Ce se poartă în materie de augumentare a buzelor

Ce se poartă în materie de augumentare a buzelor

Considerate un simbol al senzualității feminine, buzele voluminoase sunt în ziua de astăzi în vogă mai mult ca oricând, devenind un atuu al celor mai

Considerate un simbol al senzualității feminine, buzele voluminoase sunt în ziua de astăzi în vogă mai mult ca oricând, devenind un atuu al celor mai cunoscute personalități. Bloggeri, vedete de la Hollywood și nu numai apelează la proceduri de augmentare a buzelor pentru a obţine efectul atrăgător dorit, astfel că tot mai multe femei devin la rândul lor interesate de aceste tratamente.

Cea mai folosită substanță este acidul hialuronic, pe care o recomandă și Dr. Călin Doboș. Restul substanțelor au rata ridicată de complicații și există riscul de a avea efecte diverse precum umflarea buzelor, apariția abceselor sau nodulilor. De asemenea, pentru mărirea buzelor există și procedura de injectare a grasimii proprii, dar pentru un rezultat bun și de durată, se recomandă repetarea operației de 4-6 ori, la un interval de șase luni.

Care sunt tipurile de substanțe folosite pentru mărirea buzelor?

  • acidul hialuronic – efect inițial de 3-8 luni; prin repetare se ajunge la 3 ani
  • substanțe pe bază de calciu – efect 18-24 luni; nu se mai recomandă chiar de producător
  • semipermanente – efect 2-4 ani (pot cauza reacții de respingere); nu se mai recomandă
  • substanțe permanente (silicon gel sau ulei – „picătura”, geluri acrilice) – cauzează reacții de respingere, inflamații. Sunt interzise în majoritatea țărilor
  • implanturile din silicon sunt permanente și pot fi îndepărtate numai la cerere. Există teama că se simt sau devin vizibile după o vreme.

Așadar, cea mai sigură metodă este cea de injectare a acidului hialuronic. Medicul specialist în chirurgie plastică estetică, Dr. Călin Doboș folosește și în România noua generație de acid hialuronic, ingredientul secret al vedetelor de la Hollywood pentru o doză naturală de senzualitate. Este o substanță care se regăsește, în mod natural, în trupul omenesc, având un rol esențial în menținerea elasticității și tonicității pielii, motiv pentru care este foarte ușor acceptată de organismul uman, indiferent de zona asupra căreia se dorește intervenția.

„Noua generație de acid hialuronic, destinată augmentării buzelor, este ingredientul secret al senzualității feminine, buzele voluptoase arată natural, iar senzația este foarte fină. Astfel totul s-a transformat într-o experiență reconfortantă pentru paciente. Injectarea se face în profunzimea buzelor, iar rezultatul este natural și 100% senzual. Femeile se pot bucură de noile buze timp de aproape trei ani, iar costul procedurii nu diferă cu mult față de cele clasice”, a explicat Călin Doboș, medic specialist în chirurgie plastică estetică.

Pentru mai multe informații despre augmentarea cu acid hialuronic, accesați site-ul www.drdoboscalin.ro

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0