţia de colagen, astfel că ţesutul devine mai ferm pe măsură ce apar rezultatele.”

Procedura nu lasă nici răni, nici cicatrici! Injectarea toxinei botulinice este a doua fază a tratamentului. Cu ajutorul unui ac mic, experţii Beauty Art Aesthetics injectează cantităţi de substanţă exact în zonele de interes.

        

DANIELA CRUDU, INTERVENŢIE ÎN NICI JUMĂTATE DE ORĂ

După câteva zeci de minute, Daniela Crudu a putut să se bucure şi de primele rezultate ale intervenţiei pentru care a optat! Specialiştii ne spun însă că de adevăratele efecte ne putem bucura de abia după câteva zile bune!

Mădălina Brânduşescu, fondator şi owner Beauty Art Aesthetics:În general, trebuie să vă aşteptaţi ca imediat după procedură să sesizaţi doar 15 la sută din rezultate. La două săptămâni distanţă, veţi vedea cam jumătate din efectele finale. De rezultate în toată puterea cuvântului vă puteţi bucura la 30, 40 de zile distanţă.”

Ca să se bucure de efecte pe termen lung, frumoasa vedetă trebuie să revină la cabinetul specialiştilor o dată la nouă luni!

 

 

Sunteţi curioşi dacă Slimming Face este procedura de care şi voi aveţi nevoie? Experţii Beauty Art Aesthetics vă aşteaptă la o discuţie despre frumuseţea voastră. Cu o experienţă europeană de peste un deceniu, specialiştii de aici înţeleg şi adoptă cele mai noi tendinţe în estetică!

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii: 

  • Intrarea Școala Herăstrău nr. 1, Sector 1, București, 077190
  • beautyartaesthetics.ro
  • contact@beautyartaesthetics.ro
  • 0722 296 007

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0