Descoperă lista de produse necesare pentru aplicarea genelor fir cu fir cu ajutorul expertului Natalia Sîrbu ( Lash Stilist & Trainer Internațional)

Descoperă lista de produse necesare pentru aplicarea genelor fir cu fir cu ajutorul expertului Natalia Sîrbu ( Lash Stilist & Trainer Internațional)

Extensiile de gene fir cu fir au devenit un trend incontestabil în ultimii ani, oferind persoanelor posibilitatea de a-și îmbunătăți aspectul ochilor și a obține un look spectaculos. Cu tot mai multe persoane interesate de această tehnică, numărul tehnicienilor specializați în domeniu a crescut considerabil. Dacă și tu te gândești să intri în acest fascinant univers al genelor fir cu fir, dar te întrebi ce produse sunt necesare pentru a începe, noi îți venim în ajutor cu sfaturile și experiența unui adevărat expert: Natalia Sîrbu, lash stilist și trainer internațional cu o vastă experiență în domeniu.

Importanța corectării și dotării spațiului de lucru

Înainte de a pătrunde în lumea fascinantă a aplicării genelor fir cu fir, este esențial să te asiguri că dispui de un spațiu de lucru corespunzător. Natalia Sîrbu subliniază cât de important este să ai un pat adecvat, o lampa cu lumină albă și intensă pentru o vizibilitate optimă și un scaun reglabil în înălțime, astfel încât să poți asigura confortul clientelor pe parcursul procedurii.

Echipament esențial pentru început

Pentru a-ți începe cariera în domeniul genelor fir cu fir, Natalia Sîrbu recomandă să acorzi atenție și altor detalii esențiale. În timpul cursului de bază, vei avea acces la suportul teoretic, o resursă valoroasă pentru a consolida cunoștințele dobândite. În plus, un set de pensete gene fir cu fir ușoare, adecvate pentru manevrabilitatea precisă în procesul de aplicare a exensiilor de gene fir.

 Produse esențiale în procesul de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir

Odată ce ai deprins tehnicile de bază, vei avea nevoie de o serie de produse pentru a realiza procedura de aplicare în mod eficient și sigur. Printre acestea se numără:

Spuma de curățare specială: În absența unui produs dedicat, un șampon de bebeluși poate fi o alternativă temporară eficientă pentru a curăța genele înainte de procedură.

 

Adeziv gene fir cu fir: Alegerea unui adeziv cu timp de uscare potrivit este crucială pentru o aplicare corectă și durabilă a genelor. De asemenea, va fi necesar să dispui de un recipient profesional pentru adeziv de gene fir cu fir.

 

Gene fir cu fir negre în mixuri de mărimi: Disponibilitatea diferitelor dimensiuni de gene negre în mixuri este esențială pentru a crea efecte variate și naturale.

 

Primer: Acest produs ajută la asigurarea unei aderențe mai bune între genele naturale și extensii.

 

Patch-uri: Motivul principal pentru utilizarea patch-urilor pentru ochi este să separați ușor genele de jos și cele de sus, facilitând mult aplicarea extensiilor de gene fir cu fir, iar confortul pe care îl oferă stilistului este de neprețuit.

 

Bandă Micropore: Acestea sunt folosite pentru a izola zona ochilor și pentru a fixa genele în poziția corectă în timpul procedurii.

Microbrush-uri: Realizate din fibre non-abrazive, care nu absorb lichide, microbrush-urile sunt sunt un element indispensabil pentru o aplicare precisă a extensiilor de gene fir cu fir.

 

Aplicatoare: Utile pentru aplicarea cu precizie a primerului sau a altor soluții.

 

Remover: Soluția pentru îndepărtarea extensiilor fir cu fir, ideal să fie în formă de cremă pentru a minimiza riscurile.

În concluzie, aplicarea genelor fir cu fir necesită un echipament adecvat și o pregătire corespunzătoare. Expertul Natalia Sîrbu ne învață că succesul în acest domeniu se bazează pe cunoaștere, practică și folosirea produselor de calitate. Dacă ești dornică să îți începi cariera în acest domeniu și să obții rezultate remarcabile, asigură-te că investești în echipamentul potrivit și te înscrii la un curs de bază dedicat genelor fir cu fir.

Așadar, dacă îți dorești să devii un adevărat profesionist în aplicarea genelor fir cu fir și să obții rezultate impresionante pentru clienții tăi, învață de la cei mai buni și alege produse profesionale de la furnizori siguri și de încedere!

COMMENTS

DISQUS: 0