Clinica Beauty Art Aesthetics, recunoscută de Casa Regală

Clinica Beauty Art Aesthetics, recunoscută de Casa Regală

Clinica Beauty Art Aesthetics, unde se tratează și Prințesa Lia, a primit laude din partea Casei Regale. Mesajul Alteței Sale nu poate decât să o onoreze pe Mădălina Brândușescu, tânăra care conducere această afacere. Acest titlu este o continuare a premiilor obținute de-a lungul timpului.

„Mulțumesc Clinica Beauty Art Aesthetics pentru grija și atenția cu care m-ați primit. Sunteți cea mai bună clinică de estetică minim invazivă din România”, se arată în scrisoarea transmisă clinicii de către Prințesa Lia.

Ce premii a obținut Clinica Beauty Art Aesthetics

Recent,  la Aristocrat Evens Hall, clinica a primit o distincție în cadrul Health, Beauty &Lifestyle Awards, gală aflată la prima ediție. Evenimentul a fost organizat de Flavia Covaciu și Oana Irimia, la finele lunii mari. Anterior acestei gale, Clinica Beauty Art Aesthetics a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței.

Alteta Sa la Clinica Beauty Art Aesthetics

„Am muncit mult și iată că am ajuns una dintre clinicile de estetică de top din România. Încrederea pacienților noștri, mulți dintre ei fiind persoane publice, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. În fiecare an ne străduim să venim cu cele mai noi tehnologii existente pe piață. Avem paciente din toată țara și curând ne vom extinde și vom deschide alte clinici în mai multe orașe din România“, a declarat Mădălina Brândușescu, managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics.

COMMENTS

DISQUS: 0