Nuntă cu bani mai puţini! Specialiştii te învaţă cum să economiseşti, în trei paşi simpli

Nuntă cu bani mai puţini! Specialiştii te învaţă cum să economiseşti, în trei paşi simpli

Cine spune că nunta trebuie să fie un eveniment costisitor? Îţi poţi salva bugetul, doar apelând la câteva trucuri aparent mici, dar de mare efect. Specialiştii localului Royal Palace Ballroom, numit Locaţia de Top 2023”, potrivit galei Health, Beauty and Lifestyle din octombrie au adunat în rândurile următoare cele mai importante modalităţi prin care poţi salva bani, fără compromisuri!

Rochia de mireasă închiriată, o opţiune la îndemână

          Rochia de mireasă reprezintă unul dintre primele lucruri la care femeile care urmează să se căsătorească se gândesc. Doar că ţinuta din cea mai importantă zi poate produce o gaură în buget: vestimentaţia costă, în general, de la câteva mii de lei, la câteva mii de euro, în funcţie de modelul de rochie ales. Ce ai spune să închiriezi rochia pe care o porţi o dată în viaţă?

 Multe mirese se gândesc unde pot depozita rochia imediat după eveniment. Majoritatea chiar o vând. Prin închirierea ei, scăpaţi de aceste griji! Din experienţele mireselor care au organizat marele eveniment în locaţia noastră, vă putem spune că ar fi indicat să citiţi recenziile de pe Internet, înainte de a apela la serviciile unui magazin care închiriază rochii de mireasă, pentru a vă face o imagine generală. Totodată, acordaţi atenţie duratei de închiriere şi condiţiilor din contract.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

 

Sfat suplimentar: probează în magazine diverse modele, ca să ştii înainte de toate ce tip de rochie te avantajează cel mai mult!

Nunţile organizate sâmbăta sunt mai scumpe

Al doilea sfat din lista aspectelor esenţiale pentru buzunarul tău este legat de data nunţii! De la final de primăvară şi până la început de toamnă calendarul în industria de evenimente este extrem de aglomerat, prin urmare, în acest interval preţurile sunt cele mai mari din întregul an. Dacă alegi o zi de sâmbătă, tarifele cresc exponenţial. În plus, dacă nu planifici cu cel puţin un an înainte nunta, este foarte posibil să nu găseşti nicio zi de sâmbătă disponibilă. Atât de mare este cererea!

”Zilele de vineri şi de duminică sunt mai puţin populare în preferinţele mirilor, prin urmare, puteţi să vă orientaţi către ele dacă doriţi să economisiţi. Şi restul zilelor din timpul săptămânii sunt o opţiune, ideale, de asemenea, şi dacă doriţi o nuntă cu puţini invitaţi. Evenimentele intime sunt un trend al anului 2023! În ceea ce priveşte lunile potrivite pentru nunţile cu buget mic, cele mai prietenoase cu finanţele sunt ianuarie, februarie, martie şi noiembrie.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Spune DA florilor de sezon!

Un alt truc la care apelează des mirii care au buget redus este acela de a alege florile de sezon, în detrimentul celor care sunt mai greu de găsit şi, prin urmare, mai scumpe. Ştiai că asta îţi poate reduce la jumătate sumele acordate aranjamentelor florale şi buchetelor pentru mireasă şi naşă?

„Mirii care organizează nunta primăvara se pot orienta către lalele, narcise, frezii şi bujori, care se asortează de minune cu un eveniment în nuanţe pastelate. Vara puteţi opta pentru floarea soarelui şi margarete, toamna este sezonului crizantemelor şi daliilor, pe care le puteţi combina cu sculpturi din dovleci, iar iarna puteţi merge pe varianta clasică de aranjamente florale create exclusiv din trandafiri albi, ideali pentru tematica All White.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

În plus, ştiai că florile de sezon sunt mai rezistente la temperatura ambientală şi mult mai proaspete? Ori că vei avea nevoie de mai puţine, ca să obţii efectul acela spectaculos de aranjamente pline? Pune la socoteală şi faptul că florile de sezon sunt o mărturie a sincronizării cu natura şi sigur alegerea finală ţi se va simplifica!

          Consultanţii de la Royal Palace Ballroom îţi pot transforma în realitate nunta visurilor! Găseşti locaţia pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov! Ai la dispoziţie site-ul: https://royalpalaceballroom.ro/, dar şi pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/ Pentru informaţii suplimentare poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau poţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

 

COMMENTS

DISQUS: 0