O procedură revoluționară înlocuiește peeling-urile clasice!

O procedură revoluționară înlocuiește peeling-urile clasice!

O terapie inovatoare cucerește femeile care caută tinerețea fără bătrânețe! BioRePeel este noul tratament de biostimulare, revitalizare și peeling, ca

O terapie inovatoare cucerește femeile care caută tinerețea fără bătrânețe! BioRePeel este noul tratament de biostimulare, revitalizare și peeling, care ajută la refacerea tenului, după o singură ședință! Acum puteți să îi testați efectele și la Beauty Art Aesthetics, o clinică de top dedicată procedurilor non și minim invazive din nordul Capitalei! Specialiștii de aici ne explică, în rândurile următoare, cum funcționează mai exact tratamentul momentului – BioRePeel!

 

PEELING-UL DE ULTIMĂ GENERAȚIE CARE POATE FI EFECTUAT TOT TIMPUL ANULUI

Dacă sunteți cliente fidele ale clinicilor de înfrumusețare, cu siguranță știți că, în general, peeling-urile chimice sunt recomandate doar în sezonul rece. Produsul BioRePeel rescrie însă regulile! Tratamentul poate fi folosit în siguranță tot timpul anului! De ce? Pentru că în urma lui, nu apare sensibilitatea tenului la lumină, așa cum se întâmplă în mod clasic la alte terapii. Exfolierea ușoară va fi combinată cu procese care ajută la restabilirea structurii pielii.

Mădălina Brândușescu, fondator și owner Beauty Art Aesthetics: „Printr-un mecanism propriu de acțiune, BioRePeel reușește să infuzeze pielea cu nutrienții potriviți, pentru ca noi să ne recuperăm strălucirea sănătoasă, textura suplă și să scăpăm de petele supărătoare. Vorbim despre substanțe precum acid salicilic, acid lactobionic și vitamine care funcționează împreună pentru a elimina cele mai întâlnite probleme ale pielii.”

Pentru că ulterior terapiei pielea nu se va descuama în exces, așa cum se întâmplă în cazul unui peeling clasic, pacientele se vor putea întoarce la activitățile normale fără griji! Pielea nu se va înroși și nici nu va exista o senzație de usturime post tratament.

 

CUM SE REALIZEAZĂ O ȘEDINȚĂ BIOREPEEL?

Experții Beauty Art Aesthetics urmăresc mai mulți pași în realizarea tratamentului.

Substanțele vor continua însă să acționeze în interiorul pielii, chiar și după eliminarea produsului de pe față, garantând rezultate de lungă durată. Totul se realizează în nici jumătate de oră. Vorbim despre o terapie potrivită atât pentru pielea tânără, cât și pentru cea matură, care poate fi combinată cu succes și cu alte proceduri, cum ar fi, de pildă, Microneedling-ul.

 

INGREDIENTE DE TOP ADUSE ÎMPREUNĂ, REZULTATE SPECTACULOASE

BioRePeel stimulează pielea să se regenereze, iar în urma acestei regenerări ne putem aștepta la efecte spectaculoase, grație îndepărtării stratului de celule moarte de la suprafața pielii. Tratamentul hrănește și hidratează tenului, reduce aspectul cicatricilor, inclusiv al urmelor de acnee și al petelor mai vechi,  netezește textura aspră a pielii, închide porii și diminuează ridurile. Totul, fără anestezie și fără ace. Datorită combinației unice de ingrediente, tratamentul reușește să prevină și îmbătrânirea pielii. BioRePeel nu se adresează însă doar tenului nostru. Putem transforma pielea și din zona gâtului, a mâinilor, picioarelor și decolteului cu ajutorul unui singur tratament!

Doar în urma unui prim control, experții Beauty Art Aesthetics pot identifica nevoile pielii voastre. În general, este nevoie de patru- șase tratamente BioRePeel, care pot fi efectuate la un interval de șapte- douăsprezece zile, însă terapia va fi mereu personalizată.

 

Vreți să aflați dacă BioRePeel este tratamentul potrivit pentru voi? Nimic mai simplu! Experții Beauty Art Aesthetics vă așteaptă în vizită pentru a descoperi avantajele celor mai moderne proceduri estetice. Premiată patru ani consecutiv, din 2018 până în 2021, pentru rezultatele excelente din domeniul procedurilor non-invazive, Beauty Art Aesthetics este locul unde orice pacient se simte mai încrezător încă de la prima vizită! Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără: Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca; vedetele TV Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Raluca Dumitru și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”; interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Mai jos regăsiţi datele de contact ale clinicii: 

  • Str. Intrarea Școala Herăstrău nr. 1, Sector 1, București, 077190
  • www.beautyartaesthetics.ro
  • contact@beautyartaesthetics.ro
  • 0722 296 007

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0