Ei sunt mincinoșii zodiacului. În cine nu poți avea încredere

Ei sunt mincinoșii zodiacului. În cine nu poți avea încredere

Pentru acești nativi minciunile sunt la ordinea zilei. Sunt capabili să inventeze atât de bune încât pot fi nominalizaţi la Oscar. Se pot transforma î

Pentru acești nativi minciunile sunt la ordinea zilei. Sunt capabili să inventeze atât de bune încât pot fi nominalizaţi la Oscar. Se pot transforma în orice tip de personaj vor ei, modul în care transmit mesajul făcându-te să juri că afirmaţiile lor sunt adevărate. să vedem care sunt zodiile în care nu putem avea deloc încredere.

Scorpion

Dacă fac ceva care nu este neapărat etic, ei deja au analizat fiecare unghi al minciunii pe care o vor spune pentru a evita să fie prinşi. De fapt, Scorpionul poate crea o minciună atât de detaliată, tridimensională şi susţinută de probe bine construite, încât uneori încep chiar ei să creadă ce spun. Abilitatea lor de a-şi ascunde urmele poate convinge şi pe cea mai suspicioasă persoană de onestitatea lor absolută, scrie elitedaily.com.

Gemeni

Gemenii sunt capabili să inventeze nişte minciuni atât de bune încât pot fi nominalizaţi la Oscar. Se pot transforma cu uşurinţă în orice tip de personaj vor ei, iar modul în care transmit mesajul te face să juri că afirmaţiile lor sunt adevărate. Gemenii sunt capabili să-şi schimbe punctul de vedere la fel de uşor precum ţinuta.

Vărsător

Capacitatea Vărsătorilor de a citi instantaneu un străin le creşte eficienţa în ceea ce priveşte  ascunderea adevărului. Tehnica pe care o folosesc îi ajută să câştige încrederea celor din jur, pentru a-şi menţine controlul. Manipularea lor vă poate transforma într-o persoană vulnerabilă, scăzând nivelul de siguranţă şi confort, convingându-vă să aveţi încredere în fiecare cuvânt pe care ei îl spun.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0