Otilia Bilionera, tratamente pentru un ten perfect

Otilia Bilionera, tratamente pentru un ten perfect

Este faimoasă la nivel internaţional, căci piesele au propulsat-o la radiourile din lumea întreagă. Din 2014 şi până acum, Otilia Bilionera este în pr

Este faimoasă la nivel internaţional, căci piesele au propulsat-o la radiourile din lumea întreagă. Din 2014 şi până acum, Otilia Bilionera este în prim-plan, atunci când vorbim despre vedete. Şi are grijă să menţină o imagine de divă, la fiecare apariţie. Din când în când, apelează şi la ajutorul specialiştilor, pentru… un plus de strălucire!

Artista ne-a dezvăluit la ce tratamente faciale apelează, ca să îşi păstreze tenul fără cusur. Recent, a trecut pragul clinicii estetice de top, Beauty Art Aesthetics, pentru terapii care creează efectul unei pieli de porţelan!

 

PRP, TERAPIA CARE NU TE LASĂ SĂ ÎMBĂTRÂNEŞTI!

În urma unei analize atente a pielii, Otilia Bilionera a ales cu ajutorul experţilor de la Beauty Art Aesthetics un tratament numit de specialişti “fântâna tinereţii”. Este vorba despre terapia PRP, o intervenţie minim-invazivă, care păstrează pielea întinsă şi catifelată, pentru mult timp. Specialiştii Beauty Art Aesthetics spun că este cea mai modernă procedură cosmetică pentru revitalizarea ţesuturilor, sută la sută naturală, pentru că presupune recoltarea sângelui de la pacient şi reinjectarea acestuia, după procesare. Practic, nu putem vorbi despre efecte adverse:Plasma bogată în trombocite stimulează formarea noilor celule în corpul pacientului, ori de câte ori este injectată. Practic, terapia ajută pielea să se vindece singură, în mod natural, fără folosirea unor substanţe chimice.” – Mădălina Brânduşescu, manager Beauty Art Aesthetics

Pentru a scăpa de disconfortul injectărilor, Otilia Bilionera a apela la crema cu efect anestezic. Terapia este recomandă nu doar pentru chip, ci şi pentru gât şi decolteu. Care sunt efectele? Reducerea ridurilor şi a cearcănelor, stimularea producerii de elastină şi de colagen, ameliorarea texturii pielii şi un plus de luminozitate!

 

 

TRATAMENT CU MICROACE, PENTRU O PIELE PERFECT ÎNTINSĂ!

Cucerită a fost Otilia Bilionera şi de o altă terapie, care a completat rezultatele tratamentului PRP. Artista s-a lăsat convinsă de experţii Beauty Art Aesthetics să încerce o procedură cu… microace, paradoxal, deloc dureroasă: „Dermapen creează milioane de micro-canale. Înţepăturile controlate fac pielea să se autoregenereze. Vorbim despre cel mai avansat aparat pentru microneedling profesional la nivel mondial.” – Mădălina Brânduşescu, manager Beauty Art Aesthetics

Otilia Bilionera a ales Dermapen, un dispozitiv extrem de în vogă în clinicile de specialitate, tocmai datorită rezultatelor sale spectaculoase: întinde, ridică şi întinereşte pielea, dar luptă şi cu acneea ori cu cicatricile. Procedura este similară cu mezoterapia, însă la un nivel profund.

 

BABY FACE, PIELE… CA DE BEBELUŞ, ÎN DOAR CÂTEVA CLIPE

Pe principiul mai bine previi, decât să tratezi, vizita Otiliei la clinica pusă pe picioare de Mădălina Brânduşescu s-a încheiat cu un tratament provenit din Coreea de Sud, ţară recunoscută pentru terapiile revoluţionare în materie de îngrijire a pielii.  Baby Face este un complex de vitamine şi minerale, care, odată injectat în piele, combate uscăciunea, petele hiperpigmentare şi minimizează ridurile, inclusiv cele din jurul ochilor, de altfel, unele dintre cele mai deranjante.

Baby Face accelerează vindecarea din interior către exterior. Printre cele mai mari beneficii ale terapiei se numără şi absenţa reacţiilor adverse. În plus, este un tratament nedureros, deci nu necesită nici măcar aplicarea unei creme anestezice.” – Mădălina Brânduşescu, manager Beauty Art Aesthetics

De obicei, efectele se menţin vreme de trei luni, după care este nevoie să repetaţi procedura. Terapia Baby Face ajută pielea să se menţină într-o stare excelentă pe termen lung, căci ingredientele folosite elimină problemele, nu le acoperă.

 

 

Otilia Bilionera este atât de mulţumită de rezultatele obţinute, încât vrea să repete tratamentele, în aceeaşi formulă. Pentru a afla mai multe detalii despre terapii, este suficient să faceţi o vizită la Beauty Art Aesthetics. Specialiştii de aici, cu peste un deceniu de experienţă europeană, beneficiază de cele mai noi tehnologii, pentru rezultate spectaculoase în îngrijirea pielii şi a corpului.

În 2021, Beauty Art Aesthetics a primit primul premiu internaţional, la Gala I Success de la Cannes, pentru Excelenţă în frumuseţe. La scurt timp, a venit şi al doilea trofeu: la Gala I Success de la Veneţia, clinica manageriată de Mădălina Brânduşescu a primit premiul pentru Estetică Medicală la Standarde Europene.

Pentru preţuri, programări sau informaţii suplimentare, puteţi intra pe site-ul https://beautyartaesthetics.ro/. Găsiţi specialiştii de la Beauty Art Aesthetics şi la numărul de telefon: 0722 296 007, dar şi la adresa de mail: office@beautyartaesthetics.ro

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0