Onur Osman: „Nu am primit nimic de la nimeni”

Onur Osman: „Nu am primit nimic de la nimeni”

Născut într-o familie peste media socială, designerul excentric Onur Osman a împărtășit recent că, spre deosebire de clasicii “băieței ai mamei”, el a

Născut într-o familie peste media socială, designerul excentric Onur Osman a împărtășit recent că, spre deosebire de clasicii “băieței ai mamei”, el a ales de la 18 ani să nu primească niciun ajutor din partea părinților lui. Dacă majoritatea copiilor familiilor bogate trăiesc mulți ani pe banii părinților, Onur Osman ne-a spus categoric că aceasta este rețeta clară a eșecului în business, din punctul lui de vedere. Maturitatea, în opinia omului de afaceri, se naște prin propriile eforturi, prin propriile încercări și eșecuri, prin lecțiile concrete de viață care formează personalitatea unui om.

El a ales un alt drum, al maturizării

Drum pe care a pornit chiar de la zero, având cu el doar educația primită și încrederea că poate face orice, dacă muncește și dacă este consecvent principiilor sale de viață.

De la 18 ani Onur Osman a început primul lui job, unde a lucrat deseori și zece ore pe zi, fără să conteze că este sâmbătă sau duminică. De aceea ne spune că nu îi înțelege pe antreprenorii care doresc o viață de lux fără să muncească pentru ea, plângându-se sau victimizându-se; dacă vrei mai mulți bani, trebuie să muncești mai eficient și mai mult, ne spune designerul excentric. A crește un business înseamnă pentru Onur Osman să cunoști de la bază toți pașii pe care îi vei cere angajaților tăi, pentru a fi respectat de aceștia și pentru a avea o dezvoltare personală matură, care să susțină viitorul succes financiar. Altfel, mai devreme sau mai târziu, vei pica.

Omul de afaceri a afirmat deseori că el a pornit de la nimic, a lucrat consecvent de la zero și nu s-a bazat pe ajutorul nimănui, ajungând prin muncă și profesionalism la afaceri din industria luxului cu profituri de milioane de euro, cifre importante pentru mediul antreprenorial din România.

Onur Osman are în acest moment o avere mai mare decât a părinților lui, aceasta fiind cea mai bună confirmare că “rețeta” aplicată de el a fost una de succes.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0