Mutare surpriză la Kanal D!  Cătălin Botezatu, noul jurat de la “Bravo, ai stil!”

Mutare surpriză la Kanal D! Cătălin Botezatu, noul jurat de la “Bravo, ai stil!”

Anunț bombă al producătorilor emisiunii “Bravo, ai stil!”. Cătălin Botezatu a fost cooptat în juriul show-ului de la Kanal d, în locul lui Răzvan Ciob

Anunț bombă al producătorilor emisiunii “Bravo, ai stil!”. Cătălin Botezatu a fost cooptat în juriul show-ului de la Kanal d, în locul lui Răzvan Ciobanu, care a explicat că se retrage pentru a se ocipa de atelierul lui.

 

Cătălin Botezatu, celebrul creator de modă, se alătura juriului emisiunii „Bravo, ai stil! All Stars”, ce va aduce, de această dată, în competitie cele mai valoroase concurente ale sezoanelor precedente.

 

Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și, mai nou, Cătălin Botezatu vor face echipă în noul format„Bravo, ai stil! All Stars”. Dezbaterile juraților pe marginea alegerilor vestimentare făcute de concurentele „Bravo, ai stil!” se anunță extrem de intense.

Cătălin Botezatu a fost cooptat în noua echipă după plecarea lui Răzvan Ciobanu.

“Postura mea alături de jurați sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în același timp, și una extrem de severă pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar și ceilalți membri ai juriului vor avea în mine un partener, un susținător, un prieten, care,  însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred ca va fi un sezon exploziv având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecție dură. Mă aștept din partea fetelor la profesionalism, atitudine și, nu în ultimul rând, la styling”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cunoscutul designer a mai pășit în platoul „Bravo, ai stil!” ;i ]n trecut, dar doar în calitate de invitat.

“Am mai fost în emisiune, m-am simțit minunat. Iar dacă atunci eram un invitat pasager, acum devin membru permanent al juriului. Pot fi un ac în coastele tuturor!”, a adăugat Cătălin Botezatu.

Emisiunea, în noua formulă, va începe pe 22 ianuarie și va fi difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:30. Prima Gală „Bravo, ai stil! All Stars” va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie, imediat după „Exatlon”.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0