Half of Me, magazinul unde bărbaţii se regăsesc în întregime

Half of Me, magazinul unde bărbaţii se regăsesc în întregime

A devenit o adevărată aventură pentru reprezentanţii sexului puternic în a-şi achiziţiona haine de brand. În Bucureşti, oferta este destul de limitată pentru bărbaţi, dar acest lucru tinde să se schimbe curând. Doi designeri români au deschis un magazin special pentru domni, unde aceştia găsesc să se îmbrace la modă şi să iasă în evidenţă, fără să-şi bată prea tare capul şi nici să alerge dintr-o parte în alta a oraşului. Este vorba despre magazinul Half of me.

Tricouri, cămăşi, pantaloni- într-un cuvânt ţinute casual de designer se găsesc pe raftruile magazinului Half of Me. Aici, proprietarii, doi tineri ambiţioşi, spun că cei care le calcă pragul găsesc locul unde stilul nu înseamnă doar să fii in în trend, ci să devii inconfundabil. Vestimentaţiile Half Of Me by Alexander pun accentul pe design original, modele în ediţii limitate, calitate ireprosabilă a materialelor şi un aspect exclusivist care sa dea o marcă proprie stilului vestimentar.

Tricourile au preţuri cuprinse între 139 şi 299, pot fi făcute la comandă şi inscripţionate cu mesaje la cerere, iar cămăşile pot fi achiziţionate în variante de preţ care pleacă de la 349 şi pot ajunge şi la 999. Pantalonii au un preţ competitiv de 230 de lei, dar pot ajunge şi la 449 de lei, dacă sunt confecţionaţi din piele.

Nu vă rămâne decât să le călcaţi pragul şi să vă convingeţi singuri că vă puteţi îmbrăca la modă, fără să vă fie teamă că o să vedeţi pe stradă prea mulţi domni îmbrăcaţi la fel.

COMMENTS

DISQUS: 0