Simona Gherghe se confruntă cu probleme în familie. Ce a pățit fiul și soacra vedetei

Simona Gherghe se confruntă cu probleme în familie. Ce a pățit fiul și soacra vedetei

Prezentatoarea de la Antena 1, Simona Gherghe, se confruntă din nou cu probleme în familia sa, atât cu fiul său, cât și cu soacra sa. În urmă cu o zi, Simona și soțul său au fost nevoiți să ducă de urgență fiul lor la spital, după ce acesta s-a simțit rău. În același timp, mama soțului său a întâmpinat și ea probleme de sănătate și a fost transportată la spital cu o ambulanță.

Deși a fost nevoită să îl lase în grija partenerului ei de viață pe micuțul lor, Simona Gherghe și-a reluat rolul de moderator în emisiunea pe care o prezintă. Cu toate acestea, vedeta pare să fie afectată de situația prin care trece și a mărturisit că îi este greu să se concentreze.

Simona Gherghe a menționat că a venit de la spital, unde și-a lăsat copilul cu o branulă. De asemenea, a primit niște poze care arată că copilul ei a avut o reacție, iar acest lucru a fost destul de dificil pentru ea. Chiar dacă ar fi vrut să rămână la spital, a trebuit să plece acasă și să-l lase cu soțul său, care avea de rezolvat o situație urgentă cu mama sa ce fusese dusă cu salvarea la spital. Acestea sunt unele dintre situațiile dificile pe care le întâmpinăm în viață, dar Simona Gherghe a fost prezentă la emisiunea Mireasa deși trecuse prin aceste probleme personale.

După un timp, situația s-a mai calmat și Simona a ținut legătura cu prietenii ei virtuali cu privire la evoluția fiului său. Ea a menționat că unele zile sunt mai dificile decât altele și că fiul ei Vlad a suferit o reacție alergică gravă, care a necesitat o vizită la camera de gardă. Cu toate acestea, Simona a anunțat mai târziu pe o rețea socială că fiul ei se simte bine acum.

Cu două luni în urmă, Simona Gherghe și fiul său Vlad au trecut prin momente dificile când băiețelul a fost internat în spital din cauza unor analize foarte proaste. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost nevoită să rămână alături de fiul său și să petreacă nopți albe și multe momente de tensiune în spital.

După câteva zile dificile, am ajuns acasă cu Vlad care a fost spitalizat. Pentru el, a fost o experiență nouă și neașteptată, dar a avut curaj și a fost foarte răbdător. În ciuda faptului că era într-o stare fizică excelentă, fără febră sau alte simptome, cu excepția ganglionilor inflamați, a fost greu să stea legat de o perfuzie timp de 8 sau 10 ore pe zi.

Simona Gherghe a relatat pe o platformă de socializare că a ales să se interneze la Institutul Matei Balș, din cauza rezultatelor extrem de proaste ale analizelor lui Vlad. Transaminazele sale erau într-o stare critică, fapt cauzat de un virus care nu a produs alte simptome.

Citește și: Daily Mirror adresează scuze Prințului Harry în procesul de spionaj telefonic

COMMENTS

DISQUS: 0