Este preferatul celebrităților. Ce au în comun Monica Iagăr, Roxana Ciuhulescu și Adina Postelnicu (Heaven)?

Este preferatul celebrităților. Ce au în comun Monica Iagăr, Roxana Ciuhulescu și Adina Postelnicu (Heaven)?

Maternitatea este cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei și este urmată de toate acele prime momente în calitate de mamă. Doar că odată cu ele apar și provocările. Într-un oraș aglomerat este greu să găsești activități interesante pe care să le poți face împreună cu micuțul tău atunci când ieșiți la plimbare. O astfel de întrebare au avut și Monica Iagăr, Roxana Ciuhulescu și Adina Postelnicu.

Soluția a apărut imediat, iar cele trei mămici își doresc să transmită secretul lor tuturor femeilor care se confruntă cu aceleași probleme. Capitala poate fi explorată într-un mod ușor și relaxant cu ajutorul caruciorulul Stokke® Beat™. A fost creat astfel încât să poată fi manevrat și pliat cu o singură mână și este prevăzut cu amortizoare frontale complete ce asigură o călătorie confortabilă pentru cel mic. În plus, este prevăzut cu un mâner înalt, ce permite manevrarea lui fără efort și poate veni cu o serie de accesorii. Căruciorul costă aproximativ 600 de euro şi este ușor de folosit, ergonomic, iar roțile frontale sunt prevăzute cu suspensii pentru o călătorie confortabilă pe orice tip de teren, argument care le-a convins imediat.

„Bebelușul a zâmbit larg și s-a simțit bine încă din prima așezare în căruciorul Stokke® Beat™”, a spus Monica Iagăr, devenită mamă pentru a treia oară.

Și Roxana Ciuhulescu s-a bucurat de beneficiile căruciorului apreciat de vedetele din toată lumea, pe care l-a primit cadou chiar de ziua ei de naștere.

Se pare că soțul Adinei Postelnicu a știut ce își dorește proaspăta mămică deoarece i-a cumpărat un cărucior de fițe, care conține și o asigurare pentru copil. Astfel, în cazul unui accident care necesită spitalizarea, suma asigurată este de 200 de lei pe zi. În cazuri mai grave, asiguratorul va plăti către beneficiar suma de 5000 de lei și 1000 de lei cheltuieli medicale. Așadar, copiii vedetelor se bucură de confort și siguranță în timpul plimbărilor prin oraș, iar părinții vor scapă de teama că cei mici pot păți ceva.

De ce este preferatul celebrităților?

„Căruciorul vedetelor este singura variantă sport din categoria sa. Nu este greu de manevrat și e stabil, fiind creat pentru străzile înguste. Se depozitează ușor și se pliază pe sistemul carte. Siguranța copilului este vitală, așa că el nu va cădea niciodată din cărucior, indiferent de cât de mult se mișcă și explorează lumea. În plus, căruciorul susține o greutate de până la 22 de kilograme, oferind posibilitatea de a fi folosit o perioadă lungă de timp”, a povestit Miruna Vasile, brand ambasador Stokke® în România.

Căruciorul Stokke® Beat™ este disponibil online pe https://www.monobrandshop.ro și în magazinele Monobrand din București (Calea Dorobanților, Nr.20-28, Bloc 11) și Cluj (Bd. 21 Decembrie 1989, Nr. 19).

COMMENTS

DISQUS: 0