O nuntă… teribil de reușită! Cum organizezi un eveniment tematic de Halloween?

O nuntă… teribil de reușită! Cum organizezi un eveniment tematic de Halloween?

Dacă vreţi  o nuntă care să fie ieşită din tipare, venim cu sugestia perfectă! Pentru că Halloweenul este după colţ, de ce să nu vă lăsaţi inspiraţi d

Dacă vreţi  o nuntă care să fie ieşită din tipare, venim cu sugestia perfectă! Pentru că Halloweenul este după colţ, de ce să nu vă lăsaţi inspiraţi de eveniment şi să organizaţi o petrecere… ca un bal mascat la care să ia parte toţi cei dragi vouă? O nuntă cu tematică de Halloween nu trebuie să vă sperie! Poate ieşi teribil de reuşită, cu ajutorul specialiştilor. Consilierii de la Royal Palace Ballroom vă oferă ingredientele esenţiale ale unei nunţi care, cu siguranţă, va fi de neuitat!

 

NUANŢE TOMNATICE LA NUNTA VOASTRĂ

Începeţi crearea unei nunţi marcate de sărbătoarea americană prin alegerea unei palete de culori reprezentative. În acest sens, toamnă vă poate oferi toate ideile necesare. Priviţi pe fereastră şi lăsaţi-vă cuceriţi de nuanţele galbene, portocalii şi roşiatice ale copacilor, pe care le puteţi îngloba la evenimentul vostru! Angajarea unui wedding planner vă poate simplifica munca în acest sens şi vă poate asigura o petrecere în acord total cu tema dorită.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: O nuntă cu tematică de Halloween nu înseamnă că accentul va cădea mai mult pe sărbătoare, decât pe nunta propriu-zisă. Din contră! Poate aduce elemente inedite, care împreună vor creea o altfel de poveste, una care şi pe mirii din România începe să îi tenteze tot mai mult.”

Specialiştii recomandă portocaliul ars în combinaţie cu negru, pentru un decor… bântuitor de reuşit! Cele mai îndrăzneţe mirese pot apela la o rochie neagră, iar mirii, la frac! De asemenea, puteţi să le transmiteţi invitaţilor un dress code de sărbătoare şi să organizaţi un concurs de costume. Pentru un plus de farmec, puteţi apela la magicieni, care îi vor amuza pe cei mai mici invitaţi la eveniment!

 

DOVLECII, ELEMENTELE-VEDETĂ DIN DECOR

Evident că o nuntă cu tematică Halloween nu se poate numi astfel dacă nu veţi profita din plin de simbolul toamnei: dovleacul de un portocaliu intens! Folosit ca vas pentru flori, utilizat chiar ca element surprinzător în aranjamentele florale sau decupat în forme diverse  tipice Halloweenului, el va contribui, cu siguranţă, la atmosfera magică şi misterioasă pe care trebuie să o transmită o nuntă cu o astfel de temă.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Pe măsură ce zilele se scurtează, iar iarna începe să se apropie, înseamnă că vine momentul să ne folosim de unul dintre cele mai iubite trenduri de la nunţi. Lumânările parfumate, care pot contribui şi ele la un decor reuşit de Halloween. Ele adaugă un farmec aparte, conferă căldură şi o notă de romantism evenimentului, fiind potrivite nu doar pentru plasarea la recepţie, ci şi în salon.”

 

LA CE ARANJAMENTE FLORALE APELĂM?

Dar pentru că totuşi „sinistru” nu este tocmai cuvântul care am dori să ne caracterizeze nunta, specialiştii de la Royal Palace Ballroom vă propun câteva idei de aranjamente florale de bun gust, care vor tempera decorul desprins din filme.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Aranjamentele florale specifice unei astfel de teme trebuie să fie bogate şi ingenios realizate. În roşu fermecător sau portocaliu aprins, flori precum trandafiri şi hortensii vor face spectacol! Ele pot fi legate cu panglici din mătase de culoare închisă, alături de ramuri de arţar şi ciulini.”

Floarea soarelui, spicele de grâu, frunzele de toamnă şi lavanda nu ar trebui să lipsească dintr-un decor tematic. Dacă preferaţi varianta extremă, vă puteţi orienta către buchete create exclusiv din trandafiri negri criogenaţi.

 

TORTUL MIRESEI, O POVESTE ÎN SINE

Atunci când vine vorba despre piesa de rezistenţă a nunţii, tortul miresei, ar trebui să uitaţi de tradiţionalul deliciu alb sau ivory, cu flori pastel, şi să vă orientaţi către ciocolata neagră care va fi un show în sine!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Pentru că şi gustul tortului trebuie să meargă mână în mână cu tema, recomandăm aroma de dovleac şi mirodeniile. Dacă nu sunteţi fani ai figurinelor amuzante, nicio problemă! Puteţi să vă orientaţi către flori naturale, macarons, citrice şi fructe de pădure, pentru decor. ”

Torturile în degrade sunt, de asemenea, o idee potrivită, ne spun experţii, mai ales că sunt şi noua tendinţă din cofetăria artizanală! Imaginaţi-vă cum ar arăta un tort de nuntă violet ombre, cu ciocolată neagră şi fructe de pădure!

 

MĂRTURII INEDITE, PENTRU INVITAŢII VOŞTRI

Şi micile atenţii pentru invitaţii voştri pot respecta tema de Halloween. Ele pot fi orice vă doriţi: elemente de decor sau mici gustări delicioase.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Lumânări cu parfumul toamnei, precum scorţişoară, mere sau caramel reprezintă o idee inspirată. Fursecuri în forme diverse, specifice sărbătorii, sunt de asemenea, o sugestie. Cutiile cu bomboane şi săculeţii cu migdale glazurate pot fi un deliciu extrem de apreciat de invitaţii de toate vârstele.”

 

           

Pentru că farmecul stă în micile detalii, apelaţi la experţii în organizarea nunţilor de la Royal Palace Ballroom, local exclusivist de evenimente, situat la un pas de Capitală! Îl găsiţi pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/ Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

 

           

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0