Jador îşi face timp şi pentru el! Cum previne artistul căderea părului

Jador îşi face timp şi pentru el! Cum previne artistul căderea părului

Adună cifre impesionante pe Youtube, iar din trending nu lipseşte niciodată! Jador, unul dintre cei mai populari artişti din ţară, are vreme şi pentru

Adună cifre impesionante pe Youtube, iar din trending nu lipseşte niciodată! Jador, unul dintre cei mai populari artişti din ţară, are vreme şi pentru el, printre concerte, videoclipuri sau participarea la diverse emisiuni. Tocmai a apelat la o procedură care previne căderea părului, iar noi am aflat despre ce este vorba!

 

Jador a trecut din nou pragul specialiştilor de la Beauty Art Aesthetics, o clinică din nordul Capitalei, recunoscută şi de Casa Regală! Experţii de aici i-au recomandat tratamentul Mezohair, una dintre cele mai eficiente proceduri pentru a păstra podoaba capilară sănătoasă. Tot ei ne lămuresc în ce constă intervenţia!

 

MEZOHAIR, SECRETUL UNUI PĂR SĂNĂTOS

 

Tratamentul numit Mezohair, recomandat atât femeilor, cât şi bărbaţilor care se confruntă cu căderea părului, se face pe toată suprafaţa scalpului, pentru rezultate vizibile. Vorbim despre o procedură minim-invazivă, care presupune injectarea cu ajutorul unor ace foarte fine a unui cocktail, format din minerale, aminoacizi, vitamine, coenzime şi nutrienţi. Specialiştii Beauty Art Aesthetics ne lămuresc că fiecare substanţă folosită are propriul rol:

“Prin acest procedeu se stimulează procesul de formare de noi vase de sânge. De asemenea, prin folosirea vitaminelor şi mineralelor se stimulează folicului să sintetizeze firul de păr. Totodată, sunt inhibate substanţele din organism care sunt implicate în căderea accelerată a podoabei capilare.” – Echipa Beauty Art Aesthetics

 

 

 

 

RĂBDAREA ŞI ÎNGRIJIREA, „INGREDIENTELE” REGENERĂRII PĂRULUI

 

Mezoterapia, cea care stă la baza tratamentului despre care vorbim, este o tehnică folosită de peste 5 decenii, în rezolvarea problemelor dintre cele mai diverse: estomparea ridurilor fine, reducerea celulitei, estomparea vergeturilor sau ameliorarea cicatricilor postacneice. Este o procedură sigură, iar efectele nedorite sunt extrem de rare, spun specialiştii.

Trebuie să ştiţi însă că iniţial va fi nevoie de câteva şedinţe, făcute la interval de o lună pentru a obţine şi a menţine efectele: „Sunt necesare mai multe şedinţe, 5-8 sedinţe spaţiate la interval de 2-4 săptămâni şi, de asemenea, sedinţe de întreţinere după terminarea tratamentului, la 4-6 luni.” Echipa Beauty Art Aesthetics

Însă după primele 2, 3 şedinţe puteţi sesiza deja rezultate: părul va înceta să mai cadă ca înainte, iar regenerarea lui se va produce în câteva luni. Atunci veţi sesiza fire de păr noi, iar cele existente vor fi mai rezistente!

 

CE PUTEM ŞI MAI ALES CE NU PUTEM FACE DUPĂ MEZOHAIR

Procedura vine la pachet şi cu câteva recomandări. Specialiştii ne sfătuiesc ca după tratament să evitaţi duşurile fierbinţi, sauna şi soarele vreme de câteva zile. De asemenea, produsele de styling, dar şi vopseaua trebuie evitate o perioadă scurtă de timp!

În general, hrănirea adecvată, cu ingrediente esenţiale în creşterea podoabei capilare, dar şi protecţie antioxidantă şi UV sunt, de asemenea, necesare pentru un păr sănătos şi plin de viaţă.

 

 

Înainte să apelaţi la această procedură, este obligatoriu să cereţi părerea specialiştilor.  La Beauty Art Aesthetics consultaţia este gratuită!

Clinica, manageriată de femeia de afaceri Mădălina Brânduşescu, a devenit şi preferata vedetelor. Este lesne de înţeles de ce: vreme de trei ani, din 2018 până în 2020, a fost premiată drept cea mai bună clinică estetică.

Pentru specialiştii de aici, frumuseţea nu are vârstă! Găsiţi Beauty Art Aesthetics pe site-ul oficial: https://beautyartaesthetics.ro/, la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0