Nuntă fără stres: descoperă conceptul All Inclusive Wedding

Nuntă fără stres: descoperă conceptul All Inclusive Wedding

Nuntă fără stres? Există! Şi este gata să te surprindă, dacă apelezi la profesionişti. Consilierii de la Royal Palace Ballroom, „Top Wedding Location”

Nuntă fără stres? Există! Şi este gata să te surprindă, dacă apelezi la profesionişti. Consilierii de la Royal Palace Ballroom, „Top Wedding Location”, potrivit Galei Health, Beauty and Lifestyle, îţi prezintă conceptul All Inclusive Wedding, inspirat de călătoriile care nu îţi lasă nicio responsabilitate pe umeri. Şi evenimentul tău fericit poate deveni o călătorie doar despre bine, frumos şi mult mai puţină presiune. Ce înseamnă, mai exact, afli din rândurile următoare.

All Inclusive Wedding: organizare fără griji

All Inclusive Wedding este biletul mirilor spre un eveniment organizat impecabil, de la A la Z, dar de care nu ei trebuie să se ocupe în totalitate. Este un concept menit să te ajute să te bucuri de toată perioada de dinaintea nunţii, fără presiunea listelor interminabile de sarcini.

Am conceput un pachet special, care vă pune la dispoziţie servicii complete de organizare a nunţii. În costul meniului de nuntă vor fi practic incluse aproape toate aspectele esenţiale, printre care şi ajutorul din partea echipei noastre de experţi în organizare de evenimente. Mirilor le rămâne să se gândească la rochie şi la costum! Din calculele noastre, un astfel de concept reduce cam cu 80% munca mirilor în organizare.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Nici nu este de mirare că Nunta All Inclusive a devenit, cu adevărat, un trend al ultimilor ani în industria organizării de evenimente. Conceptul este dedicat nu doar mirilor: şi invitaţii vor simţi diferenţa, şi asta pentru că vor avea multe lucruri la discreţie, iar organizarea va fi, cum altfel, decât… ireproşabilă!

All Inclusive Wedding: meniu variat, pentru toate gusturile

          Conceptul All Inclusive Wedding îşi arată cel mai bine avantajele la capitolul… preparate! Ai la dispoziţie un meniu configurabil, creat după propriile tale preferinţe, băutură fără limite şi o servire ca la carte.

Punem la dispoziţie mirilor mai multe feluri de preparate, cafea în funcţie de preferinţe, plus şampanie şi pişcoturi, în momentul întâmpinării invitaţilor. Adiţional, mirii pot apela, desigur, la baruri tematice, alese printr-un furnizor, de la candy bar, la lemonade bar sau cocktail bar. Eesenţial de ştiut este că meniul preferat va fi întotdeauna adaptat bugetului de care dispun mirii, dar fără a face rabat de la delicii.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Şi pentru a fi sigur că faci alegerea potrivită, ai la dispoziţie şi opţiunea de degustare, pe care chiar te rugăm să o iei în calcul: astfel, putem ajusta preparatele ca ele să fie 100% pe placul tău!

Ce alte servicii acoperă conceptul All Inclusive Wedding

Beneficiile unui pachet All Inclusive Wedding trec însă de uşile bucătăriei, pentru ca tu să te bucuri, cu adevărat, de un eveniment de neuitat.

„Putem pune la dispoziţie spaţiul exterior şi curtea salonului de evenimente,  pentru cei care vor să profite puţin şi de vremea frumoasă la nunţile de vară. All Inclusive Wedding cuprinde, de asemenea, şi decorarea sălii cu aranjamente dedicate sau florale şi aranjarea propriu-zisă a sălii şi a meselor, în funcţie de cerinţele mirilor.”

 

(echipa Royal Palace Ballroom)

Iar lista nu se opreşte aici: dacă plăteşti pentru o nuntă All Inclusive, plăteşti automat şi pentru detalii ca lumânări sau cocarde care întregesc evenimentul şi care, în altă situaţie, ţi-ar consuma timp să le găseşti şi să le alegi.

          Descoperă avantajele nunţii All Inclusive, cu Royal Palace Ballroom! Tunari, din judeţul Ilfov să descoperi o locaţie de evenimente care îţi pune la dispoziţie tot ce îţi doreşti. Ai la îndemână site-ul: https://royalpalaceballroom.ro/, dar şi pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/ pentru detalii suplimentare. În plus, poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018
sau poţi scrie un mail la adresa:
office.royalpalace@gmail.com  

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0