Experţii dau verdictul: au stabilit culoarea nunţilor 2024!  Iată cum să o integrezi la evenimentul tău

Experţii dau verdictul: au stabilit culoarea nunţilor 2024! Iată cum să o integrezi la evenimentul tău

Experţii dau verdictul: au stabilit culoarea nunţilor 2024 şi este extrem de versatilă, dar destul de puțin întâlnită până acum! Se numeşte Marseille

Experţii dau verdictul: au stabilit culoarea nunţilor 2024 şi este extrem de versatilă, dar destul de puțin întâlnită până acum! Se numeşte Marseille Bleu, adică o nuanţă de albastru care îţi va fi, sigur, pe plac indiferent de stilul pe care îl adori. Specialiştii de la Royal Palace Ballroom ţi-au pregătit un scurt ghid, care să te ajute să integrezi mai uşor această culoare-hit la nunta pe care o planifici deja!

Experţii dau verdictul: au stabilit culoarea nunţilor 2024!

De ce este atât de specială?

          Calm, linişte, puritate, stare de bine. Sunt câteva dintre simbolurile albastrului, care îţi poate purta şi ţie noroc în viaţa de cuplu, dacă îl alegi la nunta ta. Ai o multitudine de tonuri la îndemână şi un infinit de moduri în care le poţi folosi. Dacă însă vrei să fii la modă, află că anul viitor se poartă Marseille Bleu, o nuanţă specială de albastru.

„Marseille Bleu a fost aleasă de către specialiştii străini drept nuanţa-vedetă a anului următor! Denumirea a fost inspirată, desigur, de oraşul francez cu acelaşi nume şi transmite dinamism. Ceea ce o face, cu adevărat, specială este însă versatilitatea ei: poate fi integrată cu succes la nunţile cu pretenţii, din centrul oraşului, dar şi la evenimentele care au loc pe plajă. Vorbim despre o nuanţă îndrăzneaţă, care aduce echilibru între luminos şi neutru!”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Special este şi faptul că nu vei găsi greu elementele de decor în această nuanţă. Trebuie doar să începi pregătirile din vreme…

Marseille Bleu, integrată în aranjamentele florale

Marseille Bleu este ideală pentru tematicile marine sau pur şi simplu pentru un decor inspirat şi de bun gust! O poţi folosi la maximum pentru aranjamentele florale de masă ori pentru cele suspendate. Dacă vrei, îţi poţi impresiona invitaţii cu un arc de flori, instalat exact la intrarea în local.

„Hortensiile, trandafirii, irişii albaştri şi crizantemele albastre pot face spectacol în buchetele alese. Puteţi opta pentru combinaţii de albastru-alb sau pentru combinaţii mai speciale, precum albastru-fucsia, datorită efectului vizual special. Deși pare extrem de îndrăzneață, combinația este de fapt menită să transforme albastrul într-o nuanță luminoasă, solară.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Și dacă tot este la modă să aduci culori puternice împreună, ce ai spune despre o alee din flori, care să te conducă spre local? O poți crea în două culori: flori în nuanța fucsia pe o parte, și albastru de cealaltă parte, pentru ca împreună să se unească exact în fața localului. Efectul va fi unul spectaculos!  Dacă însă vrei un anumit tip de floare, poate pentru că înseamnă ceva pentru tine, dar știi că nu o vei găsi niciodată în nuanța căutată, roagă floristul să o vopsească în așa fel încât să se asorteze cu tematica ta.

Deserturi personzalitate în nuanța Marseille Bleu

          Cu puțină imaginație poți aduce albastrul special și în compoziția deserturilor cu care îți vei răsfăța invitații! Creează un candy bar în nuanța Marseille Bleu. Cu siguranță oapseții tăi vor crede că deliciile sunt… prea frumoase ca să fie mâncate!

„Cele mai căutate deserturi sunt, de departe, macarons, tarte, acadele, mini eclere și brioșe. Toate pot purta nuanța Marseille Bleu. Dacă îți dorești ceva în plus, alege mini fursecuri decorate și pictate manual cu glazură de zahăr, care să poarte mesaje sau desene personalizate. Va fi acel element greu de uitat, pe care invitații și mirii îl caută la un astfel de eveniment.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Alege un tort în alb și albastru

Gândește-te cât de frumos vin împreună albul și albastru. Acum proiectează această imagine asupra tortului pe care îl  vei servi invitaților. Este unul dintre cele mai așteptate momente ale serii, astfel că prezentarea sa este, cu adevărat, importantă.

„Puteți folosi nuanța Marseille Bleu și derivatele. Pentru nunțile de primăvară-vară, vă puteți orienta către un tort în nuanțe de albastru deschis, alături de alb, pe când în sezonul rece puteți alege unul în nuanțe închise. Aveți la îndemână și torturile cu efect ombre, adică o trecere gradată de la nuanțele închise la cele deschise, alegerea perfectă pentru evenimentele romantice. Accesorizați-l cu flori naturale sau din fondat și priviți cât de deosebit este rezultatul!”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Dacă preferi ceva mai simplu, dar de mare efect, optează pentru un tort în etaje, fiecare purtând nuanța Marseille Bleu. Accesorizează-l cu perle din zahăr argintiu. Efectul obținut va fi unul extrem de elegant!

Domnișoarele de onoare pot purta cu stil nuanța!

În vreme ce miresele pot alege bijuterii cu pietre în Marseille Bleu, precum cercei, brățări sau colier ori chiar accesorii albastre, ca jartiera sau pantofii, domnișoarele de onoare își pot face apariția în rochii în această nuanță.

„Mai nou, domnișoarele de onoare nu trebuie să mai poarte același model de rochie. Acum este la modă stilul care vine bine în funcție de siluetă. Nici aceeași nuanță nu mai este în tendințe. Optați pentru aspectul mix and match, care va crea diversitate. În vreme ce unele domnișoare de onoare poartă rochii în nuanțe nude, alte câteva dintre ele pot rupe șirul obșinuit și pot opta pentru rochii strălucitoare, cu accente îndrăznețe, în culoarea Marseille Bleu.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Și alte elemente sunt importante, chiar dacă ți se pare că nu ies foarte bine în evidență: pentru ca tema Marseille Bleu să fie totală, alege ca meniurile sau numerele de pe mesele invitaților să poarte aceeași nuanță. Asta se aplică și asupra lumânărilor, vazelor, veselei ori huselor pentru scaune. Dacă întregul obținut ți se pare prea țipător, temperează totul cu alb și cu accente argintii!

Situat la un pas Capitală, Royal Palace Ballroom beneficiază de o sală spectaculoasă, dar şi de o grădină cu piscină, pentru cele mai frumoase petreceri. Găsiţi localul exclusivist  pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/ Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0