Dr. Oana Georgiana Văduva a primit premiul de excelență în frumusețe în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Dr. Oana Georgiana Văduva a primit premiul de excelență în frumusețe în cadrul Galei I Success “Celebrity Awards – Femei de Succes”

Ediția cu numărul șase a Galei I Success „Celebrity Awards –“Femei de succes” a avut loc luni, 9 decembrie, la Aristocrat Events Hall, un centru exclu

Ediția cu numărul șase a Galei I Success „Celebrity Awards –“Femei de succes” a avut loc luni, 9 decembrie, la Aristocrat Events Hall, un centru exclusivist de evenimente devenit deja tradiţie, unde invitaţii au ajuns să se simtă ca într-o mare familie.

Cele mai în vogă vedete din televiziune, film, muzică, modă, dar şi femei de afaceri, personalități din lumea medicală și chirurgi de excepție au fost premiați în cadrul Galei I Success „Celebrity Awards – Femei de Succes”, în prezenţa a peste 250 de invitați, un eveniment sub egida “I Success”.

Dr. Oana Georgiana Văduva s-a numărat printre femeile de succes premiate în acest an. A lansat în urmă cu doi ani un concept nou în zona de nutriție, fitness și sănătatea pielii, ce îmbină frumusețea cu armonia. Cum rezultatele au fost imediate, numărul pacienților a ajuns la peste 2.000. Profesor, kinetoterapeut, viitor Doctor în Medicină și cadru medical, Georgiana face totul din pasiune și documentare continuă. A fost managerul unui club sportiv și s-a ocupat de nutriția sportivilor de performanță. Are patru certificări internaționale în domeniul frumuseții și un CV complet pentru un profesionist.

Printre vedetele care au apelat la aceasta le putem enumera pe Paula Chirilă, Mihaela Tatu, și Dana Dembinski, iar în fiecare zi, îi trec pragul clinicii pacienții motivați și dornici de schimbare către un stil de viață cât mai sănătos. În șase luni, Oana speră să își termine prima carte, care va aduce un plus în viață oamenilor și îi va ține cât mai departe de medicamente prin imunizare.

Oana Georgiana Vaduva

Câștigătoarele anului 2019 sunt: Loredana Apreutese, Elena Gondoș, Dr. Oana Georgiana Văduva, Elisabeta Vlădescu, Andreea Marin, Dana Luțu, Adela Diaconu, Carmen Barcan, Sabina Lisievici, Dr. Adina Alberts, Oana Marica, Nora Seroussi, Tabya Tabuica, Dr. Floriana Tudorache, Monica Iagăr, Florentina Opriș, Roxana Ciuhulescu, Oana Turcu, Camelia Bratu, Ioana Grama, Ionela Coman, Silvia Ioniță, Beatrice Rancea, Raluca Bădulescu, Thea Haimovitz, brandul Aryanna Karen, Dr. Angela Laur, Diana Bianca, psiholog Cristina Petrescu și Mihaela Proicea.

Gala „Femei de succes”, organizată de Oana Irimia și Flavia Covaciu

“Am dezvoltat acest concept de evenimente acum mai bine de șase ani, când am început cu o gală dedicată femeilor Celebrity Awards – Femei de Succes, unde am avut invitați speciali vedete celebre de la Hollywood precum Bai Ling, Florian Munteanu sau Erica Eleniak. Am continuat cu Celebrity Awards – Bărbați de Succes și cel mai nou proiect al nostru: Health Beauty&Lifestyle. Astfel, ne-am dorit să scoatem în evidență femeile de succes din România, iar poveștile lor să fie auzite mai departe. Promovăm puterea exemplului în toate edițiile I Success Celebrity Awards și vrem să adunăm laolaltă oameni excepționali într-un cadru de networking exclusivist”, au povestit antreprenoarele Oana Irimia și Flavia Covaciu, organizatoarele evenimentului.

Oana Irimia și Flavia Covaciu

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0