Make-up de vedetă: Sayra

 Make-up de vedetă: Sayra

Machiajul este o artă. Așa cum un pictor sau un sculptor au nevoie de cele mai interesante muze pentru a crea o operă de artă memorabilă, așa și un ma

Machiajul este o artă. Așa cum un pictor sau un sculptor au nevoie de cele mai interesante muze pentru a crea o operă de artă memorabilă, așa și un make-up artist își alege modelele dintre cele mai exotice și fascinante prezențe feminine. În plus, machiajul ne ajută să ne ascundem micile defecte și să scoatem în evidență atuurile fizice. Este un adevărat aliat al femeilor și trebuie să recunoaștem că un machiaj bine executat și care ne pune în valoare frumusețea ne oferă mai multă încredere în noi și ne face să ne simțim mai atrăgătoare.

Cu ajutorul unui machiaj potrivit, femeia își scoate în evidență feminitatea, devenind astfel mai senzuală și mai atrăgătoare. Însă ea nu este doar fermecătoare. Este, mai presus de toate, liberă. Prin combinațiile de culori și elemente, își poate exprima sentimentele, starea de spirit și atitudinea, fiind în concordanță cu ceea ce simte și trăiește.

Sayra are o frumusețe ispititoare, cu trăsături bine definite, ce îi sunt puse în valoare de un machiaj perfect. Artista acordă o mare importanță imaginii sale, considerând că e un atu atunci când ești o persoană publică și îi respecți pe cei care te urmăresc. Fanii sunt cuceriți de frumusețea ei lăsându-i mesaje în care își declară aprecierea și admirația.

Cine se ocupă de imaginea ei?

Cătălina Staicu este make-up artist vedetei, dar și o prietenă care o cunoaște mai bine decât oricine. Tot ea e cea care se ocupă și de imaginea Antoniei, a Franciscăi și Alinei Eremia.

„De când am cunoscut-o pe Cătălina am simțit că vom deveni și prietene, nu doar colaboratoare. Știe ce îmi place, folosește nuanțe care mă avantajează, fără să apeleze excesiv la trucuri de înfrumusețare. Este genul acela de persoană care scoate în evidență trăsăturile unei persoane, creând un look glam reprezentativ pentru fiecare în parte. O puteți urmări și pe pagina ei de Instagram, unde realizează o sumedenie de machiaje minunate!” a povestit încântată Sayra.

Instagram Cătălina Staicu: https://www.instagram.com/staicu_catalina

Urmărește-o pe Sayra pe platformele de socializare pentru a fi la zi cu noutățile:

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0