Răzvan Ciobanu a murit într-un accident la Constanţa

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident la Constanţa

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, judeţul

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, judeţul Constanţa. Acesta era singur în maşină şi, din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului în care a murit designerul. Surse din anchetă au arătat că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi fac cercetări in rem pentru ucidere din culpă după ce creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în accident rutier. De altfel, din cauza impactului şi a faptului că nu purta centura de siguranţă, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului. Designerul a murit pe loc.

Răzvan Ciobanu a mers un kilometru pe un drum de pământ

Acesta era singur în maşină în momentul impactului, iar trupul său a fost găsit de un localnic, în jurul orei 7, luni dimineaţa. Primele cercetări arată că maşina condusă de Răzvan Ciobanu a mers pe un drum de pământ aproximativ un kilometru, din drumul judeţean, înainte să se oprească. „A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele şi ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci”, au spus reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0