Vreți să vă recăpătați feminitatea? Aflați totul despre noua terapie Monalisa Touch

Vreți să vă recăpătați feminitatea? Aflați totul despre noua terapie Monalisa Touch

Procedurile ginecologice vă duc cu gândul la durere, la efecte secundare și la tratamente de durată? În 2023, ele sunt de domeniul trecutului, grație celor mai noi tehnologii, menite să rezolve problemele noastre intime, despre care, nu de puține ori, ne este teamă ori rușine să vorbim deschis cu specialiștii. Doctorul Diana Mihai, medic specialist în Obstetrică-Gincologie, ne propune o discuție… ca între prietene, despre cel mai nou laser creat special pentru sănătatea vaginală.

 

MAI MULTE PROBLEME, ACEEAȘI SOLUȚIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

MonaLisa Touch este numele primului laser CO2 din lume, recunoscut la nivel internațional, care aduce rezultate excelente în tratamentele de rejuvenare vaginală. Unicul tratament laser a schimbat în bine viața a mii de paciente, 80% dintre ele revenind la cabinet pentru a relua procedura, încântate fiind de efectele obținute.

Dr. DIANA MIHAI, FONDATOR LE CLINIC: „Vorbim despre un tratament care se efectuează fără anestezie, deci nu doare, nu necesită timp de recuperare, nu aduce efecte secundare și, în plus, nu ne consumă deloc multă vreme! Fiecare tratament durează nici cinci minute!

Doctorul Diana Mihai este primul medic din țară care a folosit și care studiază laserul CO2. Specialista recomandă MonaLisa Touch pacientelor care se confruntă cu uscăciune vaginală, senzație de arsură sau mâncărimi, durere în timpul actului sexual, incontinență urinară, disconfort vaginal și sensibilitate, simptome pe care, de obicei, le experimentează peste jumătate dintre femeile aflate în perioada de post-menopauză. Însă laserul MonaLisa Touch este indicat și la alte vârste.

 

CÂND ESTE INDICATĂ ȘI CONTRAINDICATĂ PROCEDURA?

Dr. DIANA MIHAI, FONDATOR LE CLINIC: „Este o procedură recomandată nu doar odată cu instalarea menopauzei, ci și după sarcini și nașteri, atunci când sensibilitatea intimă se diminuează, iar viața de cuplu se modifică. De asemenea, MonaLisa Touch este potrivită și pentru doamnele care se simt nemulțumite de aspectul estetic extern al regiunii vulvo-vaginale. Nu trebuie să uităm că zona intimă este unică pentru fiecare femeie.”

Tratamentul este potrivit și pentru femeile care nu pot sau preferă să nu primească terapie cu estrogen. Mai bine de 75% dintre paciente recunosc că problemele menționate mai sus le afectează negativ întreaga viață.

În schimb, este indicat să amânați tratamentul și să găsiți o rezolvare în cazul în care vă confruntați cu infecții genitale sau urinare și modificări displazice de la nivelul colului uterin sau din zona vulvo-vaginală.

 

CUM FUNCȚIONEAZĂ MONALISA TOUCH?

Așa cum îi sugerează și numele, tratamentul este unul blând. Energia laser CO2 este livrată printr-un aplicator, introdus în canalul vaginal, care va încălzi structurile vizate, fără a afecta țesuturile din jur. Astfel, organismul regenerează noi vase de sânge și stimulează producerea a trei substanțe-cheie în sănătatea ceulelor vaginale. Este vorba despre colagen, elastină și acid hialuronic.

Dr. DIANA MIHAI, FONDATOR LE CLINIC: „Mucoasa vaginală va fi astfel mai hidratată, tonusul se va îmbunătăți, iar sensibilitatea locală va fi restabilită.

 

DE CÂTE ȘEDINȚE ESTE NEVOIE?

Terapia MonaLisa Touch este personalizată, în funcție de nevoile pacientei. În general însă, este nevoie de trei tratamente, efectuate la câte șase săptămâni. Toate studiile au demonstrat o îmbunătățire semnificativă a simptomelor pacientelor. După doar câteva ședințe, iată ce s-a întâmplat:

Dr. DIANA MIHAI, FONDATOR LE CLINIC: „Uscăciunea și dispareumia s-au îmbunătățit cu 78%, senzația de arsură și de prurit, cu 85%, iar senzația de laxitate, cu 90%, după cele trei ședințe laser. 92% dintre paciente au raportat că sunt mulțumite sau foarte mulțumite de rezultate, acest procent mentinându-se constant până la 6 luni după tratament. La 12 luni după procedură, 82% erau încă foarte mulțumite, acest procent scăzând treptat la 18 luni la 63% și 25% la 2 ani.”

MonaLisa Touch este așadar un tratament cu efecte pe termen lung. Este nevoie de doar o ședință pe an pentru a menține rezultatele. Singura contraindicație în urma tratamentului este ca vreme de două, trei zile, pacientele să evite activitatea sexuală.

           

Doar specialiștii pot ști, în urma unui control și, implicit, a unor analize dacă MonaLisa Touch este tratamentul ideal și pentru voi! Terapia de ultimă generație poate fi testată la Le Clinic, singurul centru medical din România specializat în totalitate pe creșterea calității vieții femeilor, unde găsiți servicii complete din domenii precum obstetrică, ginecologie, estetică ginecologică sau infertilitate.

Doctorul Diana Mihai, fondatoarea clinicii și, totodată, pionieră în Ginecologie Estetică în România, vă așteaptă pe pagina oficială a clinicii pe care a fondat-o: https://leclinic.ro/. Programările se fac la numărul de telefon: +40 (770) 168 538 sau printr-un mesaj pe What‘s App.

 

 

 

 

COMMENTS

DISQUS: 0