Luxe Face, tratamentul minune pentru cicatrice și vergeturi

Luxe Face, tratamentul minune pentru cicatrice și vergeturi

Estetica modernă face pași importanți și vine cu tratamente de ultimă oră pentru femeile care vor să scape de ceea ce credeau că până acum pot înlătur

Estetica modernă face pași importanți și vine cu tratamente de ultimă oră pentru femeile care vor să scape de ceea ce credeau că până acum pot înlătura doar chirurgical. La clinica Beauty Art Aesthetics, doamnele au tot sprijinul pentru a deveni mai frumoase cu ajutorul Luxe Face, o metodă de biorevitalizare a pielii fără ace. Mai exact, este vorba despre o înlăturare a vergeturilor și a cicatricelor cu o metodă noninvazivă.

„Tratamentul Luxe Face este foarte eficient, pentru că reprezintă în fapt o biorevitalizare fără ace. Este de fapt o procedură complet noninvazivă. Se aplică foarte simplu. Avem trei soluții pe care le punem succesiv pe față fără pic de durere, iar efectele sunt imediate. Substanțele conferă o revitalizare a pielii, un peelig blând, dar tratează atât cicatricele atrofice adânci, cât și vergeturile. Luxe Face potențează și alte proceduri estetice cum sunt mezoterapia sau injectarea cu acid hialuronic. Are un efect de lifting, oferă un plus de luminozitate și este complet noninvaziv”, a explicat Mădălina Brândușescu, managerul clinicii de înfrumusețare Beauty Art Aesthetics.

Tratamentul Face Luxe continuă acasă

După procedura pe care o efectuează medicul plastician cu ajutorul celor trei flacone cu soluții, doamnele vor avea în vedere să continue tratamentul acasă. „Există o gamă de mentenanță, dincolo de cabinet. Veți putea folosi acasă, un tratament care să potențeze efectul. Se fac patru ședințe și nu există contraindicații”, a completat Mădălina Brândușescu.

Specialiștii plasticieni recomandă două astfel de ședințe pe an.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0