Noile tendințe în materie de estetică facială!

Noile tendințe în materie de estetică facială!

Marirea sanilor, a buzelor, corectia nasului, liposuctia, ridicarea pleoapelor şi cosmetizarea abdomenului s-au aflat, in acest an, in top 6 cele mai solicitate proceduri chirurgicale, potrivit Societatii Americane de Chirurgie Plastica. Dar la modă sunt și procedurile minim invazive care au ca scop înfrumusețarea trăsăturilor faciale. Numărul de proceduri minim invazive au crescut cu aproape 200 la sută din anii trecuți și până acum.

Top 3 interventii estetice 2021

Interventiile estetice sunt la mare cautare si in randul barbatilor. Păstrarea unui aspect tânăr nu este important doar în rândul femeilor, ci și a barbatilor, astfel că procedurile non-chirurgicale au devenit, de asemenea, mai solicitate în rândul bărbaților.

Recuperarea rapida post-procedura a atras atentia celor care sunt reticenti in a recunoaste ca au avut o procedura sau doreau sa aiba dar se speriau de perioada mare de recuperare.  Multe dintre procedurile pe care barbatii aleg sa le faca sunt imbunatatiri de expresie si de conturare faciala pentru a arata mai masculini. Acestia au un interes crescut pentru barbie, gât si linia maxilarului. Procedurile estetice la care barbatii apeleaza uzual sunt si injectarile cu Botox, injectarea cu grasime proprie sau microneedling.

Mădălina Brindușescu, managerul clinicii Beauty Art Aesthetics ne oferă câteva informații despre tratamentul cu injectii Botox:

,,Ridurile au devenit inamicul numarul unu nu doar a femeii moderne, ci si a barbatului modern. Impotriva lor este pregatit tratamentul cu botox sau toxina botulinica. Tratamentul cu injectii Botox este solutia rapida si sigura pentru indepartarea ridurilor si pentru a arata mai bine, mai tineri pentru o perioada lunga de timp. Tratamentul cu Botox este folosit in special pentru a estompa si a elimina ridurile de la ochi, ridurile de pe frunte si de pe gat. Deasemenea pielea va capata o culoare mai aprinsa si mai luminoasa. Tratamentul cu injectii Botox este o procedura simpla si sigura. Botox-ul se va injecta cu un ac fin in zona dorita. In functie de aria tratata sunt necesare intre 4 – 10 injectii. Deoarece acul este fin si se injecteaza cantitate mica de toxina botulinica, durerea este minora.”

Imbunatatirile disproportionate ale sanilor, buzele supra-voluminoase si procedurile estetice exagerate sunt toate tendintele care dispar. Acum, o procedura estetica de succes este o procedura care nu mai este evidenta. Pacientii doresc din ce in ce mai mult sa-si mentina structura generala a fetei, trasaturile faciale mostenite si pur si simplu vor sa para ei, dar cu cateva modificari rafinate si atent efectuate, accetuandu-si astfel trasaturile naturale si punandu-si in evidenta frumusetea.

,, Forma feței tip „V” sau „inimă” este considerată o formă frumoasă și feminină, dar și senzuală. Subțierea și conturarea mandibulei  este o procedură simplă și nouă în lumea chirurgiei estetice și a intervențiilor non-invazive. Liftingul facial cu fire resorbabile PDO, este o metodă de conturare a feţei. Slimming Face este o operație non chirurgicală, minim invazivă, ce are ca rol remodelarea liniei mandibulare. Dacă dorești o formă mai armoniosă a mandibulei, fără intervenție chirurgicală, intervenția de Slimming Face îți oferă această posibilitate. Procedura durează în jur de 20 de minute și nu este dureroasă. Rezultatele sunt vizibile complet după 10 zile. Firele se vor resorbi complet în 9 luni, dar efectul persistă până la 1 an.”, a declarat Mădălina Brindușescu.

Clinica Beauty Art Aesthetics este cea mai bună clinică în materie de buze perfecte și voluminoase deoarece adopta in permanenta noi proceduri estetice pentru o conturare frumoasă și de invidiat. Cele mai în vogă proceduri de augmentare a buzelor, Russian, Kendall și Kylie lips sunt in topul alegerilor pacientelor în materie de injectologie.

 

Clinica Beauty Art Aesthetics are în palmares premii de excelență:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty & Lifestyle Awards. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii în 2018 la Gala Femei de Succes și  la Gala Performanței și Excelenței iar anul acesta a primit premiul pentru cea mai buna clinică de estetică minim invazivă la gala I Success dedicată Oamenilor de Succes.

Printre persoanele publice care frecventează clinica Beauty Art Aesthetics se numără Prințesa Lia, solistele Elena Ionescu ex-Mandinga, Adina de la Heaven, Misha, Andreea Loulou și Francisca, vedetele tv Maria Simion, Daniela Crudu și sora ei, Ana, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană și Beatrice Mamara de la „Bravo, ai stil!”, interpretele de muzică populară Elena Merișoreanu, Bianca Rus și Claudia Ghițulescu, dar și actrița Eugenia Șerban.

 

Pentru detalii, informații și programări:

 

Clinica Beauty Art Aesthetics

0722 296 007

office@beautyartaesthetics.ro

 

COMMENTS

DISQUS: 0