Un cunoscut vlogger din România a testat tratamentul cu microace. Cum arată acum tenul ei

Un cunoscut vlogger din România a testat tratamentul cu microace. Cum arată acum tenul ei

Cu peste 1.9 milioane de următori pe TikTok, Ana Gum a devenit o figura cunoscută a mediului online românesc. Este absolventă a Facultății de Regie de

Cu peste 1.9 milioane de următori pe TikTok, Ana Gum a devenit o figura cunoscută a mediului online românesc. Este absolventă a Facultății de Regie de Film și TV, iar pasiunea sa pentru dans și regie au transformat-o într-una dintre cele mai urmărite românce de pe platforma preferată a tinerilor.

Ana Gum a ajuns celebră ca influencer pe TikTok, după doi ani de muncă, pasiune și dorință în acest sens. Ea a profesat ca asistent de regie pentru producții difuzate la PRO TV și pe platforma Netflix, iar nișa pe care s-a specializat ulterior a fost cea a producțiilor proprii. Ana a reușit să dezvolte un canal de Youtube, nișat pe animații 2D pentru publicul tânăr. La peste 250.000 urmăritori, a participat și la competiția națională de vloggeri Next Big Vlogger Season 2, unde a fost și finalistă. În plus, aceasta a colaborat cu artiști internaționali renumiți precum Matt Stefanina, Enola Bedard, Rampage The Dancer, Vanessa Seco și cu case de discuri precum Sony Music Canada, Interscope US, Global Records. Urmează să doboare un record mondial în luna mai și va debuta cu prima ei producție muzicală la începutul verii.

Cu o asemenea carieră înfloritoare, Ana arată surprinzător, iar secretul său este Dermapen (tratamentul cu microace).

Dermapen este un dispozitiv de ultimă generație, sub forma unui stilou, cu ace extrem de fine, detașabile, sterile și de unică folosință. Când dispozitivul este conectat la o sursă de energie, aceste ace se mișcă și pătrund în piele la o adâncime care poate fi presetată în funcție de scopul urmărit și zona care trebuie tratată, cu o viteză care, de asemenea, poate fi aleasă. Tratamentul are o durată de executare de aproximativ 15-20 de minute oferind efecte maxime după patru saptămâni. Dermapen 4 este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale și acneei. Dermapen este atât de avansat încât poate fi folosit și în zone delicate și greu accesibile precum conturul ochilor, buzelor și pe nas.

Poți vedea cum arată tenul Anei după șapte zile de la tratamentul Dermapen chiar pe pagina ei de TikTok: https://vm.tiktok.com/ZMeu7rMgm/

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia; solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca; vedetele TV Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Raluca Dumitru și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”; interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

Clinica Beauty Art Aesthetics și managerul Mădălina Brândușescu au obținut premii în anul 2018 la Gala Femei de Succes, Gala Performanței și Excelenței, Gala Health, Beauty & Lifestyle, iar anul trecut a primit premiul pentru cea mai bună clinică de estetică minim invazivă la Gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

 

Pentru detalii, informații și programări:

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0