Mersul la dentist îţi aduce… bani!  Află totul despre surpriza pe care iDentity Clinic o pregăteşte femeilor, în luna lor

Mersul la dentist îţi aduce… bani! Află totul despre surpriza pe care iDentity Clinic o pregăteşte femeilor, în luna lor

Vizitele la dentist îţi pot aduce mai mult decât rezolvarea problemelor dentare? Da! Mersul la dentist îţi aduce bani! Echipa iDentity celebrează Femeia şi, în ultima săptămână a lunii care îi este dedicată, oferă pacientelor care trec pragul clinicii stomatologice vouchere pentru o dantură impecabilă! Medicii vă dezvăluie cum puteţi profita de campania care încurajează mersul la dentist şi face, totodată, accesibilă stomatologia high end!

 

 

Aceleaşi servicii stomatologice premium, acum şi la preţ special!

iDentity Clinic alege să celebreze Femeia printr-o campanie specială, care are grijă de cel mai de preţ accesoriu pe care îl purtăm, zâmbetul! Acum este mai uşor să obţineţi dantura dorită, nu doar datorită aparatelor performante pe care le găsiţi aici, ci şi datorită preţurilor!

 

„La iDentity profităm de Luna Femeii până în ultimele clipe! Drept care, toate pacientele care ne trec pragul în săptămâna 27-31 martie vor primi un cadou din partea noastră. Orice serviciu stomatologic din cadrul clinicii le aduce un voucher în valoare de 100 de euro, aplicabil ulterior pentru orice tip de procedură dentară. Ne dorim să înlesnim astfel accesul la servicii premium!”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

 

Mersul la dentist îţi aduce bani! În ultimele luni, tot mai multe persoane publice, reprezentante ale sexului frumos, au descoperit avantajele stomatologiei moderne, prin iDentity Clinic! Vedete precum Roxana Ciuhulescu, Anisia Gafton, Maria Constantin şi Doina Teodoru au devenit paciente fidele ale clincii.

 

De ce ar trebui să vă programaţi la iDentity Clinic?

Din 2007, iDentity Clinic rescrie experienţa la dentist, prin proceduri care sunt standardul de aur în stomatologie. Echipa multidisciplinară găseşte soluţii inovatoare la toate afecţiunile din sfera oro-dentară, pacienţii fiind programaţi rapid la medicul stomatolog specialist, în funcţie de problema dentară care îi supără.

 

Am adunat sub acelaşi acoperiş tehnologie de ultimă generaţie, materiale de cea mai bună calitate şi specialişti care realizează manopere stomatologice digitale, pentru ca pacienţii noştri să beneficieze de cea mai bună soluţie de tratament şi de rezultate reale şi sigure, pe care să le cunoască încă din start.”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

 

Conceptul high end, promovat de către iDentity Clinic, este un trend în stomatologia modernă şi înseamnă, concret, că toată echipa, dotările clinicii şi experienţa acumulată sunt puse în slujba zâmbetului pacientului. Procedurile sunt adaptate nivelului de sănătate dentară, stilului de viaţă, dar şi bugetului fiecărei persoane care optează pentru iDentity Clinic.

 

„Tratamentele stomatologice luptă cu teama de dentist a pacienţilor, întrucât sunt confortabile, precise, sigure, etapa de vindecare fiind accelerată şi mult mai simplă decât aşa cum ştiam în trecut. De asemenea, pentru că ne dorim ca timpul de la prima întâlnire şi până la începerea tratamentului să fie cât mai scurt, am ales să avem secţie de radiologie proprie, serviciul fiind decontat prin Casa de Asigurări.”

(Dr. Raluca Pascu, fondator clinici dentare)

        

Până în prezent, peste 10.000 de pacienţi şi-au recăpătat zâmbetul cu ajutorul medicilor iDentity!

 

Găsiţi detalii suplimentare pe site-ul oficial: https://identityclinic.ro/ sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11 Specialiştii vă aşteaptă la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei.

 

COMMENTS

DISQUS: 0