Ce trebuie să conțină un candy bar care să fie pe gustul tuturor

Ce trebuie să conțină un candy bar care să fie pe gustul tuturor

Surpriza dulce a nunții este candy bar-ul. Acest colț, amenajat special pentru momentele de răsfăț, este atât de versatil, încât permite combinarea a nenumărate dulciuri, care să încânte papilele oricărui invitat. Însă, trebuie să iei în calcul câteva detalii preliminare. Întâi trebuie să ai un număr orientativ al invitaților, pentru ca echipa Royal Palace Ballroom să știe câte prăjiturele să pregătească. Un mic secret, nu aloca o prăjitură de oaspete, ci ia în calcul un procent de 75% din numărul celor prezenți.

Paleta cromatică va influența aspectul general al nunții, așa că este indicat să alegi cel mult trei culori care să predomine. Ai grijă să nu uiți să te focusezi pe tema aleasă, pentru că un candy bar reușit necesită multă planificare și atenție la detalii. Ia în calcul preferințele culinare ale oaspeților tăi. Ai grijă să existe și prăjituri destinate celor care au intoleranță la lactoză sau la gluten, ori pur și simplu sunt vegani. Cu siguranță vor aprecia faptul că te-ai gândit la ei. Dacă vrei să scapi de toate grijile, doar consultă-te cu echipa Royal Palace Ballroom și ei vor știi ce au de făcut pentru un candy bar perfect.

 

Vedetele candy barului perfect

Cele mai întâlnite dulciuri moderne regăsite într-un candy-bar sunt brioșele, mini tartele, mousse-urile și macarons. Cu blat pufos și aromat, brioșele sunt foarte versatile. Ele se potrivesc de minune oricărei tematici. Blatul poate fi din ciocolată, vanilie și chiar fructe. Crema de deasupra, care va fura toate privirile, se poate asorta oricărei tematici. Brioșele pot fi completate cu figurine drăguțe modelate din marțipan. Dacă te gândești la coloranți, află că la Royal Palace Ballroom sunt folosite materii prime de cea mai bună calitate și sunt naturale.

Mini tartele care au fructe proaspete și creme fine vor fi adorate de oaspeții tăi. Mousse-urile, unele dintre cele mai rafinate dulciuri, vor avea texturi ușoare și pot fi atât produse individuale, cât și încorporate în alte prăjituri. Acestea se pot regăsi în cupe splendide, iar cele mai folosite arome sunt ciocolata, vanilia, cafeaua, caramelul și fructele. Cupele cu mousse-uri fine, sunt decorate de chefii patiseri de la Royal Palace Ballroom cu zmeură proaspătă și praf de aur sau cu oreo.

Delicatesele franțuzești, macarons, sunt recunoscute în întreaga lume pentru gustul lor savuros. Combinațiile rafinate, care pot umple aceste delicii, o să surprindă chiar și cei mai pretențioși invitați. Nici surprizele dulci pe băț nu trebuie uitate. Candy pops sunt dorite de orice invitat, iar interiorul lor moale și aromat este delicios.

 

Prăjituri clasice și simple, pe gustul oricărui invitat

Baza unui candy bar reușit pornește de la clasicele prăjituri, mult îndrăgite de toți oaspeții. Renumitele mini amandine, savarine și Pavlova, Albă ca Zăpada, nucile și tiramisu sunt un must have de care ai nevoie. Deși par banale, cu siguranță vor fi primele dulciuri din care invitații se vor înfrupta.

 

Alte delicii mult admirate

Cupele cu tiramisu, conurile de înghețată umplute cu fructe proaspete vor fi fresh și răcoritoare. Vara este la doar un pas, iar cireșele, căpșunele și pepenele pot fi integrate cu succes în conurile superbe sau pur și simplu pe tăvi aspectuoase. Ciocolata de casă va aduce aminte de copilărie, iar gustul savuros va fi apreciat. Choux-urile sunt curcubeu pe cerul gurii. Acest aluat ușor de pastiserie, în care pot fi regăsite zeci de creme fine, la alegere, este un răsfăț culinar memorabil. În interior pot fi găsite ciocolată cu lapte, cafea, praline cu ciocolată albă și fructe, fistic, caramel sărat și multe altele. Mini cannoli cu ricota și fistic sau cu ciocolată și alune sunt perfecte pentru iubitorii deserturilor italienești. Aluatul savuros se îmbină perfect cu cremele delicioase.

Oaspeții care preferă deserturile raw vegane se pot bucura și de asemenea minunății. Făcute din fructe și semințe neprocesate, acestea își păstrează toți nutrienții. Cum intoleranța la lactoză afectează tot mai multe persoane și nu pot consuma produse care conțin lapte sau derivate, merită și ele să se bucure de prăjituri. Ei bine, multe dintre cele preparate normal, pot deveni oricând produse fără lactoză, prin înlocuirea ingredientelor. Promitem că sunt la fel de savuroase.

 

Tortul royal, surpriza mult așteptată

Echipa Royal Palace Ballroom se va ocupa atât de realizarea tortului festiv alcătuit din machetă, cât și de feliile invitaților. Acest element se va transforma într-o operă de artă și va omagia iubirea celor doi miri. Maeștrii cofetari de la Royal Palace Ballroom combină cele mai plăcute arome și texturi, pentru ca toată lumea să se bucure de simbolul dulce al nunții.

 

Aspectul, la fel de important ca gustul

Aranjarea bufetului dulce poate influența pozitiv atmosfera petrecerii. Alegerea detaliilor decorative este foarte importantă, având în vedere că pot aduce un plus de dinamism candy barului. Un element esențial pentru colțul tău dulce sunt etichetele care indică denumirea prăjiturilor. Dacă îți dorești ca oaspeții tăi să știe din ce sunt făcute cele mai apetisante deserturi, poți menționa ingredientele acestora. Foarte plăcut este să fie lăsate mesaje îmbietoare pe ele, deoarece invitații vor fi plăcut surprinși, iar colțul dulce va fi înfrumusețat.

Masa unde este organizat candy barul trebuie să aibă un element central, care să fure privirea invitaților. Nu uita să ai și elemente fabuloase, cum ar fi o fântână de ciocolată. Dacă vă doriți un alt obiect mai puțin întâlnit, care să fie în centrul atenției, puteți alege o mașină de făcut vată de zahăr sau una de popcorn. Însă, nu uitați că trebuie să se potrivească cu tematica nunții. Chiar și un aranjament floral splendid și parfumat poate fi plasat în mijloc.

Candy barul va fi montat foarte aproape de ora de începere a evenimentului, iar asta va garanta prospețimea prăjiturilor și va păstra intacte dulciurile. Echipa Royal Palace Ballroom se va asigura că ai un candy bar captivant, care va rămâne întipărit în memoria invitaților tăi.

Masa de dulciuri este o încântare, iar ea are nevoie de volum. Suporturile cu picior sau pe nivele își spun cuvântul la acest capitol. Mai mult, ele ajută ca anumite prăjituri să nu se usuce sau să își păstreze intacte cremele. Iar cele pe verticală te vor ajuta să așezi și mai multe delicii pe masă.

 

Servicii premium oferite de Royal Palace Ballroom

O echipă specializată va oferi servicii pe măsură. Cum candy barul conține o multitudine de produse și trebuie organizat cu mare grijă, consultanța și asistența sunt absolut necesare. Mai mult, personalizarea conceptului trebuie să fie în strânsă legătură cu tematica nunții. Nu poți avea un eveniment cu tematică marină și un candy bar cu Alice în țara minunilor. Suporturile și vasele în care se regăsesc prăjiturile necesită o atenție deosebită atunci când sunt alese. Poziționarea lor trebuie să fie strategică, iar astfel colțul special unde va fi montat candy barul va umple perfect spațiul din încăpere.

Chefii cofetari de la Royal Palace Ballroom sunt specializați și în pas cu cele mai noi tendințe în materie de dulciuri. Iar produsele realizate de ei satisfac chiar și cele mai exigente gusturi. Echipa celui mai exclusivist salon de evenimente din apropierea Capitalei este responsabilă și corectă, iar specialiștii îți vor recomanda cantitatea echilibrată de produse. Din miile de idei avute la dispoziție, alături de echipa Royal Palace Ballroom o puteți alege pe cea potrivită, ca nunta să fie una savuroasă.

 

 

Doar alături de specialiștii de la Royal Palace Ballroom vei crea un candy bar de poveste. Colțul vostru dulce va fi un adevărat spectacol vizual și culinar, de care invitații vor fi surprinși. Chefii cofetari pot fi contactați la 0748 018 018. Pentru inspirație, intră și pe rețelele lor de socializare. Iar dacă te gândești unde este poziționată locația, ea se află într-o oază superbă, pe strada Mihai Eminescu, numărul 87, Tunari, Ilfov.

https://www.instagram.com/royalpalaceballroom.ro/

http://www.royalpalaceballroom.ro/

COMMENTS

DISQUS: 0