Britney Spears, pauză în cariera muzicală

Britney Spears, pauză în cariera muzicală

Vești triste pentru fanii Britney Spears. Cântăreaţa pop a decis să îşi anuleze rezidenţa de la Las Vegas pentru a se ocupa de tatăl ei bolnav, a anunţat ea vineri, citată de AFP. Britney Spears a anunţat, totodată, că va face o pauză în carieră pentru a se ocupa de tatăl ei bolnav.

Starul pop al anilor 1990 şi 2000, care a marcat adolescenţa unei generaţii, ar fi trebuit să înceapă în februarie o serie de concerte într-un cazinou din Las Vegas în cadrul turneului ei „Domination”.

Tatăl artisei s-a aflat în stare gravă

„Nu voi mai susţine concerte din turneul „Domination” (…). Am ales ca familia să fie prioritatea mea”, a scris ea într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare.  „Acum câteva luni, tatăl meu a fost spitalizat şi aproape a murit”, a adăugat ea, precizând că „toată energia ei va fi consacrată acum familiei”.

Această rezidenţă în capitala americană a jocurilor ar fi fost a doua pentru Britney Spears, care a mai cântat aici între 2013 şi 2017.

Britney Spears, născută pe 2 decembrie 1981, în McComb (Mississippi), este cântăreaţă, dansatoare şi actriţă. Primele două albume de studio ale ei, „Baby One More Time” (1999) şi „Oops!… I Did It Again” (2000), au ajutat-o să devină o vedetă incontestabilă a muzicii pop. De atunci, Britney Spears a câştigat numeroase trofee şi distincţii, între care un Grammy şi două trofee Emmy, a lansat în total 9 albume de studio, cel mai recent fiind „Glory”, apărut în august 2016. Discurile ei au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

COMMENTS

DISQUS: 0