Vedetele au aniversat 7 ani de excelenta alaturi de clinicile Dr. Leahu

Vedetele au aniversat 7 ani de excelenta alaturi de clinicile Dr. Leahu

Zilele trecute a avut loc in Bucuresti, la „Le Chateau” unul dintre cele mai importante evenimente ale lunii mai. Doctorul Ionut Leahu a sarbatorit alaturi de cei peste 200 de invitati, 7 ani de excelenta.

Evenimentul a fost prezentat de nimeni altul decat Andi Moisescu, cunoscut publicului ca prezentator Tv si membru al juriului „Romanii au talent”.

Printre invitatii galei, s-au aflat si cantareti, jurnalisti sau vedete tv. „Un zambet frumos si sanatos care iti da incredere in propria persoana”  este deviza dupa care Crina Matei, Eugenia Serban, Florentina Opris, Flavia Mihasan, Claudia Ghitulescu, Francisca, Printul Paul si Printesa Lia s-au bucurat de o seara de excelenta pregatita la cel mai mic detaliu.

 

Preparatele rafinate si atmosfera locului au facut ca evenimentul sa fie de mare clasa.

S-au celebrat 7 ani de succes, 7 ani de sanatate reala si o experienta exceptionala oferite pacientilor si, nu in ultimul rand, un antreprenoriat bazat pe inovatie si dezvoltare continua.

In cadrul Galei, au fost prezentate in premiera planurile de viitor, locatiile urmatoarelor clinci Dr. Leahu din tara, estimarile de business si obiectivele propuse pentru a seta standardul in industrie si pentru a oferi in continuare sanatate reala si o experienta exceptionala pacientilor.

Clinica Dr. Leahu este recunoscuta ca un centru de excelenta de catre Bredent Medical pentru tehnologia SKY fast&fixed, un sistem de restaurare completa a danturii in 24 de ore, si SIRONA pentru utilizarea tehnologiei CEREC CAD / CAM pentru coroane dentare ceramice realizate intr-o ora, dar si pentru faptul ca in 2017, Clinica Dr. Leahu din Caramfil a devenit primul centru din Romania acreditat de Institutul de Biotehnologie pentru a utiliza tehnologia revolutionara PRGF Endoret pentru vindecarea rapida a pacientului utilizand trombocite bogate in plasma.

In prezent, peste 3000 de pacienti au ales clinicile prin recomandare.

„Am reusit sa ajungem unde suntem astazi prin efortul sustinut al unei echipe motivate si implicare activa in dezvoltarea profesionala a oamenilor. Ne pasa de pacient, de clienti, colegi, furnizori, parteneri si de tehnologie. Ne implicam activ in formarea tinerilor medici, in acest scop am inaugurat Centrul de Pregatire Avansata in Medicina Dentara, si acordam lunar consultatii stomatologice gratuite copiilor din scoli si gradinite. In plus, de doua ori pe an, organizam evenimente de donare de sange in cadrul clinicilor, la care participa benevol pacienti, doctori, parteneri, angajati, prietenii si familiile acestora. Optimizam ori de cate ori este nevoie procesele interne, cele de recrutare si inductie. In Clinicile Dr. Leahu lucram cu tehnologie de ultima ora si planificam eficient timpul pacientului petrecut in clinici, astfel incat acesta sa beneficieze de sanatate reala la preturi corecte, vizite putine si scurte si mai mult timp pentru el”, declara Doctor Ionut Leahu, CEO Clinicile Dr. Leahu.

La sfarsitul anului 2018 Clinicile Doctor Leahu isi propun sa devina lider in industria serviciilor medicale stomatologice, sa se extinda la nivel regional, sa fie un model al industriei din punct de vedere al calitatii tratamentelor oferite si al experientei exceptionale oferite pacientilor.

 

COMMENTS

DISQUS: 0