Elena Ionescu a ajuns la dentist după sarcină. Ce i-a spus medicul

Elena Ionescu a ajuns la dentist după sarcină. Ce i-a spus medicul

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, este o norocoasă din mai multe puncte de vedere. Dumnezeu a binecuvântat-o cu un băiețel minunat, are un iubt care o adoră și fani care ar face orice să stea în preajma ei. Și din punct de vedere al sănătății, focoasa brunetă stă cât de poate de bine.

A slăbit opt din cele 10 kilograme pe care le-a luat în sarcină, iar procesul prin care a scăpat de kilogramele în plus s-a petrecut în doar trei luni de când a devenit mămică.

Elena Ionescu și-a impresionat stomatologul

Recent, Elena a aflat o altă veste bună. S-a prezentat la medicul stomatolog, care a fost surprins să constate că după cele 9 luni de sarcină, dantura artistei este în perfectă stare. Solista nu a avut nevoie decât de un periaj profesional și un detartraj, intervenții minim invazive.

„Sensibilitatea dentară în timpul sarcinii variază de la o pacientă la alta, în funcție de mai multi factori printre care obiceiurile în ceea ce privește igiena orală, gradul de sensibilitate dentară anterior sarcinii, numărul de carii dentare incorect tratate sau netratate sau obiceiuri vicioase ale pacientei (interpunerea unor obiecte între dinți, scrâșnitul dinților, rosul unghiilor). La Elena nu au fost probleme nici în sarcină, nici după”, a declarat dr. Alina Radu, medic stomatolog la Clinica Fill LuxDent, din zona Cotroceni. 

 

COMMENTS

DISQUS: 0