Extensiile de gene smocuri (utilizate la make-up) sau gene fir cu fir? Ce să alegi?

Extensiile de gene smocuri (utilizate la make-up) sau gene fir cu fir? Ce să alegi?

Cum poți avea genele perfecte pentru forma ochilor tăi? Ce să alegi între extensiile de gene smocuri (utilizate la make-up) și cele fir cu fir?

Atunci când întâlnești prima oară o persoană, inevitabil, primul lucru pe care-l vei observa la aceasta sunt ochii și aceștia spun mereu o poveste. O pereche de gene perfecte pot spune cea mai frumoasă poveste.

Extensiile de gene smocuri (utilizate la make-up) vs. Gene individuale fir cu fir

Genele smocuri pentru make-up sunt grupuri de gene artificiale care sunt lipite cu adeziv pe genele naturale. Acestea oferă volum și un aspect dramatic ochilor. Extensiile de gene in smocuri sunt potrivite în special pentru ocazii speciale sau pentru persoanele care doresc un efect impactant și intens, însă prezintă riscul de a avea un aspect nefiresc datorita formei lor grupate.

Pe de altă parte, genele individuale fir cu fir sunt gene individuale atașate cu atenție pe genele naturale, conferind un aspect mai natural și subtil ochilor. Ele sunt ideale pentru obținerea unor gene mai dese și mai lungi, păstrând în același timp un aspect natural.

Dezavantajele genelor smocuri (utilizate la make-up):

Sunt grele

Deoarece genele smocuri pentru make-up sunt extrem de grele și se lipesc de mai multe gene naturale simultan, ele pot cauza daune semnificative genelor naturale. Din cauza utilizării unei cantități excesive de adeziv în aplicare, genele smocuri vor smulge genele naturale atunci când sunt îndepărtate. Ele nu au fost concepute pentru a suporta această greutate suplimentară! Genele naturale se vor slăbi, iar pe linia genelor vor apărea zone goale ca rezultat al acestui lucru.

Pot irita ochii șipot fi chiar periculoase                    

Genele smocuri pentru make-up sunt cunoscute pentru a fi mai iritante pentru ochi decât extensiile de gene fir cu fir. Există mai multe motive pentru aceasta, dar motivul principal este greutatea lor și cantitatea de adeziv necesară pentru a le fixa. Deoarece genele smocuri sunt atât de grele și groase, de multe ori sunt aplicate pe mai mult de o genă naturală. Uneori chiar sunt lipite de pleoapa însăși. Din cauza acestui lucru, ele pot deveni foarte iritante pentru ochi pe măsură ce genele cresc natural. Deși unele persoane încearcă să prelungească durata de viață a genelor smocuri, ele nu ar trebui purtate niciodată mai mult de o zi sau două. Chiar și atunci, nu le putem recomanda în mod real.

Genele smocuri utilizate la make-up împiedică genele naturale să se desprindă normal, ceea ce poate duce la infecții bacteriene. Când sunt aplicate genele smocuri, este necesară o cantitate mare de adeziv; acest adeziv are potențialul de a bloca foliculii de păr, făcând dificila creșterea adecvată a genelor naturale.

Ar trebui să port gene smocuri pentru make-up sau extensii de gene fir cu fir?

Dacă ai nevoie doar să porți gene pentru ocazii speciale sau pentru câteva zile, poți opta pentru gene smocuri. Deoarece foarte puține saloane mai oferă acest serviciu, ele pot fi o opțiune pentru tine dacă ai abilități bune în aplicarea machiajului. Asigură-te doar că, dacă optezi pentru gene smocuri, folosești adeziv temporar și le îndepărtezi după o zi sau două.

Extensiile de gene fir cu fir sunt mai potrivite daca dorești să te  trezești în fiecare zi cu gene perfecte. Este necesară o anumită întreținere, deoarece va trebui să faci umpluturi la fiecare câteva săptămâni, dar dacă ești hotărâta să menții genele lungi, atunci extensiile sunt soluția!

Genele fir cu fir – de ce sa le alegi?

Extensiile fir cu fir sunt aplicate câte una la fiecare genă. O programare tipică va începe cu o consultare pentru ca stilistul de gene să poată evalua nevoile tale individuale. Când începe aplicarea, vei sta întinsă într-o poziție confortabilă cu ochii închiși pe toată durata ședinței. Unele persoane chiar adorm în timpul procedurii! Genele fir cu fir sunt lipite cu atenție pe fiecare geană naturală. În medie, ședința durează între 90 de minute și două ore să se aplice un set complet, dar merită așteptarea! Rezultatul final este frumos și ușor de întreținut. În plus, ele pot fi personalizate în funcție de preferințele tale în ceea ce privește grosimea, curbura și lungimea, garantând că se vor potrivi oricărui tip de față și formă a ochilor. Extensiile individuale de gene sunt probabil una dintre cele mai mari tendințe în frumusețe și suntem aici să-ți spunem de ce.

Sunt ușoare și arat natural

Extensiile individuale de gene ar trebui să se simtă ușoare. Extensiile profesionale de gene fir cu fir (https://www.lashesdesign.ro/categorie/gene/) oferă senzația de greutate redusă atunci când le porți. Spre deosebire de genele false în benzi, genele individuale sunt aplicate cu grijă direct pe genele tale naturale cu un adeziv standarde mondiale de calitate (https://www.lashesdesign.ro/categorie/adeziv-gene/) , astfel încât nu ar trebui să simți nimic. Nu mai trebuie să-ți faci griji că jumătate dintre genele tale se vor desprinde sau că trebuie să aplici mai mult adeziv.

Economie de timp

Dacă nu ești o persoană matinală, știm că pregătirea dimineața poate fi un proces consumator de timp, mai ales dacă ai o rutină de frumusețe complexă. În general, aplicarea rimelului este ultimul pas în rutina ta, dar s-ar putea să te fi confruntat cu momentul în care, fiind în întârziere la muncă, școală sau un eveniment, aplici rapid rimelul și rezultatul este că faci pete pe pleoape – ceea ce nu arată deloc bine. Fiecare secundă contează și extensiile individuale de gene te ajută să economisești timp prețios.

Gene mai bogate și mai lungi

Dacă nu ai fost înzestrată cu gene pline și lungi, probabil că ai petrecut mult timp la ziua în care nu vei mai avea nevoie de rimel, gene false în benzi sau îndreptătoare de gene!

Nu trebuie să faci niciun efort!

Da, în afara îngrijirii ulterioare a extensiilor de gene, nu trebuie să faci nimic în timpul tratamentului! Pur și simplu întinde-te, relaxează-te și lasă lash stylist-ul să facă magia, poate chiar adormi și te vei trezi cu gene noi și uimitoare!

La revedere rimel, clește de arcuit de gene și gene false în benzi!

Ar trebui să aleg gene smocuri (folosite la make-up) sau extensii fir cu fir profesionale de gene la salon?

Dacă intenționezi să porți gene speciale doar pentru a arăta bine și a te simți încrezătoare într-un eveniment special sau într-o călătorie, poți opta pentru gene smocuri. Genele smocuri pentru make-up sunt practice dacă ai un buget limitat, deoarece reprezintă o alternativă accesibilă la extensiile profesionale de gene. Totuși, fii conștientă de riscurile asociate purtării acestor gene înainte de a le aplica pe genele tale naturale.

COMMENTS

DISQUS: 0