Unde să mergi în vacanță în luna aprilie

Unde să mergi în vacanță în luna aprilie

Unde să mergi în vacanță în luna aprilie? Cea de-a patra lună a anului este una dintre cele mai populare luni pentru călătorii, în special pentru vaca

Unde să mergi în vacanță în luna aprilie? Cea de-a patra lună a anului este una dintre cele mai populare luni pentru călătorii, în special pentru vacanța de Paște.

Unde să mergi în vacanță în luna aprilie

Aprilie este o lună a noilor începuturi: florile încep să înflorească, iar vremea începe să devină mult mai frumoasă, mai ales în sudul Europei. Dar nu trebuie să te rezumi la Europa, pentru că pe alte continente vei trăi experiențe pe care ți le vei aminti toată viața și care merită orice efort.

Vietnam

Dacă ești în căutarea unei destinații bune pentru a călători în aprilie, Vietnamul trebuie să fie în fruntea acestei liste. Sunt puține luni mai bune pentru a călători în Vietnam decât aprilie. Deși țara este foarte lungă și are mai multe regiuni climatice, în aprilie este vreme bună aproape peste tot în țară. De fapt, între februarie și aprilie, ploua foarte puțin și  este cel mai secetos sezon al anului.

Temperaturile sunt plăcute aproape peste tot în Vietnam, deși în nord sunt încă răcoroase. Cu toate acestea, dacă mergi în Vietnam în aprilie, te vei bucura de o vizibilitate excelentă în Sapa și Halong Bay, precum și de condiții excelente în majoritatea destinațiilor turistice, cum ar fi Hanoi, Hoi An și plajele din Nha Trang. Orașul Ho Chi Minh are vreme bună pe tot parcursul anului, așa că nu uita să incluzi toate aceste destinații în turul tău în Vietnam.

Barcelona

Barcelona este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Deși vremea nu este niciodată extremă, temperaturile încep să crească în aprilie, odată cu sosirea primăverii. Prețurile de vară sunt foarte mari, așa că un city break în aprilie poate fi o opțiune fantastică pentru a explora orașul.

Dacă vei călători pe 23 aprilie, vei experimenta una dintre cele mai importante tradiții catalane și în nicio altă perioadă a anului orașul nu se îmbracă atât de frumos! Sant Jordi este o sărbătoare fantastică.

Japonia

Japonia este una dintre cele mai minunate țări de vizitat în aprilie. Să poți contempla orașele și peisajele japoneze cu florile de cireș este un spectacol unic pe care nu îl poți rata.

Cu toate acestea, ele nu înfloresc în toată țara în același timp. De exemplu, în Kyoto, florile de cireș înfloresc la jumătatea sau la sfârșitul lunii martie și ating apogeul în aprilie, când florile sunt spectaculoase, iar orașul se umple de un parfum de neuitat.

Veneția

Dacă nu vrei să mergi prea departe, o excursie la Veneția este întotdeauna o idee bună. Iar o vizită în aprilie poate fi o opțiune excelentă înainte de explozia prețurilor de vară și a aglomerației. În aprilie, vremea este plăcută în Veneția.

Frigul iernii s-a risipit și soarele este de obicei prezent în fiecare zi, în timp ce temperaturile sunt plăcut de ridicate. Orașul are temperaturi asemănătoare primăverii care încep să apară și mai puțină umiditate decât în lunile de vară.

Totuși, vei avea nevoie de o geacă seara. Pentru referință, maximele sunt de obicei în jur de 17ºC, iar minimele sunt în jur de 8ºC.

Amsterdam 

Sezonul lalelelor din Olanda este un adevărat spectacol. Deși Amsterdam este o destinație pe tot parcursul anului, aprilie este una dintre cele mai bune luni pentru a o vizita, mai ales pentru a vedea grădinile Keukenhof și lalelele lor!

Sezonul lalelelor în Olanda se desfășoară, de obicei, de la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii mai. Acesta este momentul în care peisajele sunt pline de cele mai incredibile culori. Grădina botanică Keukenhof este cel mai faimos loc de vizitat, deoarece găzduiește peste șapte milioane de bulbi.

Material integral îl găsiți aici: VIVA

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0