Interviu cu fondatorul clinicii ,,Dr. Bortolini Be Perfect”: ,,Prin noua locație vrem să creăm o comunitate de beauty”

Interviu cu fondatorul clinicii ,,Dr. Bortolini Be Perfect”: ,,Prin noua locație vrem să creăm o comunitate de beauty”

Este cea mai nouă clinică de estetică din România, un sediu ultramodern, unde procedurile injectabile şi cele chirurgicale se întâlnesc. „Dr. Bortolini Be Perfect” rescrie modul în care obţinem frumuseţea, iar experienţa clienţilor care deja i-au trecut pragul demontează mituri: mersul la medic poate fi o plăcere, atunci când mediul primitor, profesionalismul echipei şi aparatura de ultimă generaţie sunt aduse împreună. Actualitatea Zilei.ro a stat de vorbă cu creatorul ei, doctorul Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică şi estetică, şi a aflat, printre altele, ce surprize le-a pregătit noua locaţie pasionaţilor de frumos în 2023!

 

 

Ce aşteptări are medicul Alin Bortolini de la clinica estetică?

Prin acest proiect ambiţios mi-am propus, încă din start, să creez mai mult decât un centru de frumuseţe care să ofere servicii la cele mai înalte standarde. „Dr. Bortolini Be Perfect” este despre dialog şi încredere, despre siguranţă şi despre alegeri înţelepte. Îmi doresc ca această clinică să devină o comunitate de beauty, cu pacienţi informaţi, care să fie conştienţi de impactul şi de puterea uluitoare pe care intervenţiile estetice le au asupra fizicului şi psihicului lor.

 

Ce proceduri noi aţi pregătit pentru pacienţi?

Ne actualizăm constant lista de servicii şi, mai important decât atât, le îmbunătăţim tot în mod constant pe cele existente deja, pentru a ne asigura că le furnizăm clienţilor noştri cele mai bune şi cele mai cerute proceduri, la standarde internaţionale. Pentru a întregi nevoile clienţilor noştri, am luat decizia de a crea la „Dr. Bortolini Be Perfect” şi un departament nou, MedSpa, care include tratamente corporale şi faciale dedicate stării de bine, proceduri care, cu siguranţă, vor fideliza clienţii.

Ce aparatură de ultimă generaţie aduce „Dr. Bortolini Be Perfect”, în contextul în care ne aflăm în era tehnologiei?

În noua clinică ne concentrăm atât pe procedurile chirurgicale de înfrumuseţare care ne-au consacrat- cele realizate sub anestezie generală şi care au nevoie de un anumit timp de recuperare- cât şi pe terapiile rapide, non-invazive, dedicate corpului şi chipului. Pentru astfel de tratamente am adus în locaţie aparate de utimă generaţie, care asigură proceduri confortabile, precum laserul de epilare definitivă, laserul de întinerire şi rejuvenare facială, oxigenoterapia, aparate care ne ajută să slăbim localizat. Este deosebit de important ca pacienţii să ştie că aceste proceduri necesită protocoale stricte pentru siguranţa şi pentru eficienţa terapiei, drept care le recomandăm să apeleze întotdeauna la ajutorul unui medic estetician, care va realiza, în prealabil un consult, pentru a evalua fiecare caz în parte şi pentru a face recomandările necesare.

 

Aţi investit inclusiv în crearea unui mediu cât mai relaxant pentru pacienţii care vă trec pragul. Cât de mult contează el în experienţa pacientului?

Contează enorm, tocmai de aceea la „Dr. Bortolini Be Perfect” luptăm cu preconcepţii: vizita la medic, chiar dacă vorbim despre un doctor estetician, poate fi lipsită de emoţii. Încercăm să insuflăm confort pacienţilor încă de la primii paşi făcuţi în clinică. Pe lângă amabilitatea, grija şi promptitudinea echipei noastre, ne dorim ca întregul mediu, inclusiv finisajele, să le ofere vizitatorilor noştri o stare de confort, de relaxare, de calm. Tocmai de aceea, am optat pentru crearea unui spaţiu luminos, larg, în care pacienţii să se simtă cu adevărat bine. Experienţa pacientului ţine, până la urmă, de un cumul de factori: calitatea actului medical, ambient, echipă.

Cum influenţează mutarea pacienţii care până acum v-au trecut pragul?

Avem deja foarte mulţi pacienţi fideli care ne-au trecut pragul de-a lungul anilor în vechiul sediu. Suntem convinşi că cei care au descoperit deja noua clinică  sunt mai mult decât încântaţi de noile facilităţi, dar şi de noul design, pentru că da, am vrut să aducem o schimbare majoră şi din acest punct de vedere şi nu exagerăm deloc când spunem că „Dr. Bortolini Be Perfect” este una dintre cele mai frumoase şi mai moderne clinici de chirurgie estetică din România.

De când vă gândiţi să inauguraţi noua clinică şi câtă muncă se află, de fapt, în spatele unui astfel de proiect?

De aproximativ un an lucrăm la acest proiect, începând cu planificarea, compartimentarea spaţiului şi a circuitelor şi mergând până la amenajarea sa în cele mai mici detalii. Poate am fi reuşit şi mai repede să punem pe picioare acest concept prin care promovăm frumuseţea integrată, însă nu am vrut să ne grăbim: lucrurile frumoase şi de calitate cer timp, dacă îţi doreşti ca rezultatul să fie, cu adevărat, deosebit!

 

Noua clinică vă așteaptă pe strada Teodosie Rudeanu, la numerele 12-14, în București. Pe site-ul oficial găsiţi lista completă de servicii: https://beperfect.ro/

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0