Dantura perfectă pe viață cu ajutorul implantului dentar

Dantura perfectă pe viață cu ajutorul implantului dentar

Implantul dentar a devenit o normalitate, iar siguranța și eficiența lui sunt extrem de apreciate. Acesta poate face minuni și este metoda de tratament recomandată în cazul în care lipsesc unul sau mai mulți dinți. Mai mult, poate fi restabilită chiar și o întreagă arcadă cu ajutorul acestuia. Marele avantaj al implanturilor dentare este acela că se comportă precum rădăcinile dentare naturale, stimulează osul înconjurător şi previne topirea acestuia. La Smile Central poți beneficia de cele mai bune implanturi, aplicate în cele mai sigure condiții. Calitatea este asigurată de materialele de ultimă generație, de dotările ultramoderne ale clinicii și de experiența profesională a medicilor din cadrul acestui cabinet. Astfel, poți avea dinți ficși, care se vor confunda cu cei naturali. Implantul este inserat în osul maxilar, se integrează în structura osoasă proprie, iar apoi îi este atașată o coroană dentară care va înlocui perfect vechiul dinte. Rezultatele vor fi cele dorite, iar vindecarea va fi foarte rapidă.

 

Tehnici dentare de ultimă generație

Datorită celor mai noi aparate și instrumente, la Smile Central este eliminat orice disconfort în timpul tratamentului. Medicii specializați, precum dr. Mihai Vidican, vor veni în întâmpinarea ta cu cele mai bune soluții pentru ca tu să zâmbești din nou. Tehnologiile inovatoare din stomatologie și investițiile constante făcute în acestea, te vor face să ai implanturi dentare deosebite, pe care alte persoane i-ar putea considera dinții tăi naturali.

Dr. Stomatolog Mihai Vidican: „Tot mai mulți oameni se confruntă cu pierderea dinților, iar cea mai sigură modalitate de înlocuire putem spune că este implantul dentar. Comparativ cu punțile dentare, implanturile nu afectează dinții vecini. Tocmai de aceea au devenit din ce în ce mai cunoscute și mai cerute de către pacienți. Dacă este întreținut corespunzător, el poate rezista toată viața. Implantul dentar reușește să preia toate funcțiile și caracteristicile unui dinte natural, iar la nivel mondial, rata de succes a acestei intervenții depășește procentul de 98%. Implantul se osteointegrează, iar pacientul nu va mai pierde masă osoasă, așa cum s-ar întâmpla în lipsa unui dinte. Mai mult, el poate menține armonia zâmbetului, dar, mai ales, sănătatea țesuturilor moi, adică a gingiilor.”

 

 

 

Implanturi dentare de top

Există o gamă largă de implanturi dentare pe piață, iar forma acestora, costurile, utilitatea și tehnologia diferă. Tocmai de aceea, medicul stomatolog Mihai Vidican a ales pentru clinica sa implanturi dentare de top. În cabinet sunt folosite branduri renumite la nivel mondial, iar aici vorbim de implanturi Megagen, Bredent, Straumann și Nobel Biocare. Sunt companii producătoare remarcate prin înalta calitate, iar asta îți va garanta că vei ajunge la rezultatul dorit. Designul modern pe care îl au te vor duce instant cu gândul la dinți naturali.

Implantul Megagen este produs de compania coreeană cu același nume și este apreciat chiar și de cei mai calificați medici. Are o gamă diversă de implanturi, ceea ce permite medicilor de la Smile Central să ajungă la rezultate eficiente, indiferent de complexitatea cazurilor. Acestea oferă o biocompatibilitate deosebită prin stimularea osului în care sunt introduse. Suprafața lui este tratată cu nanostrat de ioni de calciu, ceea ce permite accelerarea vindecării osoase.

Compania germană Bredent este lider mondial pe piața de implanturi dentare. Produsele lor sunt realizate din titan și zirconiu, iar asta permite inserarea și adaptarea acestora în maxilarul oricărui pacient. Acestea au o formă cilindro-conică și spire cu autoînfiletare, ceea ce ajută la înșurubarea extrem de eficientă în os. De asemenea, încă un beneficiu pe care îl au aceste implanturi este faptul că coroanele dentare pot fi aplicate foarte rapid.

O altă soluție premium prin care pot fi restaurați dinții sunt și implanturile Straumann. Sunt realizate în Elveția, cu ajutorul tehnologiei de proiectare avansată. Tehnica de introducere a acestui tip este minim invazivă, iar brandul deține un portofoliu unic de materiale diferite pentru implanturi. În funcție de nevoile pacientului, medicii stomatologi de la Smile Central pot alege implanturi din titan de grad 4, Roxolid sau zirconiu. Disconfortul postoperator este redus, iar aceste implanturi sunt testate extrem de mult înainte de a părăsi locul de fabricație.

Încă un implant dentar premium este cel de la Nobel Biocare, numărul 1 în lume. Acesta este produs tot în Elveția și oferă cea mai înaltă siguranță, dar și validare internațională oferită de studiile științifice realizate asupra lui. Este lider mondial în implantologia inovativă, iar pentru specialiștii din cadrul Smile Central este o plăcere să lucreze cu acest tip de implant. Cu ajutorul lui poți obține chiar și o dantură fixă în doar 24 de ore, cu ajutorul sistemului de implanturi dentare All-on-4, în cazul în care nu mai ai niciun dinte.

Implanturile tale dentare vor fi diferite, unice, iar fiecare dinte nou va avea culoarea, forma și dimensiunea asemănătoare cu cea a dinților naturali. Mai mult, toate aceste tipuri de implanturi pot fi inserate doar de medici special instruiți, așa cum sunt cei de la Smile Central.

 

Ce tip de implant dentar se poate folosi, în funcție de problema avută

Un aspect deosebit de important, în încercarea de a nu pierde din os, de a nu se deplasa dinții sau de a evita alte probleme, este să te decizi la timp că este nevoie de un implant, acolo unde lipsesc dinți. Fie că vorbim de un implant dentar individual, fie că vorbim de unul multiplu sau de cel pentru toată gura, împreună cu specialiștii Smile Central puteți stabili de care este nevoie. Dacă lipsește un singur dinte, din cauza cariilor care au ajuns să îl distrugă, ori a suferit vreun accident sau o afecțiune dentară, poate fi înlocuit cu ajutorul unui implant dentar individual. Când situația este mai complexă, poate fi necesar un implant dentar multiplu. El poate fi folosit atunci când lipsesc mai mulți dinți sau care sunt în pericol să fie pierduți din cauza gradului mare de deteriorare, deși țesuturile moi sunt sănătoase. Preventiv, pentru a păstra integritatea dinților din jur, medicii stomatologi de la Smile Central pot alege implantul multiplu. Atunci când pacienții au nevoie să înlocuiască una dintre arcade sau chiar pe ambele au posibilitatea de a recurge la protezare fixă, așa cum este implantul All-on-4 de la Nobel Biocare.

 

Investiție pe termen lung

Implantul dentar este una dintre acele investiții care trebuie făcute în viață, dacă dinții tăi nu mai sunt sănătoși și nu pot fi readuși la viață. El reprezintă cea mai avantajoasă soluție pentru zâmbetul tău, dar și pentru sănătatea ta orală. Fiecare pacient care trece pragul clinicii Smile Central are parte de planuri de tratament individualizate. Iar dacă te gândești la costul unui implant, trebuie să iei în considerare faptul că diferă de la pacient la pacient. Pe lângă implant trebuie atașat un bont protetic care va realiza conexiunea între acesta și coroana dentară pe care o vei vedea deasupra gingiei. Iar acest pachet de trei elemente vor fi nou tăul dinte. Însă, va trebui să iei în calcul și că un implant dentar poate veni la pachet cu necesitatea altor intervenții stomatologice. Spre exemplu, există pacienți care nu au o cantitate necesară de os în care să fie inserat implantul. Astfel, în cadrul cabinetului Smile Central se poate face adiție de os. Însă, toate aceste aspecte pot fi stabilite punctual cu experții clinicii. Pentru a vă face o idee despre costuri, puteți vizita pagina special destinată prețurilor stomatologice percepute la Smile Central.

 

După consultații amănunțite și discuții aprofundate, doar cu medicii echipei multidisciplinare din cadrul Smile Central vei alege cea mai bună și potrivită tipologie de implant dentar. Aici vor dispărea problemele cauzate de dinții lipsă!

 

 

Adresa cabinetului stomatologic este: Strada Horea, numărul 40, Cluj-Napoca, iar datele de contact pot fi regăsite mai jos.

📧📞 contact@smilecentral.ro / 0264432220 / 0735868342 / 0757336825

https://smilecentral.ro

https://www.facebook.com/smilecentralcluj

https://www.instagram.com/smilecentralcluj/

 

COMMENTS

DISQUS: 0